Hey you guys.
De här lovdagarna blev ju inte direkt som jag tänkt mig... Lyckades redan på måndagen skaffa mig en präktig förkylning, vilket Amanda fick uppleva när jag mötte henne i tälje i väntan på Olof-hämtning. Jag lät som Richard Wolf under hela dagen :P Men vi lyckades ha det kul ändå :) Trots att jag nästan lyckades skeppa iväg henne till Axasportcenter istället för Scania xD
Senare var det Johannas tur att få en dos av min harkel-hals och Porr-röst. Vi Friskade oss på Svettis och hade som vanligt underbara samtal dit och hem!

Tisdagen bestod av att plugga, plugga, plugga, plugga, och basket :D Jag hade visserligen ingen röst, om jag inte harkel-slemmade mig i 5 minuter, vilket jag ansåg lite halv äckligt och oartigt. Men Kings vann och Thess var som vanligt en ängel så jag klagade inte! Sedan var det dags för House och The Mentalist, en ny favorit kan jag ju tillägga ;)

Nu idag onsdag har jag mest tagit det lugnt, tittat på skidor och fikat med momor och morfar som kom över. Ska plugga lite mer nu innan käk och Friskande på Svettis med Johanna. Trots hårda förmaningar från hennes mor så ska jag gå och träna fast jag inte är helt 100 ;)

Tråkigt och kort inlägg, jag veeeeeeeet. Pressen att vara lustig och finurlig klaras inte riktigt av när jag har en miljon andra saker att göra. Återkommer andra veckan efter lovet :) PUSS.
Jahapp... Fredagen var underbar.
Jag och mina underbara vänner var hos Amanda och åt wok, pimplade en massa vin, gjorde en egenhändig spa-ansiktsmask, snackade allvarliga saker, spelade Alias, sjöng, diskuterade Winnerbäck och spöken, somnade vid 04.30.
Morgonen spenderades med frukost gjord av fruktsallad och diverse andra frukost saker. Bussen hem, byta kläder, kasta sig ut för att ta bussen till centrum. Där mötte jag upp Thess och vi gick för att möta Sebbe och Nico. Vi gick till PastaHuset och käkade den äckligaste pastan vi ätit i våra liv, planerade Grekland och lärde känna varandra. Vi bestämde sedan för att gå och se SpinnRockenFinalen. Så vi knallade till Trombon och såg några riktigt dåliga band och några riktigt bra (Karma Tree, a certain death). Vi sa sedan hejdå och jag åkte hem för att titta på en riktigt BEDRÖVLIG Schlagerfestival... Somnade härligt undertiden jag läste min bok, men vaknade och hade ingen känsel i min arm. INGEN. Jag kunde ta upp den i luften med hjälp av andra armen men om jag släppte den dunsade den tillbaka mot magen. Den hade total somnat.. Snacka om panik när man inte kan röra armen. Jag trodde jag hade fått en stroke där klockan 04.46. Men efter att ha hängt armen utanför sängen i smärtsamma 10minuter kom rörelsekapaciteten tillbaka och jag somnade om.

Idag har jag sökt sommarjobb på Tomtits och Kyrkogårdsförvaltningen. Hoppas att dem hör av sig. Jag har även tittat på skidskytte stafetten, sammandrag från damernas Super-G, Hästhoppning världscupen från Göteborg, SPA of embarressing problems. Jag har bakat kokosbollar, gjort klart och skickat min del av instuderingsfrågorna på naturkunskapen och peelat mina läppar.
Produktiv dag xD

Ha det bra mina underbara människor, lovet börjar imorgon!
Wow, helgen var ju... Awsome. Helt enkelt.
Det hela började med fredagen, prov i psykologi som inte gick så bra men.. Sen kom man hem och möttes med choklad från mamma och Let's Dance på tv:n. Mysiga hemma kvällar är fan underbara. Ganska tidigt i säng ändå och spänd av förväntan inför Johnossi dagen därpå.
Vaknar i panik! Jag har ju INGENTING att ha på mig!!!! Så jag kidnappade syrran för en runda på stan. Det blev en hel massa provning av diverse klädesplagg och ångest inför hur jävla pank jag kommer bli efter helgen. Men tillslut så hamnade vi inne på VeroModa och jag hittade en jättefin tröj-klänning i blånyans. Även en ny fin schal. Kärlek till dem plaggen alltså. Så snabbt hem sedan för att sminka mig och ta mig till Rönninge för att möta Heyman och Amanda för lite middag. Vi käkade på den nya restaurangen i centrum, gamla pizzan, och det var supermysigt. Dem hade verkligen fräschat upp stället, och vi fick en jättetrevlig servetris som gjorde allt man bad om och lite till xD Amanda kunde tyvärr inte äta något för hon var så nervös inför spelningen hon skulle ha uppe på festen i skolan efter vi käkat klart. Men hon tog ett glas vin och lyckades på så sätt lugna ner sig lite.
Så som sagt drog vi upp till skolan för Amandas band skulle repa och spela, jag var papparazzi =D Dem var superduktiga, och det var det många som kom fram till mig och bad mig hälsa också.
Direkt sekunden efter att de spelat klart kutade jag och Amanda till tåget där vi mötte upp Jojo och Nathalie för att åka till JOHNOSSI! <3 Efter lång köning så släpptes vi äntligen in. Spelningen var superbra, synd bara med alla fjortisar som skulle trängas mot scenen. Men men.
Efteråt stack vi till Mc'Lovis och birade lite. Vi blev tagna för att vara gruppen med tjejer som uppträdde i melodifestivalen, fick gratis shottar av den snygga bartendern och prata minnesluckor.
Sedan stack vi till CP's där vi blev bjudna att sitta med ett killgäng från Järna. Mycket trevliga pågar var det alltså, jättehärliga verkligen. Så vi tackade ja till att komma på efterfest, men det var bara jag och Jojo som åkte med. Efterfesten innehöll bastubad, bubbelbad och... rajtantajtan... för både mig och Jojo xD
Morgonen efter när vi alla vaknade (Jag sov kanske två 2h sammanlagt dock) så tittade vi alla på film, Stockholm Boogie, och pratade en massa strunt. Innan vi tillslut åkte in till tälje och käkade på Max. Som vanligt fick jag inte i mig ett jävla skit men jag försökte tappert iaf.

That's it. Peace.
Johnossi, Trainsong. Nåt för Tim Burton att bygga vidare på kanske?

I grew up as an orphan in a big old house
I had no mother and no father, they had left me out
Confused was the word for me, the confusion
It planted a seed, in me

And I was placed in this home as a five year old
I was presented to my forster mother, she was so old
She took advantage of my company
It was nothing but slavery, slavery

She's dead in the house
She's dead in the house
She's dead in the house

You grow up under pressure and psychic terror
Then eventually your brain will just flip out and go "error"
The satisfaction of a murder for a little boy
Is so unhealthy, but it helped me on my journey to joy

And I prepared for a sweet revenge
No regrets ever since, ever since

Dead in the house
Oh she's dead in the house
She's dead, dead in the house
Oh she's dead
Spread out she's all over the place in the house
And she's dead

A chainsaw is nice it's a healthy tool
Or perhaps a good old fashioned drowning in the garden pool
Or a brick in the head for all the stuff she said
A machete-massacre, I'll shred her up in my head
There's a blood thirsty killer and a caterpillar
It would crush her into pieces, I would gladly drill her
A big hole in the skull to fill with gasoline
Light a match and watch the fire sprinkle out what a scene
I would be happy oh so happy, by the time I'm done
I would be running around the house with a taser gun
And tase all the different body parts, electrifying
This must be the greatest day ever, no I ain't lying

As happy as a boy can be
On his way to puberty, puberty

Dead in the house
Oh she's dead, dead in the house
She's dead, dead in the house
Oh she's dead
Spread out she's all over the place in the house
And she's dead

(Johanna, sorry för bortglömningen på listan, du är defenitivt en person jag kan säga allt till!)

Ha det bra allihopa, glad alla hjärtansdag inför imorgon ;)
Jag dör.
Jag tror fan att jag dör.
Slutet är här, jag har kastats in i det jävla hjulet som snurrar så fort att man inte kommer av. Jag måste börja läsa min självhjälpsbok så jag kan ta mig ur det här "duktig-ruset" som jag är i nu.
Annars kommer jag dö av hjärtattack vid 18års ålder. Varför stressar jag mig själv så mycket? Jag borde lärt mig vid det här laget att ta det lugnt. En sak i taget. Skjut inte upp. Planera så funkar allt.
Pyttsan.
Suck... Friskis idag så det kommer lugna ner mig. Tills jag inser att jag missat tre timmar på att INTE plugga. Det blir en massa saker att skriva i DISA häftet idag... xD

Förlåt. Så nu har jag fått det ur mig.
Igår var jag hemma hos Thess och letade billiga flyg till Grekland. Vi lyckades hitta T.o.R. för under 2000kr! Så vi flyger till Aten och hem från Kreta. Där imellan cruisar vi runt på de olika öarna! Bland annat till "surfarnas paradis"! Jag ska banne mig lära mig surfa, it's going to be awsome. Får se senare på kvällen om Thess messar och säger att jag ska komma till studentbaren på campus och hälsa på lite. Dem har design-natt och därför vill de ha lite sällskap i allt plugg!

Annars leker livet, Johnossi (som jag numera kan uttala rätt, jag har övat!) på lördag, samt alla hjärtansdag middag med Amanda och Jojo. Även lite supa oss redlösa ;) Längtar.

Syns mina hjärtan.
DOH, du har blivit utmanad precis som jag!

Tio första

Första bästa kompis: Det måste nog vara Klara Wiklund, hon och jag var oskiljaktiga från dagis upp till... Ja 5:an kanske? Vi brukade säga att vi blev bästisar på BB för att vi var födda så nära i datum (5 sep och 25:e sep) Inte så troligt när man nu är gammal och vet bättre...

Första bil: Familjens första var en vit Saab som senare kallades "lilla gubben" (pippis häst) för att den fick rostfläckar...

Första kärlek: Oj... Det var nog Tobias Karlsson, jag är inte säker på efternamnet. Alla var kär i honom på sexårs så jag hakade på trenden. Men han blev ihop med tre andra tjejer, samtidigt, så jag tappade intresset.

Första husdjur: Fanny, en brun-vit kanin med slokande öron och bruna ögon. Hon var min ögonsten och jag älskade henne högt. Tills hon dog. Av värmeslag. I mina armar. Inte det bästa barndomsminnet direkt...

Första semester: Åland om man ska räkna med inrikes. Kreta eller Zakynthos om man räknar utomlands. På Zakynthos lärde jag mig mina första icke engelska utländska ord: Pika Pika och Kareta Kareta. Skata och Sköldpadda. :)

Första jobb: En hel sommar på Ica Nära Trosatorg. Med min älskade mysmuffin Therese och de otroligt *Host* charmiga *Host* Terese och Kenny... xD Jag jobbade konstant och tog dagligen Trosa bussen. Pengarna har jag fortfarande kvar. De går till en greklandsresa bl.a. i år :D Den som spar hon har!

Första köpta skiva: Robyns första. Jag hade sönder fodralet efter kanske två veckor och grät KONSTANT i två veckor efter tills pappa skällde ut mig och drog ner mig i källaren och slängde fram superlim och inte lät mig komma upp tills jag kommit på hur jag skulle laga det... Han gjorde det av kärlek dock! Tro inte att han var ett monster. Nu har jag lärt mig att inte klaga över hur saker är, fixa dem. Vet du inte hur? Lär dig.

Första riktiga kärlek: Gabriel Sydegård, jag var konstant förälskad från dumpningen av Tobias upp till sexan. Min kärlek var djup och långvarig, tills han skickade vår gemensamma kompis Oliver för att fråga chans. I slutet på sexan. Då insåg jag att det kanske inte är så moget och sa nej... Men jag ångrade mig djupt när jag insåg att högstadiekillar var minst lika barnsliga. xD

Första piercing: Räknas hål i öronen? Jag har tagit tre isf.
Första konsert: Säkert typ Trasan och Banarne, men annars P!nk på Hovet <3


Nio senaste

.. alkoholdrycken: Vodka och Berra Brus, läsk som gör tungan blå :D:D
.. filmen du såg: Pink Panther på TV:n
.. ringda telefonsamtal: Till sjukanmälan, jag är lite busig idag.
.. bubbelbadet: Jag kommer inte ihåg... Så länge sedan är det!
.. spelade cd: Robyn!

.. kyss: Max
.. gången du grät: På bio, I taket lyser stjärnorna. Jag ful-bölade HELA filmen.
.. måltiden: Kyckling i cocosmjölk och gröncurry med ris *mums*


Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej.
Blivit arresterad: Nej, men begått brott har man...
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej, vet inte om jag tror på det.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Absolut inte. Har svårt att säga det överhuvudtaget.
Busringt till någon: Haha, usch ja...


Sex saker jag gjort idag:

1. Vaknat
2. käkat frukost.
3. Ringt och sjukanmält mig
4. Tittat på Rachel Ray
5. SKrivit blogg
6. Messat med Johanna

Fem favoritsaker utan rangordning:

1. Choklad
2. Musik i alla former
3. Danskvällar
4. Singstar
5. Mina skinny-jeans

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Amanda
2. Mamma
3. Jojo
4. ...


Tre val:

Blått eller rött? Svårt... Blått.
Sommar eller vinter? Jag älskar båda, det är därför jag älskar norden!
Choklad eller chips? CHOKLAD!

Två saker att göra innan du dör: Röka maja och skriva en bok
En sak du ångrar: Att jag valde Huckleberry Finn som bok i svenskan...
Hey there yall.
Mycket har hänt nu sedan jag skrev sist. Jag kan ju försöka ta en sak i taget...
Jag hade planerat att hinna med en massa plugg nu i helgen, men jag räknade inte med att, som ni vet, är det tidskrävande att vara med vänner... På fredagen hängde jag med Amanda till Hamn för att möta upp Olof! Hon var så klart jätteglad inför att träffa honom så vi brydde oss inte så mycket om att tusen ton smältsnö läckte in i skorna, eller att vi halkade omkring som två bambi på is hela vägen! Vid ett tilfälle så kanade vi ner för en backe som på skidor xD Awsome! När vi äntligen kom fram till mötesplatsen så träffade vi Olof och snackade lite medans vi väntade på Amandas pappa som hämtade upp oss och körde oss hem till Amanda. Där hämtade jag lite rensade kläder från Amandas garderob och lagade lite mat med turturduvorna. Sen skjutsade den tappre och otroliga Olof hem mig. Hjälte.

Lördagen började sent, jag tog en rejäl sovmorgon och åkte sen för att möta Johanna på stan. Vi shoppade lite diverse saker och fikade på det nya kondiset! De hade nämligen blivit utsedda till att ha de bästa semlorna i Södertälje! Så jag köpte med en hem till Mamma. När jag kom hem sen vid halv 5 så gick jag och handlade lite matvaror och lagade pasta carbonara till syrran och mig. Melodifestivalen stundade och jag fick ut allt mitt hån under bara det programmet. Awsome. Men jag gillade faktiskt Emilias låt, och Af Ugglas!

Söndag, iväg till Johanna för att ha SPA-relaxing-dag. Vi la lite ansiktsmasker och smörjde fötter och så... Mycket mysigt! Fick även träffa hennes kusin Erik. Mycket trevlig pojk. Bra smak i män hade han också! (Btw Johanna, jag ÄLSKADE vitlöksbrödet så mkt att jag gjorde lite när jag kom hem också...) Väl hemma igen så firade vi pappa med släkten, med mycket fika och gottgott... Så jag får straffa mig själv imorgon på träningen.. :P

På alla hjärtansdag som är nästa vecka ska jag och min älskling, Amanda, på Johnossi! :D:D Ska bli askul! Sen ska vi ut och käka och supa. It's gonna be Grrrrrrreat!
Sen i sommar har det blivit ändrade planer. Istället för USA blir det båtluff i Grekland, Kykladerna för att vara exakt. LOVE IT!!!

PUSS, hej.

I tisdags var det som vanligt dags för projektarbetet. Den här gången var vi hos Heyman, min första gång hemma hos henne. Hon bor meganice! Riktigt, riktigt fint! Jag blev lite avundsjuk faktiskt. Saknar lite att bo i hus... Jaja, projektet gick riktigt bra! Jag fick mycket gjort och är snart klar med mitt första plagg. =D Feels awsome. Efter projekt-tiden så var det dags för öppethus på skolan. Så jag och Heyman tog oss dit för att "promota" lite ;) Det var ganska segt faktiskt, men som vanligt hade vi alla superkul ändå, Heyman jag och Amanda larvade oss och skojjade med lärarna. Kommer sakna dem något fruktansvärt när jag slutar...  

Men idag hade vi bokklubben! Så jag gick upp i lagom tid för att printa ut information om böckerna jag skulle tipsa om, det var lixom min tur att göra det ;)
Så jag sitter vid datorn och leker lite och sneglar lite på klockan efter en liten stund, och vet ni? Någon jävel hade fått tiden att gå i ultraspeed så jag var helt plötsligt sen till bussen! Så jag tog mina papper och kutade satan till bussen. Precis när jag får syn på busshållsplatsen åker bussjäkeln iväg... I panik ringer jag till morfar och lyckas flåsa fram att jag behöver skjuts. Han kommer och hämtar upp mig och jag hann till mötet!
Där valdes denna bok, "Den amerikanske medborgaren" av Jess Walters. Vi bestämde att min kära Amanda ska tipsa nästa gång och att Lisa ska baka.
Det är snart världsbokdag också och vi i boklubben fick i uppdrag att sprida antusiasm runt detta då. Vi ska även klä ut oss till kända bokfigurer den dagen :D
Vi diskuterade även 90talet och det konstiga modet, musiken, sättet att vara, om pinn-systemet som berättade om man skulle fråga chans eller inte. Om Eva och Adam, om Bert och allt annat. Jag älskar 90talet xD

Bokklubben ska nu även expanderas. Sammarbetet med Salems biblotek ska utökas till en förening! Filmklubben ska här skapas! Så det blir en till härlig klubb att vara med i! Jag längtar, allt jag älskar skapas till mig :D

Jag snackade även lite med David idag, han var lite orolig över en tjej som var sur på honom, han visste själv inte vad han hade gjort för att förtjäna detta. Så vi beklagade oss över det kvinnliga släktet medans jag väntade på bussen :)

I helgen ska jag ÄNTLIGEN få köpa mina älskade skor... Jag har dagdrömmt om dem hela, hela veckan... Nu ska dem bli MINA! Bara mina... Mohahaha..!

Det var allt boys and girls.
Puss, hej.