Hejsan alla.
Sitter i skolan och har svenska. Borde egentligen skriva en argumenterande text om Iiaden eller Troja meeeen... Jag orkar inte. Kan inte koncentrera mig, kan ju iof bero på att jag precis slängde i kaffe i en rasande fart. Borde kanske ta det lite lugnt med kaffet? Kunde typ inte somna igår för att jag drack så mycket kaffe på dagen.
Appropå gårdagen. Det hela började med att jag gick upp i rimlig tid (halv 10) för att pluggal lite. Så jag tog ner alla anteckningar från filosofin på fronter och förde över lite pengar på banken. Sen orkade jag inte vara seriös mer så jag drog och gymmade lite. Kom hem, duschade och tvättade håret. Precis när jag klev ur duschen så messade Amanda mig och undrade om jag kunde komma och fika i Rönninge inom 25min... Lite halvt omöjligt men jag slängde på mig mjukisbrallorna jag snott av pappa och kutade till bussen i dyblött hår. Jag kom till Rönninge och mötte upp Amanda på kaffestugan. Tog en blåbärsbulle och snackade lite om helgen medans vi väntade på Jojo. När hon kom så snackade lite tjejsnack! MYYYYYYS. Mina favoritflickor <3
Sen drog jag hem igen och läste igenom Filosofikapitelen... Men jag fattade INGENTING!
Anyway, nu idag ska jag upp med projektet till sthlm efter skolan och leta lite tyger :) Wish me luck.
Hej hopp!
Första inlägget på jävligt länge nu. Men skolan har vart mad-hardcore. Varje dag har man med sig minst en bok och varje helg har man samma ångest äver att man inte pluggat tillräckligt xD Så har jag vart lite slarvig också och skolkat några lektioner, plus att jag missar ganska många tackvare att jag är med i beteenderådet och att jag är med i bok-klubben. Anyway, lite spännande fakta; Jag ska vara med i tidningen Mitt-i-stälje. Ska representera mitt gymnasium tillsammans med Amanda :D exciting.

Ähm, i fredags var det dags för party hos Issa i Trosa. Det var också dags att återigen få träffa OLOF! Kommer ni ihåg Olof? Det var han som räddade livet på Amanda på finlandsbåten. Han kom för att hälsa på henne och hon var så snuttigt lycklig att man själv blev helt hyper xD På festen kom även Jeppe, Orren, David, Tiina, Sebbe och hans flickvän och Natta. Empo och 6st killar till kom senare på kvällen, men dem tyckte vi inte om... Men kvällen var underbar! Jag fick dansa och supa så jag klagar inte! Hann även med att bli spöad i singstar och sova i boden med David, Jeppe, Amanda och Olof. Behöver jag säga att man hade ont i hela kroppen när man vaknade? Man låg som en packad sill i det mesta konstigaste sovställningar alltså xD Men det var jättemysigt!
Morgonen efter hittade Jeppe boken "Snabba cash" som han blev superkär i, så han tog med sig den hem och läser den fortfarande, låter kanske inte som världens sensation men.. Jag tycker det var lite roligt iaf! Istället för att käka bakismat på Krilles blev det på Papas, pizza... *MUMS* Jag och Issa delade. Senare vart det lite film, superbad, och sen hemfärd på bussen tillsammans med Jeppe och Orren. Dem retade mig för att enligt dem så hånglade jag med en av de jobbiga killarna, men det gjorde jag INTE! NEJ NEJ NEEEEJ. Så bajs på dem retstickorna :P

Idag ska jag ta en promenad bort till Johanna för att där ta en promenad med henne, Jamal och hennes hund! :D

Okey liten uppdatering av helgen och sen dagens eskapader...
I lördags var det fest i folkets för Carro som fyllde 18 år! Så jag och Amanda samlade ihop oss hemma hos mig för att fixa iordning oss, vi var totalt pepp och fnissade konstant hela vägen till Orren där vi förfestade tillsammans med Jeppe och Orrens lillebror Jacob (Stavning? xD). De tre grabbarna grus och vi jäntor drog sen tillsammans mot folkets för att röja. Både jag och Amanda blev jävligt knök och drog i vanlig ordning igång dansgolvet xD Av det jag minns sen är att jag hade det jävligt trevligt! Hehe, men det finns lite luckor xD Vid 01.30 försökte jag dra med mig Amanda från festen för att ta tåget hem, det visade sig vara en utmaning! Men vi hann precis springa (vingla :P) upp på perrongen och slänga oss på tåget innan det gick! Där satt vi och dreggade oss, och sedan på bussen innan vi kunde köra slalom upp för backen hem till mig där vi stupade i säng och somnade som stockar.

Morgonen efter var jag bakfull, typ, alltså.. Jag blir ju inte direkt bakfull :/ Men iaf jag mådde inte prima och det gjorde inte gumsegos heller. Men vi pallrade oss ner på stan för att möta Johanna. Vi tre käkade på Donken, nästan allt dem hade på menyn intogs ;) Sen vandrade vi mot stationen där vi träffade Anton och SImon innan Amanda åkte hem. Johanna och jag tog också bussen hem då. När jag kom hem slappade jag framför tv:n innan jag äntligen kunde gå och lägga mig.

Idag, måndag, har det vart en allmänt seg jävla dag. Jag är inte så pepp just nu... Att gå till klockan 5 dagen efter man var så sjukt bakfull att man nästan spydde på Åhléns och nästan svimmade på Donken borde vara olagligt. Nej, jag var inte bakis idag, men sjukt trött. När man sen blir utelåst från Rättskunskapen för att man kom dit precis på klockslaget och inte en minut innan så bara sjönk det. Oh well, som vanligt var mina räddande änglar Amanda och Mojo-Jojo <3 Utan dem skulle livet vara dött alltså.
Nu sitter jag och letar tårtor inför födelsedagen. Måste ju bjuda släkten på nåt nice.
Ha det mina golden boys and girrrrls.