Fick precis en härlig chokladkalender av mamma! Jag älskar den kvinnan. Hon vet att under december månad regrigerar jag tillbaka till 10 årig liten tjej. Traditioner är döviktigt för mig!

Anywho, vill ni veta en döschysst sak? JAG HAR TAGIT KÖRKORTET IDAG!!
Hur grym är inte jag? Så nu kan snön komma i drivor, bring on winter!

På väg till Stockholm med evighetståget för att hämta Johanna på hennes jobb. Jag var förvisad från huset. Vi alla i familjen var det faktiskt. Mamma hade middag med tjejkompisar. Väl framme så tog vi en fika på gamla Waynes! Första pepparkakan för året, såååå gott.

Efter fika och en massa snack så rullade vi vidare mot stammisstället Laughing Duck. En öl blev till två... Två öl blev till cosmos.. Plötsligt blev det bråttom till sista tåget hem och sen sänggång. Ojojoj.. Men kul var det definitivt! :D

Idag var det basket, Kings vann mot Eco Örebro och Therese hade med sig sin arbetskollega Paul. Riktigt trevlig typ, jag spår en romans dem emellan! ;)

Mina föräldrars favoritprogram! Haha, sitter och varvar ner efter marathonplugg i körkortsteori med lite tävlingsprogram. Mamma och pappa garvar och pekar åt det hela! Mer roligt att titta på dem än programmet nästan...

Körlektion imorgon 08.30 och sen plugg, plugg, plugg!

Lyckades få upp syrran ur sängen innan klockan 12 på en helgdag! Anledningen? BASKET! Vi sitter på Telges hemmamatch mot Kvarnby och matchen startar om 10min. Som vanligt inte mycket publik, det är ju ingen Euro cup match idag. Men vi är här och hejar på. :)

Ska upp till Johanna sen och hämta henne från jobbet. Så en lagom trip upp till Sthlm väntar. Nice nice.

Jag vann mot mamma i förra omgången men nu jävlar la hon in en spurt det första hon gör. Så vad får jag för bokstäver då? Jo dessa äckliga!
Vad jag säger är helt enkelt, HJÄLP MIG DÅ!!

Helo! Inte hänt så mycket idag...
Har övningskört, vart i skolan och pluggat och fikat med Johanna. Vi hade ett av våra djupa samtal om sinnesförvirringen som uppstår vid kärlek. Hur psyko man blir när man verkligen gillar en kille. Jag har inte supermycket erfarenhet men lite... Så jag gjorde mitt bästa att säga vad jag tycker och tänker om saken.

Johanna och jag ska kanske till Göteborg för att hälsa på Lollo när hon fyller år! Skulle vara superkul, allt hänger på om Johanna får ledigt från jobbet. Om hon får ledigt så åker vi och då måste jag komma på vad jag ska klä ut mig till. Temat är sci-fi... Hmm.. Förslag??

Blev tågmöte precis innan östertälje, så vi som ska med bussar fick vänta så tåget som lämnar stationen kunde åka förbi. Så jäkla dåligt beslut SL!!!!
Nu får man vänta 100 år på att bussen ska komma igen.. As...

Var och plockade upp Johanna på hennes jobb, fick en gratis cheesecake som tack! :D
Innan har jag kutat omkring i skolan med Agnes, vi skulle ha ett möte med en av lärarna men hon kom aldrig... Vi var totalt bortglömda...
Så jag ringde Jojo och kutade runt i stan med henne istället!

Står och väntar på att köra min näst sista körlektion inför uppkörningen. Spännande ey? Själv försöker jag mest hålla ögonen öppna. Sjukt jobbigt att ta dig upp i morse. Varm och gosig säng vs. kallt golv var en lätt match...

Skola sen med lite handledning av uppsats innan körkortsteori ska pluggas in hemma.

Hörs och störs!

Hej hopp!
Helgen är förbi och den var riktigt härlig. På fredagen tog jag en öl med lillasyster, lugn kväll som slutade i sensation! Vi träffade Kings nya amerikan, Kenneth Simms, och Mike Joseph påväg till bussen. Vi snackade statistik, mössmode och svenskhet innan det blev kramar, kindpussar och adjö.

Lördag. Passade på att knalla med Johanna i skogen innan jag skjutsade lillsyrran till Strängnäs. Gäller att klämma in så mycket körning innan uppkörningen som möjligt. Men sen blev det brakmiddag med rotfrukter i ugn med vitlök. Rött, blodigt kött och gott rödtjut till det. Mums mums mums!!

Efter den TOTALA paltkoman så kom Johanna över för att dra med mig ut. Vi stack till Sthlm och plockade upp Ali för att gå ut på Debaser Slussen för lite dansa, dansa, dansa. Vid 2 någon gång så åkte vi hem till Ali för lite FIFA11 och rödvin.

Nu har jag precis avverkat en till brakmiddag såhär på fars dag. Mormor och morfar kom över för att fira. Morotssoppa med asiatisk twist, vildsvinsbiffar med svamprisotto och till sist hemmagjord vitchokladglass med mjölkchokladkross och hallon. Livet är gott mina vänner!

Nu ska jag ut och vandra med Johanna. Snacka en massa skit och stöta och blöta livet. Hundarna följer med och underhåller oss. Så vi ses om en timme!

Någon mer än jag som tycker att mitt hår börjar göra så jag liknar cousin it? Det börjar bli liiiiite väl långt och tråkigt.
Så förslag önskas! Vad göra med håret?

Ikväll blir det pub med Johanna och innan dess lite familjemiddag. Men allra först av allt... Teoriplugg! Min favoritsyssla på fredagar...