Hejsan!
Min lillsyrra påstår alltid att jag är en shop-o-holic. Visst, hon har en viss poäng i det faktiskt, jag gillar att shoppa och gör det ofta. Men aldrig i kvantiteter som gör att jag hamnar i ekonomisk knipa eller blir besatt av att klicka hem saker från internet. Tills nu. Den här månaden har det gått åt fasliga mängder av min budget till att shoppa och nöjen. Men jag är så fruktansvärt nöjd med allt jag spenderat pengarna på och jag har lite cash kvar så här i slutet på månaden så jag sitter inte i någon jätteknipa. Däremot så måste jag verkligen ha en helvit månad nästa månad. Ingen shopping och inga spontan kryssningar eller utgångar. Det är dags att rensa upp nöjeskontot.
 
Men visst vill ni väll se vad jag klickat hem? Haha, här kommer det:
 
 
Hejsan!
Jag har vart hemma sjuk förra veckan och sedan är jag fortfarande risig den här veckan. Så mesta tiden har gått åt till att ligga på soffan och döhänga. Klart mysigare om man har någon med sig tänkte jag och tvingade Kim att mysa med mig. Han är så fin. Hjälper mig när jag är sjuk och muntrar upp mig. Kan fortfarande inte förstå ibland hur jag kunde få en sådan fin pojkvän? Vad har jag gjort för att äntligen förtjäna det?
Nåväl, ska inte bara bli sentimentalt tjaffs. Ska förhoppningsvis komma upp lite partybilder från helgens kryssning snart som jag ska dela med mig av.
Tills dess,
Bon Voyage!
 
 
 
 
Jag har världens bästa kollegor.
Ni vet mitt arga inlägg här om dagen? Jag har fått sms från min kollega som är på semester som ville höra om jag är okej. Ett samtal och support från min andra kollega och min chef gick och hade ett rikigt snack med ekonomitanten som skällde ut mig. Det bara bevisar återigen att jag har världens bästa arbetsplats och arbetskollegor. Kärlek på dem. 
 
Annars då? Ligger hemma på soffan och försöker bli frisk. Har ont i halsen, huvudet och kroppen. Igentjock i näsan och raspig röst. Men det känns mycket bättre idag än igår. Igår hade jag feber och det har jag inte idag. Så jag funderar på att åka in till jobbet imorgon, men jag vet inte. Ska man åka in så fort man börjar må bättre eller stannar man hemma en dag till och verkligen blir bra på riktigt? 
 
Hoppas ni har haft en bättre vecka än mig!
 
Kram.

Jag hann inte ens starta upp datorn idag på jobbet innan en av våra ekonomitanter kommer instörtande till mig precis när jag kommer in på kontoret och frågar om ett kuvert från ett av våra samarbetspartners. Jag bara: Öööh, jag har inget sådant kuvert.

Hon: Du tog emot det i onsdags!

Jag: Allt jag tar emot lägger jag på disken i receptionen dit det ska.

Hon: Jag har pratat med receptionisten hon har inte något minne av att hon sett ett sådant kuvert..

Jag: Nehe, men det är där jag lägger allt.

Eknomitanten börjar läxa upp mig i typ en kvart om oansvarig hantering och hur man måste tänka!

Jag blir självklart superstressad över att det kommer falla på mig att detta kuvert, som tydligen är en faktura på 20 miljoner kronor, är helt borta. Så jag letar som ett as efter det där brevet och förhör typ varenda en på kontoret.

Visar sig sedan att det hade kommit till en person på byggavdelningen här på kontoret som gett det till en en av dem ansvariga för byggnationen för signering.

Så det fanns där uppe vid ekonomi hela tiden.

Ekonomitanten kommer inte ens ned och säger förlåt utan jag kommer upp med dagens post senare och personen på byggavdelningen säger vad som hände och att det är upphittat.

Jag är nu någorlunda jättearg på ekonomitanten, jag har haft råångest hela förmiddagen över det där kuvertet.

Sen när jag kommer med posten som inte är min jävla uppgift (receptionistens, men hon har semester) så ber dem mig plocka ur, stämpla, sortera och fixa alla jävla brev. Jag är ENSAM på min avdelning så telefonen är obevakad om jag ska stå här säger jag.

Men du har ju tagit på dig den här uppgiften? Säger dem.

Bara för att dem vägrade!!!!! Så om inte jag gör det så sker det inte över huvudtaget!!! Dem sitter 5st där uppe på sina lata arslen.

Jag stod där uppe och gnisslade tänder samtidigt som jag gjorde det. Nu har Ekonomitanten bett mig att gå på min lunchrast och skicka iväg det där jävla "försvunna" brevet... För hon har så mycket att göra.......

Gaaaaahhhhh!!!!

Hahaha, jag är så ARRRRRRGGGG!!!

Hej hej hej hej!
Här är det halsont och tjockt i huvudet. Men jag ska inte klaga, jag kan jobba och dessutom så är jag ju ensam hela veckan så jag MÅSTE komma in varje dag. Men det finns ljusglimtar, min fina karl t.ex! Se här i bilden vad fint sms han skickade idag. Visserligen var det för att jag ska tvätta hans smutstvätt (med min egna, jag har tvättid) men ändå. Han köpte choklad till mig föra veckan också för att det var lingonvecka. Sådana småsaker får mig att smälta till en varm pöl..
Han har ju semester nästa vecka karln min. Så jag kommer spendera mina helger i Uppsala, kanske några vardagar också. Han har ju vart söt och bott hos mig hela tiden nu sedan jag fick lägenheten. Bott med mig typ 3-4 dagar i veckan.
 
Andra bilden är min "lilla" hög med kundundersökningar som jag ska registrera och fylla över i vårt system... Så tråkigt och hjärndött jobb men det är helt okej nu när det är sommartrögt. Får typ inga samtal alls. På så sätt är det skönt att kunna fylla jobbdagen, även om det är med skitsaker.
Har avstyrt en jobbkris idag också. Min kollega som är på semester hade hjälpt en kund men inte fullföljt med alla saker och så tog det hus i helvete när den kunden ringde in. Så det hamnade i mitt knä och det var bara att sätta sig in och kavla upp ärmarna. Det gick bra tillslut men var lite svettigt där ett tag.
 
Ha det gott mina vänner.