Jag har vart och shoppat skor idag med min mor. Jag älskar min mor. Och jag älskar skor. Så jag kan lugnt säga att detta har vart en riktigt bra dag. Vi var på alla skoaffärer i södertälje centrum, på Stadium hittade vi de grå fina streetskorna. Perfekta nu till våren. Men ingen affär hade mina dröm studentskor. Men jag ska tillbaka ner på stan och köpa ett par superfina pumps jag hittade som var på rea, 200kr bara. Lovley.
Vi åkte sedan vidare ut till Moraberg och Intersport där jag hittade de fina svarta skorna. Dem kommer jag rocka på friskis, kommer hoppa-dansa-skaka fettet som aldrig förr. Och det bästa är att de är inte för stora så jag slipper snubbla på mina egna fötter och göra bort mg inför alla på passet! *Yeah*
Efter skoshoppingen så åkte jag och mamma vidare och handlade fika, åkte till mormor och morfar och fikade. Så jag fick äntligen mitt wienerbröd som jag har tjatat om sedan jag började friskis med Johanna. Varje gång måste man nämligen gå förbi PanoItaliano, och det luktar underbart av nybakat fika. Vilket har gjort att jag har fått enorma cravings efter wienerbröd. Varför wienerbröd? Ingen aning.. Aja, så nu ska jag inte tjata mer Johanna ;)

Imorgon ska jag på skojakt. Jag ska jaga reda på ett par skor till studenten, till friskis, till Grekland, till att ha nu i vår och kanske möjligtvis några nya snygga till alla skivor som är påväg att bli av. Jag är grymt sugen på två stycken från skopunkten, de ena av dem med lite svart på har Johanna redan köpt men jag är så fruktansvärt galet sugen på dem så att jag kanske gör en rövare och köper dem jag med! Sorry Johanna :P
Men annars så leker livet. Bokstavligen alltså. Jag var och lekte i badparken idag med Klara, Thess, Adde och Nikko. Det var askul! Jag gungade som aldrig förr, lekte inte nudda mark, åkte rushkana, klättrade i fortet och käkade matsäck. Klara hade bakat några underbara små bakelser, som brownies med daimkulor ovanpå. Så vi hade en konversation om bakningens underbara värld i säkert en kvart medans de andra himlade med ögonen! Men hallå, vem älskar inte bakverk? Och jag och Johanna ska snart ha bakkväll, så då ska jag testa att göra sånna. Och cupcakes med min nya form, och förhoppningsvis färgad glasyr. Jag träffade henne idag också, skulle göra lite affärer med Jamal. Thess och Klara ville köpa biljetter av honom till skivan, så jag fick leka medelhand. Dem var på väg hem till Jammis och jag fick erbjudande om att åka med. Men jag skulle käka megagod mat hemma så jag tackade nej. Jag menar... Rött blodigt kött med krämig potatisgrattäng och Lomanders beasås? Vem kan välja bort det???

Fick precis ett fyllesms från Amanda, eller nja, Olof på Amandas mobil. Jag gillar den karln mer och mer! xD Anyway, nu är det dags för min skönhetssömn. Måste komma ihåg att ringa mormor imorgon också, och fixa alla engelska C saker... Och skriva talmanuset till nationella svenskan... Och plugga glosor... och börja på powerpointen till projektet...  Och läsa boken-böckerna... Jaaa... Hmm... Kanske borde ha gjort något nyttigt idag? Heh...

PUSS.

BTW, Tycker det är så freaking awsome att Magnus vann Let's Dance. Bara så att ni vet.

Jag är så fruktansvärt sugen på att baka cupcakes. Färgglada med massor av kristyr och flarn.
Helst av allt men kola eller chokladsmak.
Jag ska in på the englishstore på söder och köpa en massa glasyr och tillbehör.
Nu ihelgen ska jag banne mig hinna baka också.
Kan man köpa lite extra tid på dygnet på söder också?




Tjing tjong flaggstång!
Nu sitter man här i skolan igen. Boring. Jag har skrivit klart min rapport och kan inte hitta pappren till beskrivningen av PM:et. Så det kan jag inte skriva. Jag har gjort engelska C review och kan inte plugga glosorna nu. Jag skulle i och för sig kunna börja med svenska talet inför nationella... Men det ooorkar jag inte! Jag är så grymt omotiverad till att plugga, men samtidigt vet jag ju att jag knappt har någon tid alls i helgen att göra det. Och talet måste vara klart tills på måndag. Då ska jag öva på det hela dagen innan jag på tisdag måste hålla det. Hmm.. Jo snart sätter jag nog igång med det.

Efter skolan idag ska jag och Johanna in till Tälje och fika och shoppa lite. Fira att man fått studiebidraget. Jag har spanat in några überfina klänningar på HM som jag ska prova. Något att ha på sig på alla skivor man ska gå på. Det kommer ju bli en massa plugg i helgen så jag måste ju belöna mig också. Inte bara göra det jag måste. Jag kommer snart läsa 5 böcker samtidigt. Klassikern i svenskan, engelska c 1900tals klassiker, bokklubben, Lasermannen i kriminologin och sedan läser jag på min fritid en roman. Är jag ambitiös eller är jag överambitiös? Aja, läsa är ju kul så det är inga problem. På påsklovet läser jag klart minst två av böckerna. Det är ju om en vecka just det. Påsklov. <3.

Imorgon ska jag, Thess, Klara, Adde, Sebbe och Nikko ha picknick i badparken! Det kommer bli superkul och megakallt! Men jag ska pälsa på mig som fan, jag vill kunna leka länge där i lekparken. Det finns världens största borg där också, den ska jag klättra i! Men inte för högt. För då svimmar jag. Eller minst dör i alla fall. Jag ska ha med mig varmchoklad blandad med kaffe <3. Sedan några smaskiga mackor och kanske något godis. MUMS. Jag har totalt regrigerat, det är andra gången den här veckan som jag har med mig matsäck någonstans! Men det är ju bra, man ska bejaka sina barnsliga sidor så länge man kan. En dag är de ju bara POOOFF borta.. På kvällen ska jag träffa Johanna och vara mellanhanden i bytet av pengar/skivbiljetter.

På söndag ska jag ta med mig mina föräldrar och skoshoppa åt mig. Det är första gången sedan jag började med barnbidraget (Senare studiebidraget) som de köper något åt mig! Om man inte räknar studentmössan. Tack mammsen och Pappsen. Det ska bli ett par högklackade och fina till studenten, ett par nya gympadojjor typ sneakers eller seglarskor till sommar/våren och ett par nya träningsskor till friskis. Kanske att jag kan smyga in ett par nya snyggskor rent allmänt sådär. Det är ju ta tre betala för två på skopunkten ;) Gäller att mjölka när man har chansen! Efter det är det kanske match för syrran och klockan 14.00 är det våffelfika hos mormor och morfar. Det kommer bli riktigt mys. Sen är det nog bara att plugga järnet!

Nej nu är det dags att låta fingrarna rulla över tangenterna på ett mer produktivt sätt. Med svenskan alltså. Heh..

PUSS.
OH HERREJÄVLAR!
Nu har jag gjort det. Bestämt min framtid. Det är gjort. Klappat och klart. Inskickat och stämplat.
Jag pratar så klart om högskoleansökan! Jag har äntligen fått tummen ur arslet och motat bort skräcken. Mitt framtida liv är bestämt. Se upp alla där ute, här kommer Lisa. Jornalist med etnologi inriktning.
Jisses.

Som om att dagen inte var tillräckligt dramatisk. Johanna hade nämligen sagt till Simon att jag tyckte att han var läcker. Och han skickade tillbaka en hälsning. Varpå jag högt, väldigt ljudligt och tydligt skriker till utanför matsalen när jag får reda på kvinnans konspiration. Ansiktet blossar totalrött och jag trycker upp mobilen i ansiktet på Amanda. Som genast retar mig. Jag älskar den kvinnan, det var exakt den reaktionen jag behövde för att lugna ner mig lite. Innan nästa attack kom på stationen då jag kom på att jag måste vara snygg nästa gång vi träffas, på skivan... Jisses säger jag bara. Men återigen lugnade Amanda ner mig och nu är jag mitt stadiga själv igen. Jag tänker inte ha några förhoppningar, och dessutom är jag där för att dansa och ha kul med mina vänner. Inget annat. Så det så.

Annars har dagen vart totalt ointressant. Jobbat på lite med psykologirapporten, även kallad rapportjäveln. Sen försökte jag börja lite med engelska C film-review. Men jag pallade inte. Får ta den ikväll. Den ska ju in imorgon så... Aja. Ska även försöka bli helt klar med svenska talet imorgon. Tänkte jag. Hmmm... Mycket plugg nu.

Nä helt ärligt mina vänner har jag absolut inget intressant att berätta. Så jag säger hejdå for now.

PUSS.
Haj Haj!

Dagen i skolan passerade snabbt, men snacka om att jag var död i morse. När mobilen larmade och det var dags att gå upp kändes det som om jag hade världens hangover, huvudet vägde två ton och kroppen var förlamad. Munnen snustorr och alla leder värkte satan. Så jag snoozade. Vaknade igen med samma känsla bara lite mer stressad. Men nu var jag tvungen att släpa mig upp. Så jag lyckas luta mig över kanten på sängen så att jag ramlar ur. Lyckas landa på mage och tappar andan lite lätt. kravlar mig upp på fyra och kryper mot fotöljen med kläderna på. Lyckas på något sätt få på mig alla kläder sittandes på golvet. Kravlade ut till badrummet och häver mig upp med hjälp av handfatet. Slänger på smink och borstar håret. Ner för trappan. Smidig som ett rostigt kylskåp. Stirrar på frukosten i 10 minuter. Äter en halvskål med mjölk och flingor. Tar väskan. Går ut genom dörren mot busshållsplatsen och gör DISA på bussen.

DISA lektionen passerar snabbt. Jag hör ingenting för jag gäspar oavbrutet. Det är som om någon jävel håller på och rattar med ljudknappen hela tiden. På. Av. På. Av... Sedan. ÄNTLIGEN. Kaffe. Underbara undersköna supernjutningsbara marvelous wonderfull. Kaffe.

Håltimme. Plugga. Plugga. Plugga.

Naturkunskap. Prat. Prat. Prat. Skriva. Skriva. Skriva.

Hem, ringa till TomTits för att få höra att jag troligtvis inte kommer få jobba. De har redan gammal anställd personal till det. Men de spar mitt CV. Som att få höra, Don't call us, we call you. Usch.
Skickade mail igen till KGF, denna gång till stora föreningen och inte chefen. Får jag fortfarande inget svar inom en vecka ringer jag Monica. Hon var alltid så snäll när vi jobbade där. Hon vågar jag ringa.

Snart ska jag till mormor och sy. Jag kommer dö. Är så tröööööööööööööööött. Jisses. Dags att DISA upp sig själv lite. Positiv tanke, handling och känsla. Happy happy happy!

Ha en bra dag ungdomar!

Tjena-Tjena mittbena. Det är det jag är just nu. En mittbena. Mitt 90-tals nostalgi och kärlek för filmen Hair har nu gjort att jag har mitt hår i en mittbena. Och jag älskar det. Känner mig väldigt hippie!

Igår var jag ju på fest hos Johanna. Det var en annorlunda upplevelse, jag fick träffa en massa nytt folk vilket alltid är superkul. Så fick jag ju se Hevvin och Hannis igen på mer privat plan, vilket jag hade sett framemot, dem är ju så söta tjejer. Helt underbara. Tyvärr vart Hannis lite väl full så henne såg jag inte så mycket, och Hevvin lyckades ha sönder en playboardskiva eftersom knäppgöken Simon Piquer öppnade dörren hon lutade sig emot, så lilla Hevvin flyger bakåt och lyckas ha av skivan på mitten. Det såg hysteriskt roligt ut måste jag ju säga... Själv ägnade jag en stor del av kvällen med att spana på en annan Simon från Johannas klass som jag tyckte var ashet. Men jag var helt hundra på att Johanna hade sagt att alla utom jag var i ett förhållande på festen så jag gjorde ju inga moves liksom. Men morgonen efter får jag höra att han var singel för han hade ganska precis nyligen blivit dumpad av flickvännen. Skit också. Aja, det finns fler fiskar i viken, eller hur? ;)

Jag fick också lära mig en helt ny partylek. Isbitsleken. En isbit passas runt genom mun-mot-mun-metoden. Jag lyckades passa isbiten till alla utom Hannis, Hevvin, Jamal och Ähhh... Det var nog dem tror jag. Av 15 pers. Det är ganska bra jobbat tycker jag nog. Hela kvällen gick sedan åt till att dansa till Aqua och The Boppers, djupsamtal till RedHotChilliPeppers, kutade runt och passade isbitar och sjöng i kör till disneyfavoriter. Det var asbra.
Kvällen sänkte sig och vid 4 så kröp jag, Hevvin+pojkvän, Jamal och Johanna i säng och somnade snabbt. Hevvin med pojkvän drog efter frukost bestående av toast med marmlad och Skogalimpa med ost. Jag, Jamal och Johanna hoppade alla tre i Johannas säng och låg och myste ända till klockan 3. AWSOME. Sådanna sovmorgonar ska jag ha varje söndag. Sedan stack vi alla på bussen för att Jamal skulle hem och jag och Johanna skulle panta alla burkar från dagen innan i brunnsängs centrum. Promenerade sen hem till Johanna där jag direkt satte mig på cykeln och cyklade hem i snöandet. Kom hem. Käkade. TV. Whipeout. Data.

Hörs imorgon mina trogna läsare. PUSS.

Hejsan alla! Just nu sitter jag hos Johanna och väntar på att hon ska duscha klart. Jag har lagt upp en bra lista i youtube som kommer dunka under iordning-görandet. Plattande av håret och sminkande kommer att vara aktiviteten framöver. Samt att hitta något för mig att ha på mig... Det kommer bli lite svårare. Anyway, just nu är det Justice med dance som dunkar. Hade glömt hur bra den är :D
Jag har dagen till ära skaffat mig en mittbena, funderar på att behålla den också för framtida användning.. Får se hur mycket mod jag samlar på mig på måndag morgon ;) Som det ser ut nu blir vi 15st på festen, och Max kommer inte. Så sorry Amanda, jag tänker inte skaffa mig en boytoy på denna fest :P Haha! Men Johanna säger att vi kommer alla leka något som heter isbitsleken. Den går ut på att man skickar runt en isbit randome under kvällen genom mun mot mun metoden. Kan ju bli spännande. I och med att jag känner. tre. nej fyra personer. Förutom Johanna. Hehe... It will be awsome.
Nej nu börjar jag få lite ångest över kläderna. Dresscoden är fabouless... Hm... Updatering kommer väll imorgon om valet av kläder och hångelobjekt ;)

Puss, HEJ!
Hejsan allihopa.
Jaha, ännu en dag har flutit förbi ganska obemärkt. Jag har skrivit (i princip) klart hela rapporten om lycka. Mycket tackvare att jag var hemma hela dagen igår och skrev som en galning. I worked like the rent was do today som Jay Manuel skulle säga om det här var Top Model. I wish.
Mina cravings för nya kläder, skor, accessoarer och underkläder bara växer. Nu har även en ny marknad öppnat sig, badkläder. Jag kräver minst två nya bikinis till Grekland. Annars går livet under... Så det är bara att spara, spara, spara tills pengarna samlat ihop sig på hög. En kläd och skohög. Mums...

Jag har idag när jag kom hem fixat mig i ordning inför helkvällen imorgon hos Johanna. Den tösabiten ska ju ha fest för att fira det faktum att hon blir 19 år gammal. Så som sig bör har jag rakat allt som går att raka, förutom huvudet då, smörjt in hela kroppen, plockat och ryckt, och kutat omkring och letat efter kläder jag inte äger. Jisses, det är hårt jobb att vara tjej. Just nu tror jag att jag bara ska vakna upp imorgon snurra några varv i rummet och peka åt en riktning på golvet. Där jag pekar kommer det ligga något att ha på sig, så det är det jag tar på mig. Mitt rum är ett bombnedslag av kläder. Varför lägger jag allt på golvet för? Aja...

Snart börjar Let's Dance som jag ska se samtidigt som jag äter lite kladdkaka. Det kommer bli mys. Det är bara jag och mamma hemma också så det är extra mysfaktor som gäller då med tända ljus och så. Funderar på att locka håret imorgon. Får se om jag orkar. På söndag eftermiddag (förmiddagen går åt till att må skit) ska jag till mormor och sy, och ringa Amanda för att få alla detaljer om hennes syrras bröllop! Jag är såååååååå avundsjuk, jag älskar bröllop!!

Nej nu måste jag springa till dans-tv. PUSS.
Hej alla trogna.
Jag är upprörd... Med rätta. En viss person *host* Idiot kille *host host* har bestämt sig för att behandla mina vänner som skit. Han sprider ut sina otroligt negativa tankar om dem och skriver hemska saker om dem i sin äckliga lilla blogg. Han har ingenting att hänga upp sina tankar på, ingenting har dessa underbara flickor gjort för att behöva ha någon säga sånna saker om dem. Jag är otroligt jävla förbannad.
Förvånad? Nej, denna lilla äckliga killen har historia av att vara barnslig och omogen. Dett bara bevisar allt jag trott men aldrig sagt högt. Karln är nedsatt i sin mentala kapacitet.

Anyway, jag träffade en högst oväntad person när jag klev av tåget idag. Samtidigt klev nämligen Glenn av. Så jag sa ett förvånat hej och han såg lite generad ut men kom över det snabbt. Så han sa snabbt hej tillbaka. Samtalet fortsatte om lite allmänna saker... Jag inledde med att fråga om han färgat håret för det var ljusare än förra gången. Men det hade han inte. Så jag frågade vart han var påväg. Han sa hem, men att han också hade börjat träna så det skulle han göra sen också. Sen pratade vi om hur härligt det var med vårväder... Sedan helt plötsligt sa han bara: Men jag måste sticka nu, tja! Och sprang iväg. Alltså bokstavligen sprang iväg. Så där stod jag och svor för mig själv för än en gång hann karln smita iväg utan att jag hann ta hans nummer... DAMNIT!

Jag har innan denna incident gått i skolan, där så hade vi först svenska där vi snackade om nationella. Jag har äntligen kommit på vad tusan jag ska snacka om! Så den lektionen var succsé. Sedan kutade vi nyfiket iväg mot matsalen för lunch, på menyn stod nämligen kebabsoppa med rotgrönsaker. Kunde det verkligen vara gott undrade vi? Men jo, det var helt klart okey! Självklart käkade man några ostmackor till också. Mmmm... Sedan var det dags för naturkunskap där vi gjorde lite stationer med experiment! Vi testade reflexer med hjälp av släppa-linjalen-tricket. Jag hade grymma reflexer på det. Sedan testade vi hörselreflexerna och ögonreflexerna genom att man skulle trycka på en knapp när lampan lös eller ljudet lät. (Ljudet lät som en ångestfylld hamnbåtstuta, man fick dödsryck av ljudet) Även där var jag grym! Sedan testade vi att slå på knäna med sådan där doktors-sak-sak och gissa? Jojo hittade mina begravda reflexer! Jag behövde inte fejka att benet rör på sig som jag alltid måste göra hos doktorn! Glädje på det.

Nu ska jag snart på basket med älskade Thess. Vinner inte Kings nu så åker de ur kvartsfinalerna. Och klassas som kassa i min bok.. Jag är även inbjuden av samma kvinna till picninc i badparken den 28:e, det ser jag verkligen fram emot! Ähm... I helgen så ska jag ju på Johannas fest. Annars bara ta det lugnt och sy kanske. Eller kanske och kanske. Jag måste sy! Sy bör man annars dör man.

TjingTjong Flaggstong.
Heeeeej.
Våren är här! Alla de olika tecknen är här. Killarna och tjejerna står och röker framför skolan utan jacka. Solen lyser. Jag tappar allt jag håller i handen (nycklar, pennor, böcker etc). Tjejorna och jag har gått runt och skrattat åt ALLT, allt är på något sätt hysteriskt roligt. Som på Naturkunskapen, Simon pratar om reflexer. Amanda säger att hon alltid måste låtsas att benet rycker till för att inte göra doktorn ledsen, det är helt enkelt bara jättesvårt att hitta hennes reflex. Jag kommer då med komentaren; - Ja jag har då fejkat många reflexer i mina dagar...
Varpå vi båda brister ut i asgarv och lyckas inte sluta först Simon ger oss onda ögat.. Awsome..
Annars har dagen hittills vart underbar rent allmänn, vi har skrattat åt Cao's härliga handgester när hon blir känslosam. Det kommer alltid en hyttande näve farande när hon är arg, som idag. På en viss idiot. IDIOT. Som tycker att den mest underbaraste Heyman är, detta är hans ordval, konstig och äcklig, och därför är han arg på henne. IDIOT.
Anyway...

Jag ska nu igentligen skriva om lycka men jag finner ämnet otroligt tråkigt, lustigt nog hehe... Det är verkligen astråkigt med alla biologiska fakta och signalsubstanser hit och dit. Btw, hur irriterande är inte denna moderna utskrivning av lätet "hehe". Ni vet, när man skickar ett sms och får tillbaka: "Jasså, hehe. =P" Slopa utskrivningarna av ljud tack! Okey, jag erkänner mig skyldig till att själv begått detta skriftilga lagbrott men jag har insett följderna nu. Så jag mässar budskapet. SLOPA LJUDEFFEKTERNA! Så, nu nämner jag det inte mer.

Idag ska jag på friskis med min älskade Johanna, det ska bli wunderbart. Jag längtar efter att svettas. Det är sant som dem säger, man blir beroende av endorfiner. Men tyvärr (förlåt Johanna) så är det Gunn idag, jag är lite trött på hennes pass. Det är inte så utmanande och det är bara tre låtar som man känner igen eller tycker om.. Men det är ett lagom måndags pass. Man orkar allt och känner att man orkar komma tillbaka så jag vill nog inte byta ut det.
Bara klaga. Jag älskar att klaga, men hatar folk som klagar. Hör det ihop på något sätt? Eller är det första tecknet på galenskap? Att hata den del man gillar i sig själv? Haha. Oh well... Nu ska vi inte göra en djup psykologisk analys av det här. Det ska jag göra när jag bloggat klart, i och med att jag är i skolan... Och ska plugga... Gissa varför inlägget blir så långt?

Igår var jag på bio med min älskade Thess. Vi såg på Bedtime Stories med Adam Sandler. Den var bra, jag skrattade högt flera gånger, och mer kan man ju inte begära av en komedi. Men det var ett par störande ungdomar som kom sent in i biografen, snackade ashögt medans de gick och satte sig och fortsatte sedan prata högt under hela filmen. Tillslut blir jag så jävla förbannad att jag reser mig upp ger dem onda ögat och väser fram: Nu håller ni kkkkkkkkäfteeeeeeeen!
Varpå den lilla skaran muttrar lite förnärmat och håller sedan käften efter slutkomentaren, fan vilken tokärring. :D Jag är en stolt tokärring ska ni veta snorungar! Jag är stolt förtidspensionär, jag ser på Gokväll, löser melodikrysset och går gärna och lägger mig innan 10 om det inte är något bra program på tv.

Nu får det räcka för nu.
Jag måste plugga....
Puss, haj.

Äntligen mina vänner är det helg.
Som jag har längtat. Vila, syjunta med mormor, vinterpicnic i hoppborgen på Tomtit med Therese. Det kommer bli underbart. Men min budget är milt sagt ansträngs. Jag förstår inte vart alla mina pengar tar vägen... Jag har ju inte shoppat så mycket, jag har inte vart ute på krogen och jag har inte vart med om några födelsedagar än... Men det kommer två nu på raken och jag vet inte hur jag ska göra rikitig.
Men Johanna, hon vet jag vad jag ska köpa för något till. Det blir lagom och härligt underbart det hon ska få. Jag vet att hon kommer bli superglad :D Till Elin vet jag inte riktigt, har planerat lite med Amanda men.. Vi får se :)
Födelsedagar är verkligen underbara, förväntningar och vänner i en salig blandning. Kommer ni ihåg födelsedagarna när när man var liten? Jag hade alltid en skattjakt eller en tipspromenad, den som vann fick en godispåse. Man lekte småstjärnorna och såg på film. Gärna en där folk kysstes. Sedan skvallrade man om de olika killarna i klassen över lite chips och popcorn. Dansen drpg sedan igång med lite dansstopp och hela-havet-stormar... Det var tider det.
Kommer ni ihåg kläderna då? Jag har vart nostalgisk över nittiotalet förut men det tåls att säga igen. Bootcut superblekta jeans med låååg midja, magtröjor (gärna med spicegirls på) och plattådojjor. Som jag förövrigt hade två av men som jag inte vågade ha på mig på discona då jag då skulle vara längre än Gabbe. Då går det ju inte att dansa tryckare. Och vi var bäst på att dansa tryckare. Vann varje gång det var tävling. Det var många popcorn påsar och bananaskids godisar som åts upp i seger ruset. Det var tider det.
Hoppades att Johanna skulle ha 90tals tema men jag blev tydligen nedröstad.. Synd.

Jag tittar nu lite sporadiskt på Lets Dance. Är inte så intresserad den här säsongen. Känns lite töntigt med alla dessa teman. Jag ville ju bara se på dansen. Nej tacka vet jag den gamla goda tiden.
 Jag och Johanna funderade på att dra med oss några karlar och lära oss salsa. Men karlarna är lite ovilliga. Jag har ju ingen som jag kilar stadigt med så jag tänkte tvinga med mig David. Han går ju med på det mesta. Men han är ruskigt svår att få att komma till bestämda tider. Dessutom är han ute på praktik nu.. Men jag ska få tag på den jäkeln :P

Jag är galet shopping sugen nu för tiden. Jag har inga pengar men behovet finns där. Så nu förutom mitt sockerberoende, koffeinberoende och kalenderberoende så har jag också fastnat för kläder och skor. Fan också. Men än är man inte nikotinjunkey eller boozare i alla fall xD

Såg på Whipeout idag. Fantastiskt hysteriskt jävla mega roligt. Har banne mig inte garvat så högt, hårt och länge på jättelänge. Det var Underbart. Folk ramlade, nockades och gled. De gjorde illa sig men inte så farligt, Måns Herngren komenterade elakt och jag skrattade. Tårarna sprutade, inandingarna kunde höras flera hus bort och min pappa var tvungen att komma upp vid ett tillfälle för att kolla om jag hyperventilerade och höll på att dö. Men jag klarade mig. Jäkla bra underhållning det där. Sedan varvade jag ned med lite "From the Hills to the City", en spinn off på The Hills på MTV. Jag älskar kläderna där. Love, love, love... Jag ska bli miljonär och bara peka på allt jag vill ha. Så det så.

Pillutta er.