Min mobil vet exakt vad jag är ute efter på hemvägen, lagom svinigt grinig och i behov av att slå på något riktigt hårt. Kallas även sömnbrist...

Den här dagen började skit, jag fick ett litet bakslag i min förkylning... Vaknade utan röst och heltäppt näsa. Men när jag kom till min praktikplats så var det photoshoot dag! Molly Sandén skulle fotas för omslag med blomsterkrans och sedan 4st bilder till tidningens frisyr special. Den kvinnan hade tjockare hår än vad jag har! Galet..

Hela fotningen gick bra och flöt på så jag, Bea (chef red) och redigeraren gick på pressvisning. Det visade sig vara smycken. I määäängder!! Jag gick och dreglade och trånade med näsan mot glaset. Men innan vi gick fick vi en superstort goodiebag med sjukt mycket smycken!! Jag ÄLSKAR min praktik!!!!

Ska lägga upp foton på vad jag fick sen, men tills dess får ni hålla tillgodo med dessa sjuka smycken som fanns på pressvisningen!



Det här finns att använda på mitt skrivbord. Jag som hatar färgen rosa... Hehe men det är värt det! Jag ÄLSKAR min praktikplats!!

Tredje dagen på praktiken!
Jag lyckades rocka på min första dag, började och avslutade nästan alla uppgifter jag fick slängt på mig. Men andra dagen var lite trögare. Jag klarade nämligen av att bli SJUK under natten. Halsen gör ont och näsan är igentäppt... Hes som en livslång rökare som super dagligen. Men det är lite sexigt, förutom när slemklumpar lossnar och jag hostar ut lungorna...
Men idag har det vart lugnt, täppt i näsan men halsen är nästan helt bra, fuskar med alvedon så hela dagen har vart klart bättre än förra. Vad får jag göra då? Jo, jag skriver artiklar, olika test och plockar ihop bilder till kändissidorna. SKITKUL! Jag trivs verkligen jättebra och hittills är alla supersnälla. Först dagen var jag lite blyg för de såg så uppiffade ut i klackar, smink och allt. Men under glammiga ytan finns det schyssta tjejer. Idag lämnar vi in till tryck ockå så håll utkik i hyllorna efter FRIDA nu!
Jag jobbar mest med sommarspecialen och FRIDAkalendern som ska komma ut också. Men lite jobb som jag gjort finns i vanliga FRIDA som kommer ut nu. ;)
Lägger upp bilder under dagen!
Peace.

Helo!
Idag har jag släpat mig upp i ottan... Klockan 05.00 ringde klockan för jag hade en intervju med kommunfullmäktiges ordförande och kommunstyrelsens ordförande i stadshuset! Galet va? Hehe. Gick sådär... Men Aja..

Nu sitter jag bara och ser på tv, min favorit Top Gear! Så jävla SLUT av att gå upp så tidigt.


https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/60242/images/2012/pic_196896789.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/60242/images/2012/pic_196896789.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/60242/images/2012/pic_196896982.jpg" class="image">

Jisses, det blev en lång helg den här gången. Jag och syrran var ute och tog en öl på fredagen, fick en striptease av barpersonalen till YMCA och blev raggade på av Scaniafolk.

Igår så var jag ute med David och hans grabbar Josef och Sebbe! Vi ölade järnet på Sinners och Sailors innan det blev efterfest hos Josef. Jag hade så GRYMT kul!! Älskar mina grabbar.

Idag så strosade vi alla runt på stan och käkade en massa... ;) Men nu är det träning med Johanna som gäller! Får se hur det går, jag är så SJUKT trött. Sov tre timmar högst i natt...