Helooo.
Idag har jag vart i skolan för andra gången på den här terminen. Vi fick lära oss att skriva "protokoll" till projektet på fronter, men vi fick också skriva upp oss i vilket ämnes område vi var intresserade av att jobba inom. Det vill säga, vi har i princip inte gjort ett skit idag xD Efter skolan drog jag och Amanda in till tälje för att spana lite på skor... Såklart hittade vi båda varsitt par som vi införskaffade, eller nja.. Jag la undan mina till imorgon för jag hade inte på mig några cash. Efter sko-utopia så stack vi vidare till Åhléns för att spana in blivande hårfärg till Amanda och även spana efter present till Carro men det blev inget med det :/ Efter denna shoppingrunda stack vi till vårt älskade Nova, där David hängde med oss! Vi satt och ritade på varandras armar och var allänt barnsliga och jobbiga :D Vi stack sen vidare mot stadsparken (mer känd som alkisparken) för att lyssna lite på pretzeltown festivalen innan vi alla drog hem.
Imorgon ska jag bara på utvecklingssamtal med Malin i en halvtimme, sen ska jag till Tälje och köpa mina skor. När jag kommer hem ska jag städa hela huset och kanske laga maten. Måste lägga fram kläder inför dagen därpå också! Då ska jag på "överraskning" i sthlm med Thess, Amanda, Lolson och Klara. Blir nog skitkul, även fast jag inte vet vad det blir för något! Får se, får se...

Ha det gött!
Hejsan!
Sista dagen inför skolan. Sista lediga dagen,,, Så självklart är jag hemma och tar det lugnt! Det mest ansträngande jag ska göra idag är städa, baka och titta på OS. Men får jag lite noja så drar jag ut och springer lite. Jag har nämligen vart ganska aktiv nu på slutet av sommaren, men nu de senaste dagarna har jag slarvat med godis och bakverk... Så det är dags att ta sig i kragen igen, det kommer bli jättesvårt nu när skolan börjar för... fika... Fika efter skolan är ju det som är så jävla härligt, det är som en belöning! Men jag får helt enkelt börja dricka thé bara när vi fikar. Kaffe i skolan och INGET godis. Sen måste jag ju börja motionera också... Jag vill ju gå ner, inte behålla vikten. Så gymmet, here I come! Jag har äntligen fattat det hela liksom. Vardagsmotion gör jättemycket. Om jag fortsätter att cykla till saker, eller gå, så kommer jag gå ner i vikt och må bättre! Men nu ska jag inte tråka ut er med det här mer.
Igår var jag på stan med Johanna, jag hittade inga skor vilket bara var väntat med det som hände innan den dagen... Det hela börjar med att jag är sen till bussen, så jag får kubba till busshållsplatsen och hinner precis i tid till bussen. Kommer ner på stan och träffar Johanna. Vi går för att ta ut pengar men det står att automaten inte kan läsa mitt kort! Jag testar nästa automat med samma resultat... Testar igen, men nej... Så jag får gå in på banken och beställa ett nytt kort, som kommer om en vecka ca, suck... Sen måste jag gå ned för att göra ett uttag. Vi får vänta i en halvtimme tills det blir min tur och det är en söt kille som hjälper mig med att ta ut pengar. Han loggar in på mitt konto och frågar hur mycket jag vill ta ut? - Jag vet inte, hur mkt har jag på kontot? Frågar jag. -. 152kr svarar han. Jag är dödgenerad, vi har väntat i en halvtimme för att jag ska kunna ta ut 100kr!!! Så med 200kr på fickan (hade 100 innan) så ger vi oss ut på stan. Men som sagt, jag hittade inga skor, men en skitsnygg halsduk! :D
I söndags var jag ju på filmkväll hos Jamal, trevligt som alltid! Såg två filmer innnan jag blev hemskjutsad av hans mamma. Hann även trycka i mig kebabspett, ris, vitlöksås och bullar! EFTER en middag hos mormor och morfar... Hans mamma tar inte nej till svar när det gäller mat! xD
Nej, nu ska jag koncentrera mig på OS. Ha det underbart sista lediga dagen pojkar och flickor.
Hejsan.
Dagen började med att jag vaknade klockan 09.13 och är superpigg. Så jag kliver ner i trappan och tittar lite på tv tills resten av familjen vaknade. Vi lyssnade på melodikrysset till frukosten och, som vanligt, löste vi hela krysset! Sen blev det lite bråttom med att klä på sig för Johanna skulle komma klockan 12. Vi drog till Jamals match (Amerikans fotboll) där dem tyvärr efter 2h förlorade mot serieledarna Sundsvall. Men jag hade jättekul! Satt och hejade som fan på läktaren och var helt inne i matchen. Och i pausen underhöll Jamals småbröder som lekte krig mot myrorna xD Dem är fan de sötaste ungar jag någonsin träffat, och så väluppfostrade trots att dem är små busungar. Kärlek till dem, och till Jamals mamma som är så go. Hon kan man snacka med helt lugnt och hon fyller en alltid med mat eller dricka.
Efter matchen gick jag och Johanna och hämtade pizzor på Gabos innan vi blev hemskjutsade till Johanna av hennes pappa. Jag fick träffa hennes storebror där också, men tyvärr inte hennes hundar :( Vi bestämde oss för att promenera hem till mig efter käket eftersom syrran var tvungen att ha busskortet, hon skulle nämligen på The Voice 08 i sthlm. Efter den "korta" promenaden fortsatte vi ner på stan där vi tog en glass undertiden vi promenerade vidare mot stationen. Där hämtade vi upp Joahannas kompis och tog bussen (*Pjhuuu*) hem. Jag satte mig då framför datorn och tv:n.
Imorgon ska jag på middag hos mormor och morfar. Sen till Jamal på filmkväll med Johanna. Det är ganska ironiskt, vi var ledsna när vi slutade på jobbet igår för att vi inte skulle ses så mkt, men ändå kommer jag träffa Jamal och Johanna ända fram till måndag nu! xD Då, på måndag, ska vi ner på stan och shoppa lite. Jag måste ha ett par nya gympadojjor, helt ett par svarta tygskor. Johanna ska lite djurkäk och... nåt mer...
Det var det :)
Puss på er.
Hej allesammans.
Idag var det sista dagen på sommarjobbet. Vi blev avtackade med tårta och kramar. Känns ganska sorgligt att sluta faktiskt, fast man gått och drömt om det i 2 veckors tid nu.. Anyway, imorgon ska jag och Johanna gå och se Jamals amerikanskfotbollsmatch. Vi ska agera cheerleaders och skrika halsarna av oss på läktaren, som tydligen brukar vara ganska död. Men vi ska nog liva upp den :D Efter matchen ska vi hämta lite pizza på Gabos och sen åka hem till johanna och mysa där. Får väll se om det blir nåt mer på kvällen där :)
Äähm, annars har det inte hänt så mycket, jag kan bara påminna om att jag fyller år om ungefär 3 veckor nu! Underbart!! :D Jag var och kollade på lite resor på nätet också, skulle vara så himla kul och åka iväg med tjejerna och festa järnet. Saknar dem och festandet. Måste förbättras!
Syrran har just nu filmkväll här hemma hos oss så jag är på ganska allmänt dåligt humör xD Dem sitter och skvallrar vid matbordet över tacos just nu. Dem ska senare se på en skräckis. Jag gissar att syrran inte kommer sova mycket den här natten. Hon som blev rädd för tecknade ScoobyDoo när hon var mindre, haha.
Nej nu ska jag gå och se lite på OS, ha det så bra suckers.
Hey.
Idag var det första dagen på sista veckan ^^ Känns sjukt skönt att snart kunna återgå till det slappa, dvs skolan :P Nä men helt ärligt jag saknar kompisarna och den eviga gemenskapen. Idag har jag rensat buskar IGEN. En bit in på andra passet så börjar det droppa lite från himlen, men jag tänker "Ähh... Det är lugnt." så jag fortsätter påta på inne i buskarna. Men helt plötsligt så öppnar sig hela himlen och det öser ner, regndroppar stora som pingisbollar studsar på mig och jag rusar mot skydd. Jag kommer injoggande på gårdsplanen och stannar tvärt med handflatorna upp mot skyn. Det har slutat regna. Förvånat lunkar jag tillbaka och fortsätter påta.
När det sen bara är en timme kvar bestämmer jag mig för att ta det lite lugnt. Så jag lutar mig tillbaka mot skottkärran med lurarna i öronen och steker i solen i ca en halvtimme. Då plötsligt det börjar droppa igen. Skitsamma tänker jag och sätter på mig tjocktröjan och fortsätter slappa... Men regnet tilltar och tillslut ösregnar det igen. Nu är jag förbannad. Jag tänker då INTE ge efter för det här skitvädret! Jag kan minnsan sitta där ute. SE BARA! Så huttrande sitter jag lutande mot skottkärran med huvan över huvudet och Blink182 i öronen och ser folk springa mot ingången. Tilslut kommer chefen springandes förbi och får syn på mig. "Kom då! Du behöver inte jobbai det här vädret!" Skriker han och jag följer med honom in.
Det var slutet på jobbdagen.
När jag kom hem bytte jag om och vi fick middagsgäster. Vi käkade lite lax *mums*. Och sen senare på kvällen stack jag och pappa för att gymma. Johanna skulle ha följt med också men tyvärr blev det inte så. Tur var det för jag läste nu när vi var i gymmet att man inte får ta med sig folk som inte bor i föreningen *woooops*
Anyway, imorgon ska jag kanske sola lite när jag kommer hem... Får se, får se..   
Hejsan alla :)
Nu idag har jag bara tagit det lugnt eftersom jag mår skit, har lyckats få tillbaka superförkylningen som jag hade i tisdags. Men på något sätt är jag ändå jätterastlös. Så för att bota detta gick jag till affären och handlade lite krubb, städade hela huset (dammsög och dammade) och gjorde kokosbollar. Dem åt jag undertiden jag tittade på OS, lite simning, samtidigt som jag växlade till So you think you can dance. Men detta gjorde mig jätteillamående så jag pimplade i mig typ en liter vatten för att få bort smör/socker smaken! Det funkade inte och jag tillbringade 10min inne på toaletten sittandes på knä framför toalettstolen och väntade på att spy. Men nej. Jag kan verkligen inte spy. Önskar att jag kunde för man mår så himla mycket bättre om man mår illa och sen spyr, men jag KAN inte, inte ens om jag sticker fingrar i halsen.
Anyway, nog med tråkigheter och självömkan. Inatt kommer ju familjen hem och jag ska tillaga lite pressmackor till dem när dem är hemma. Tar på krafterna att resa från Gotland till tälje. hehe..
Nu är det riktigt nära tills skolan börjar. Mathilda frågade mig häromdagen om jag längtade dit. Det är både ja och nej. Jag saknar vännerna och att dagligen kunna vara med dem. Jag längtar tills jag får träffa David igen, den killen är en peronlig favorit alltså! Helt galen :P Men man längtar inte till stressen och prestationspressen. Jag undrar också hur i helvete jag ska göra med projektet... Jag har ingen aning om VAD jag ska göra ens. Har ingen liten aning. Så om någon vill komma med förslag så lyssnar jag uppmärksamt.
Imorgon blir det att titta på lite OS och slappa. OS sändningen som jag längtar till imorgon är basketen, Kina mot USA! Wow, snacka om GALET bra match. Ruskigt underhållande.
En sista grej nu bara! Snart fyller man ju 18 och jag hoppas att alla är berreda på att dra ut på krogen med mig då. Jag förväntar mig att ni bjuder på drinkar! ;)

Jag har blivit lite Jackie Chan crazy nu på senaste tiden. Har sett 4st filmer med honom på två veckor nu. Det gick ju ett rejs på 6:an förra veckan. Men nu idag såg jag Amuletten som gick på 3:an.
Anyway, idag som ni all avet regnade det lite :P Så jag gjorde bara inomhus jobb på jobbet idag. Jag och Johanna städade och organiserade lagerrumet med alla kläder, skor, verktyg och bekämpningsmedel mm. Tog oss ända fram till 1 att städa där inne. Sen så städade vi redskapsförrådet, men det tog bara 10 min ca så jag fick hjälpa Siw med buskarna lite. En rolig sak som hände idag var att ett par kom ner från Jamals område och sa att det var en kille som låg och sov däruppe. Så jag och Johanna fick traska upp för att "väcka" den "sovande" Jamal. Han hade nämligen bara tagit rast och lagt sig ner ett tag!
Imorgon ska jag städa hela huset, familjen kommer ju hem på natten. Men jag ska också handla lite mat och träffa Therese på stan klockan 5. Vi ska hyra film och käka lite onyttigheter hos henne. Ska bli kul, men jag kommer inte orka vara så jättesocial så film är bra. Slipper man snacka så mycket. Men jag saknar att festa. Helt ärligt jag tror att jag måste regelbundet träffa och snacka med människor, liksom mingla, för att ha min sociala förmåga på topp. Annars så kommer jag in i en sån fas jag är i nu. Känner inte för att umgås och snackar knappt alls på tilltal. Men men..

På söndag ska jag nog bara umgås med familjen och gå och lägga mig tidigt. Antagligen lyssna på syrrans tjat och bråka lite med henne... Fan vad jag har saknat det.

Mormor och morfar var lite ledsna idag eftersom det var sista gången jag käkade hos dem nu. Jaa altså inte sista gången i mitt liv utan sista gången direkt efter jobbet lixom. Har ju gått dit i två veckor nu för att utfodras. Men det var lugnt, vi tittade på intåget på OS invigningen och käkade fläskfilé, klyftpotatis och smörstekta champinioner. *Mums*

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig. Ha det!
Nu senast Amuletten

Tjolahopp.
Efter att ha fejkat sjukdom igår fick jag SÅKLART en dunderförkylning som paket på posten när jag vaknade idag. Så under jobbdagen svingades jag mellan kronisk trötthet och überpiggelin. När jag kom hem väntade ett brev från LT om att jag nu ju fyller  18 så jag borde vara med i tidningen. Så jag svarade på lite frågor och skickade in det. Får väll se om man kommer med eller inte. Nästa vecka kommer familjen hem från Gotland och jag MÅSTE klippa mig... Ser ut som om det är ett skatbo! Trollfrilla No.1.
Anyway. Nu orkar jag inte skriva mer, har ändå inte hänt nåt kuligt så att säga.
PUSS på er.

Fan vad jag saknar The Good Times... Saknar att dryga runt med min Favorit-Amanda i Trosas natt för att festa. Jag orkade inte gå till jobbet idag. Jag ORKADE bara inte, regnet öste ner och det var mörkt ute dör jag satt vid köksbordet klockan halv 6.
Så jag ringde in mig sjuk och tittade på en riktig snyftar film och grät lite floder, peppade sen upp mig med att spela hög musik och sjungande dansa genom husets alla rum. Nu ska jag käka lite middag och rent allmänt feta mig i TV soffan.
JAG SAKNAR ALLA MINA VÄNNER SOM FAAAAAAAAAAAAAN.
Gillar inte att vi knappt setts under hela lovet.
Jobbet suger getballe just nu.

Hey bitches. Igår var det grillkväll hemma hos mig. Allt gick lugnt och städat till, vi grillade, trots att det spöregnade!, och käkade det under konversation :P
Samtalet flöt mellan skräckfilmer till lågstadiedisco xD
Kul var det iaf att träffa alla igen, har ju inte setts på hela sommaren i princip. Nu återstår det bara lite städning och matransonering, alla lämnade kvar nåt käk så nu är mitt kylskåp fullproppat med korv och korvbröd! Jag som inte ens äter korv xD

Blev medbjuden på bio ikväll men jag vet inte om jag pallar... Vore ju kul iof att gå med Johanna och Jamal men.. Vi får se helt enkelt. Nu är det TV som gäller.
Ha det mina grymt efterlängtade vänner.