Käkade lite lunch och fikade på Torekällberget! Jag skojar inte när jag säger att det här var första gången på över tio år jag var där!

Så himla kul att ströva omkring i butikerna och titta på alla djuren! :D

Hej allihopa.
Jag sitter som vanligt framför datorn och jobbar på, men istället för plugg så är det nu jobb. Jag har fått en frilanstjänst på FRIDA. Det känns awesome, jag får skriva roliga artiklar och träffa kändisar, precis som på praktiken. Men nu får jag betalt! Eller ja... Knappt, men några slantar får jag. ;)
#Sjuktbusytjej90

Det blev lite fikapaus i dagen, mamma och jag käkade lite bullar i solskenet. Vi spanade in lägenheter och jobb i London inför hösten. SÅ SJUKT PEPP!!!

 Jag tänkte att jag skulle hänga lite med med min fina fotograf-Fanny imorgon och göra en streetstyle för FRIDA samtidigt. Multitasking ya know. Mitt liv i ett nötskal.

Min fina Heyman och jag skulle också hänga i veckan men jag har inte hört av henne. :/ Får försöka igen helt enkelt. Vi lyckas alltid gå om varandra och det har nu gått nästan två månader sedan jag såg henne sist..

Midsommar är snart här och jag har INGA planer.. TRÅKIIIIIG! Någon som vill ta hand om mig? Haha, aja jag kommer nog på något i sista sekunden.

Ha det bra mina vänner!

Här sitter man på närsjukhuset och väntar på att få en tid. Min mage har krånglat tillräckligt nu. Jag blir ju aldrig bra, jag tar bort laktos och gluten men ändå är den dålig. Nu har jag börjat tappa i vikt, i ork och i humör. Vaknade 2ggr i natt av kramp i magen. Mindre roligt...

Så efter att ha skjutsat mamma till jobbet så åkte jag direkt hit och tänker vägra flytta på mig tills jag fått en tid. Så det så.