Hejsan alla. Galna veckor har passerat och mycket har hänt.
Jag har vart på födelsedagsfest utan att knappt ha hälsat på födelsedagsbarnet, vi var på The Strip och dansade. Vi = Jag, Johanna, Ellika och Hevvin. Även en Max med vän var med. Maxie var en lifesaver på klubben, han blockerade påträngande grabbar och stöttade Johanna. Orosmoment fanns det gott om på klubben, ett gammalt ligg till mig och expojkvän med ny flickvän till Johanna. Men vi lyckades hålla oss borta från konflikter den kvällen.
Vi hade superkul och dansade tills fötterna sa stopp!
Annars har jag pluggat som en glaning och jobbat tills jag får lust att ta död på mig själv. Jag är så totalt fylld med självhat efter ett pass av kvittrande i telefon i fyra timmar. Jag är som ni vet ingen kvittrande person... :P

Efter tentan nu senast drog mitt tjejgäng från skolan och jag ut och käkade på Söder. Vi åt på en supernice grekisk restaurang och åt så mätta att vi var tvugna att jäsa i en halvtimme innan vi kunde resa oss och möta de andra i klassen, på Hellströms vi stationen. Men där stannade vi inte länge, alldeles för många fjortisar. Vi stack vidare till gamla stan och en irländsk pub. Där fanns det många söta britter och livemusik. Bra öl och bra samtal ledde till att jag för första gången i mitt liv raggade upp en karl. Betoning på karl. Han var nära 30strecket men såg fruktansvärt bra ut och hade charmig sydengelsk dialekt. Mums... Men vi stack därifrån snabbt därefter så vi hann inte snacka så länge :)

Dagen efter träffade jag min UNDERBARA Kusin från Malmö, vi gick ut på CP´s och snackade en massa strunt och hällde i oss diverse olika alkoholdrycker. Jag blev ganska på pickalurven, träffade åter på samma gamla ligg som på The Strip veckan innan (Förföljelse paranojan startade..) och vi gick därifrån vid 12. Helt underbar kväll som ska göras om. Jag ska försöka åka ner dit till våren någon gång!

Annars ska jag bara plugga gärnet nu sista veckan inför BERLIN!!! Även jobba satan för att komma ikapp dagarna jag missar. Men det är det värt.

Jag vill bara passa på att tacka alla mina vänner innan jag avslutar, TACK för att ni håller kvar kontakten med mig fast att jag aldrig har tid... Jag älskar er verkligen även fast det kanske inte känns så just nu. Tro mig, till våren kommer ni få se så mycket av mig att ni tröttnar! ;)

PUSS och KRAM,
Lisa.