Hej hej!
De senaste dagarna har vart hektiska. Jag har intervjuat nämndemän och skrivit mejl i massor till diverse lagsnubbar!
Men det har hänt lite roliga saker också... Johanna och jag har bokat biljetter till England!!! :D :D
Vi ska leka med Luke och hans vän Will, åka runt med bil, kampa, åka båt mm! Ska bli aaaaawesoooome!

Idag har jag vart på arbetsintervju på TGIF på Stureplan. Ska förhoppningsvis få jobbet som Runner. Alltså hjälpa alla så servicen är på topp! :)
Passade på att ta en kaffe på Johannas jobb... Gratis är gott! Dessutom är det så kul att se henne och Andreas i action , de gnabbas och retas med varandra!

Fick ett samtal från min favvo David igår. Saknar den filuren...

Himlen är helt rosa och lila idag. Galet vackert och skvallrar om vackert väder imorgon. Jag hoppas på en bra kväll ikväll också. Johanna och jag funderar på att gå ut och ta en öl. Hon sticker till London nästa helg för att träffa sin karl så jag får passa på att se henne nu!

Jag har alltid haft en svaghet. En sak jag inte kan stå emot. Kombineras detta med läder så är det bara för mig att ge upp... Och köööööööpa!!

(gammalt inlägg som inte lyckades laddas upp...)

Har vart i skolan och haft möte med min redaktion. Vi har alla så spännande ämnen som vi ska skriva om! En ska sätta dit försvarsmakten, en annan skriver om Botoxpropagerande läkare och jag om nationalistiska nämndemän!
Spännande va?? :D

Hade tänkt att jag skulle upp till Johanna idag också men jag slutade så tidigt att jag får strunta i det... Nog för att jag gillar att fika medans jag väntar på att hon ska sluta men 4 timmar är ganska lång tid.. :P

Btw, det blir mer och mer tydligt att jag är på min sista termin nu. 3 år av studier gör att jag har lämnat in papper till ALLA lärare på journalistikvåningen!
Galet...