Hejsan.
Jag sitter och funderar över mitt hår. Jag vet, jätte flickigt av mig men ändå. Det är nu väldigt långt och allmänt ovårdat. Jag måste klippa det och kommer tillochmed bli sponsrad av mamma eftersom jag har jobbat så mycket i nya huset. Så, frågan är HUR ska jag klippa mig? Jag har funderat på att helt enkelt klippa av det, så att det slutar precis ovanför axlarna och med en liten snedlugg till. Men samtidigt... Jag gillar mitt långa hår! För första gången i mitt liv kan jag sätta upp det utan att behöva spraya på tusen liter hårspray eller sätta dit miljoner hårnålar. Enkelhet är något som jag uppskattar rent allmänt i livet. Jag orkar aldrig ha en frisyr som kräver en massa jobb. Herregud jag orkade inte ens ha kvar min hel-lugg i två dagar innan jag gjorde den till en väldigt kort snedlugg för att den inte la sig som jag ville på morgonen.

Mode och jag har inte alltid gått hand i hand. Vi har sakta blivit vänner för att nu respektera varandra. Men tyvärr håller inte min plånbok måttet för att jag ska kunna leva ut min nyfunna vän. Jag avundas mina kompisars garderober och skosamlingar. Jag rensade ur min garderob för inför flytten igår och... Det blev nästan ingenting kvar! Vissa klädesplagg fick jag lägga tillbaka i garderoben bara för att den inte skulle se så patetiskt ekande ut. Men, nu är jag ju faktiskt TVUNGEN att shoppa lite nya kläder. Och jag hoppas att jag vid min födelsedag får lite pengabidrag. Men allt som jag får kommer nog vara relaterat till flytta hemifrån, typ stekpannor och serviser. Vilket är bra, för jag menar... Hur kul är det att köpa det själv? Nej tack. Jag håller mig till min nya passion för skor, smink och kläder.

Förresten, feel free att komma med förslag på frisyrer. Det uppskattas!
Ha det, kram på er alla, Lisa.
Hejsan alla.
Idag har jag inget djupt eller roligt att säga. Jobbade hela dagen med att lägga golv i nya huset. Men jag började dagen på bästa tänkbara sätt. Jag gick upp vid 9 för att hinna titta på SexAndTheCity maratonet jag spelat in! :D Ååååh, jag älskar den serien. Alla kläder och smarta komentarer, alla riktiga jävla problem och inte glamouriserad hollywood-skit. Jag kan verkligen identifiera många av mina vänner i de fyra vännerna. Jag känner igen mig mest i Carrie, nej inte för att hon har huvudrollen! Lyssna nu;
Hon skriver för en tidning (check!)
Hon är någorlunda blond (check!)
Hon har en kille som hon vet att hon igentligen gillar mest av alla, men det blir bara fel (nästan check!)
Hon är lite blyg och lite osäker på sig själv men kan bita ifrån (check!)
Kom nu inte och säg att vi inte är lika?  Amanda kan jag lätt se som Samantha, fast utan runt-knullningen då :P
Elin är nog lite mer som red-head.. Lite cynisk men med underbart hjärta och humor!
Jojo är en blandning mellan Samantha och Charlotte.

Tänk att dem är så duktiga manusförfattarna att de får oss att känna igen oss själva i fiktion figurer. Man kanske skulle satsa på en karriär inom screenwriting, men då blir ju min jounalist karriär (HAHA) lidande.
Nej bäst att hålla sig till det säkra. Personalchef inom stort företag, här kommer jag!
Hejsan allihopa.
Äntligen har det sjunkit in. Det är sommarlov. Innebörden har inte etsat sig fast i huvudet först nu. Jag FÅR sova länge och vara uppe sent utan att ha dåligt samvete (vi vet ju att jag blir jättegrinig om jag inte får sova). Jag FÅR göra absolut ingenting under en hel dag, det är helt ok. Slappa hör till sommaren. Varför har inte allt det här sjunkit in i mitt sinne än? Jag tror att det har att göra med att jag har jobbat varje dag när jag inte har festat. Mitt liv har fortsatt som om det vore en arbetsvecka trots att sommarlovet faktiskt började för snart en månad sen. Tänka sig att man så snabbt åker fast i rutiner som man inte visste att man hade. Men nu när min första riktiga, lediga, slappa dag är här, så sjunker verkligheten in. Jag har sommarlov.

Vi håller på och flyttar, det är på riktigt nu. Det hade inte heller sjunkigt in riktigt kände jag. Visst vi har haft en massa visningar här hemma och vi har köpt ett nytt hus. Visst vi håller på och renoverar i det men.. *Pffffhhh*.. Vad gör det? Vi bor ju i vårt gamla hus fortfarande, jag hälsar fortfarande på Krister varje dag. Varje dag drar Gerhard samma skämt om att jag kanske borde gå till skolan snart? Är jag inte sen kanske? Jesus jag kommer sakna mina grannar. Visst jag har fått två gamla gubbar bredvid mig och ett äldre härligt par på kanten men.. Det är inte som mina homies här på Lundstorpvägen. Fatta det då? Jag kommer inte bo på Lundstorpvägen längre, nu gäller det nya. Jag är härmed Nydalavägen 100, 15251 Södertälje. Jisses.

Mitt liv har så förändrats sen jag började gymnasiet. Det har verkligen gjort en 180 snurr. Tack vare att jag träffat det mest underbara människor som finns. Alla som jag träffat på gymnasiet har jag tyckt om och skapat ett band med. Ingen försöker fejka vem de är, eller har baktankar i varje handling. En sån jävla lättnad om man jämför med högstadiet. Där hade jag det ett helvete med att passa in. Jag dög helt enkelt inte längre i deras ögon, mina vänner som jag haft sedan lågstadiet. Det sved, länge. Men jag har kommit över det nu. Jag har lärt mig av det och gått vidare. Om jag skulle prata med någon om det idag skulle jag säga att jag är skyldiga dem människorna ett tack. Dem hjälpte mig att bli så mycket starkare och säkrare som person. Tackvare dem är jag den personen jag är idag, och jag gillar mig.

Livet gör en massa konstiga snurrar och loopar. Det gäller att hänga med och klamra sig fast, men också veta när man ska släppa taget. Man lär så länge man lever, det är då ett ordspråk som man kan relatera till. Många av er som började läsa kom inte längre än till halva texten innan ni slutade. För cheesy tyckte ni säkert, eller så vart ni kanske illa tillmods och tyckte att det var för personligt. Var det för personligt skulle jag inte lägga ut det här :) Läs och reflektera tycker jag att ni ska göra. Man vet aldrig vad det är som kommer forma en förens det är i historian. Hoppas att jag har inspirerat någon eller att någon blev otroligt irriterad på texten. Vilket som berörde den någon.

Det är allt man kan begära utav något för att det ska ha mening. Att det berör. 
Hej igen! Tänkte berätta lite om dagen efter Trosa-äventyret.
Jag vaknade upp hos Amanda där vi sovit i samma 90säng. Ganska sliten och förbannat trött, ställer mig upp för att lika snabbt rasa ihop på golvet för mitt högerben hade slutat fungera. Tydligen sliter det ganska mycket på fötter och ben att gå i 10cm höga klackar i 10h... *Wooops* Det var bara att halta sig upp för att käka frukost så gott det gick och sen dra sig nedåt igen för att klä på sig. Amanda skulle på studentlunch klockan två så vi var tvugna att skynda oss lite, vi skulle till Issa innan och hämta lite prylar som vi lämnat kvar. Min buss gick kvart över 1.

När vi kom dit var typ hela gänget där och käkade frukost så vi joinade dem och snackade lite skit om gårdagen. Alla var ganska slitna men med humöret i topp. Amanda drog ganska snabbt och jag stannade väll en halvtimme till innan jag stack till busshållsplatsen med Natta som sällskap. Vi snackade lite om förra marknaden och om hur hennes pojkvän nockade mig då xD Vi bestämde att när hon flyttat in till sin lägenhet så skulle vi ha en tjejkväll med lite middag och vin. Nice, nice.

På bussen sov jag hela vägen och på 753:an gjorde jag lika så. Kom hem och satte mig på verandan och väntade på att vi skulle få besök. Affe och Marie kom för att fika och titta på nya huset. Så jag var ju tvungen att vara social då... Nu väntar jag bara på att dem ska komma tillbaka. Dags att samla kraft igen...

Skulle ha fikat med Lolson idag men det blev inget för ingen av oss mår särskilt bra idag xD

Ha det gött, för annars kan det kvitta.
Hejsan alla!
Igår var det ju äntligen Trosa-marknad och Issas 18års dag! Jag åkte till Trosa vid tre tiden och var framme vid 4. Det var bara ett litet problem... Bussen gick inte ända in till centrum så jag var tvungen att hoppa av ganska långt innan, låter inte så farlig än kanske? Det som var jobbigt var att det SPÖ-REGNADE. Typ hagelstora vattendroppar forsade ner från himlen och jag sprang in under ett träd för att invänta Amanda. Hon kom på cykeln och vi kom ganska snabbt därifrån hem till henne.

Där så träffade jag en av hennes syrror, Annie, och hennes man. Jättetrevliga. Sen gjorde vi oss i ordning, bytte om till festkläder och festskor, slog in presenten och packade ner ölen :D Vi vandrade sen sakta bort mot Issa och när vi kom fram var det en massa trevliga tjejer där! Grabbsen kom senare på kvällen, först av dem var Sebbe som i princip kommit direkt ifrån sin studentskiva... Vi käkade planka, med massa frukt och ostar, rostbiff och potatissallad och drack öl. Det delades ut presenter och vår var en succsé. Vi hade köpt ett jättefint underklädes sett. Rosa BH och trosor med svart spets och rosett... Ursött. Hon blev jätteglad.

Efter ett litet tag med mycket sjungande från snapsvise häftet som delats ut kom lite grabbar. Och tillslut kom Lemon och en till kille som skulle strippa för Issa!! Snacka om att hon blev chockad. Så jäkla kul att se!
Efter en hel del drickande började vi dra oss in till centrum. Påvägen så råkade Issa ramla och slog sig ganska rejält... Hon blödde från båda knäna och hade skrapsår lite överallt. Jag som inte tål blod gick i förväg med Amanda till karusellerna, vi åkte tekopparna en gång sen mådde jag så illa att jag nästan spydde. Men det gick över ganska snabbt så vi drog in på Tullen för att kröka och dansa. Där var också Filip och Anton som vi lekte lite med innan vi efter några timmar drog därifrån. På den tiden hade vi också hunnit ragga upp ett band som var och hälsade på i Trosa.

När vi gick ifrån Tullen så mötte vi... DAVID! Ååååh, snacka om att det var kul att se den pojken.
Vi hälsade glatt på varandra och kramades innan dem (han och sina killkompisar) bestämde sig för att dra till sportbaren. Vi hänkade på, jag och David gick och tog igen förlorad tid medans Alex, ena killkompisen och en till snubbe sprang i förväg. Dem kom ganska snabbt tillbaka sen och meddelade att sportbaren var stängd...
Så vi delade på oss hela gänget, jag, Amanda, David och Alex drog vidare mot fotbollsplanen där vi traschade ett fotbollsmål genom att vända på hela skiten och använda den som hängmatta... :P Vi sminkade oss även till sleezare och var allmänt störiga. Toppen kul :D:D

Tillslut fick jag och Amanda nog och drog hem till Amanda för att sova. That's it. ;)
Hejsan.
Idag har det vart en tråkig dag, så om ni inte orkar läsa tänker jag inte bli sur.
Den började klockan åtta. Jag kliver upp och käkar frukost för att sen kliva i mina blåbyxor och åka till nya huset för att riva våtrumstapeter i badrummen och spackla lite väggar, rev även en hylla.
Kände mig himla nöjd med insattsen, träffade även vår blivande granne och ordförande i styrelsen Bertil.
Vi åkte sen hem för att byta om och åka och fika i taxinge med resten av familjen som fick sommarlov idag, HAHA SUCKERS! :P På hemvägen valde jag och Sofia kakel och klinkers till vårt badrum och handlade lite käk.
Det blir grillat kött med potatisgrattäng och rödvinsås. *Mums*

Nu sitter jag bara och väntar på att maten ska bli klar, ska packa lite inför imorgon också :) Då blir det ju partaj i Trosa och nattpromenad, längtar det ska bli skitkul. Vilket jag sagt... Flera gånger... Bara de senaste dagarna...
Efter söndag är det slut tjatat om det, jag lovar!

Nej nu ska jag göra något nyttigt, fläta håret så det blir lockigt tills imorgon!

Ha det mina trogna läsare.

Hejsan alla glada!
Idag har jag verkligen inte gjort någonting...
Började med att bli väckt av pappa klockan 10, går upp och upptäcker att flingorna är slut!! KATASTROF.
Frukost utan mjölk och flingor är ingen frukost. Men jag lättar på humöret genom att titta på de två SexAndTheCity avsnitten som jag spelade in från igår. Man blir alltid glad av dem :)
Sen städade jag mitt rum (privat visning idag) och gjorde mig i ordning för att åka och jobba i nya huset.
Men det blev inget för pappa skulle till banken med mamma idag klockan två, så jag läste ut boken jag började på igår, hade glömt bort hur avslappnande det är att ligga och läsa. Ska satsa på att läsa ut tio böcker i sommar, ett rimligt mål :)

När päronen kom hem tyckte pappa att jag skulle hjälpa till och skotta grus till att täcka jordhögen i trädgården. Så det gjorde jag. Skottade i grus på grannens uppfart där det blivit dumpat, körde det i skottkärra till vår tomt där jag lastade ur och pappa skottade ut det jämt över jordhögen.
Sen gick jag in och duschade och snackade med mamma i nån halvtimme innan det blev dags att laga mat.
Jag dukade och mamma lagade maten.

Nu sitter vi mest och väntar på att bli utkörda ur huset, visningen är klockan 7. Vi ska då åka till nya huset och titta om tapeterna kommit upp i mitt och Sofias rum. Spännande.

Imorgon blir det målande i nya huset och lite prepp inför lördag, då ska jag till Trosa på 18års fest hos Issa!
Grymt förväntansfull, ska komma en hel del intressant folk, och det är även Trosa-marknad :D:D

Tjaaa.
Idag har jag verkligen inte gjort någonting i princip. Dagen började sent, gick upp klockan halv 11 och käkade frukost och strosade runt i huset ett tag. Pappa kommer med ideen att vi ska dra och köpa mitt golv till nya huset.
Det gör vi, en lång sväng till Tumba och till nya huset med klick-golvet (vitlaserad ek). Där lastar vi in allt och jag övningskör sedan hem, med en rejäl omväg runt Ritorp och ännu längre ut.
Väl hemma käkar vi lite lunch och jag skriver klart svenska-skiten som jag skjutit upp hur länge som helst nu.
Så nu ska allt vara klart inför sommaren :P

Imorgon är det nog inget som ska göras vad jag vet, antagligen blir det jobb i nya huset och lite övningskörning.
Om inte någon, typ Kurtan, ringer och vill göra något.
Eller Lolson ;)

Anyway, syrran är och serverar på balen nu. Vi håller alla andan inför hemkomsten, har hon tappat en tallrik och gjort bort sig eller är hon en glad lax?

Hörs imorgon.
Bra dagar har det vart nu :)
I lördags var jag på Thess och Johannas studentmiddag, hur kul som helst. Träffade en massa nytt folk, drack mig full och lärde mig ett nytt kortspel!
Dagen efter bestämdes det att jag, Thess, Lolson, Klara och Adde skulle på TomTits och leka runt.
Hur kul som helst! Vi testade allt som gick att testa och det blev en hel del skratt ;)

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt på förmiddagen, städade huset inför visningen och sen drog jag och familjen och käkade under själva visningen. Sen efter det övningskörde jag med pappa, vi körde till Mariefred och käkade glass vid hamnen och åkte sen till Lina för att hämta upp lillsyran från ridningen. Jag körde alltså 2h i sträck!!

Idag har jag vart på stan med Amanda och shoppat present till Issa, fikat och snackat en massa skit! Vi hade en hel del updateringar för varandra på fest- och hångelplanet ;) Vi spanade även in sjukt snygga grabbar på Intersport haha!
Imorgon ska jag jobba hos pappa i nya huset. Ska bli spännande, men nu är det fotboll som gäller!
Håll tummarna för kung och fosterland!!

HEJA SVERIGE!
GRATTIS SVERIGE!
Sveriges nationaldag är det idag som jag är säker på att ingen har missat.
Hoppas allt går bra för mina marscherande vänner i sthlm.
Se till att inte få några stenar i huvudet nu! Jag vill ha tillbaka er hela, men skrik åt mig med ;)
Idag har jag gått upp vid nio, åkt till farmor med familjen vid 11 för då hade vi visning på huset.
Vi fikade och tittade i gamla fotoalbum. Hur kul som helst, pappa i 70-talskläder var bara hysteriskt roligt!
Sen stack vi iväg till vårt blivande hus för att se hur mycket hantverkarna hade gjort.
Allt är rivet i köket och badrummet på nedervåningen, alla vägagar slipade och spacklade.
Nu är det lixom bara att köra igång! Hoppas att nån har köpt huset bara :S

Anyway, sen kom vi hem efter att ha handlat lite käk, och då läste jag Aftonbladet. Tydligen har vi en ny försvars-strategi mot Grekland eftersom de är brutala på fasta situationer. Hoppas domaren är bättre än han var när dem spelade mot Norge. Annars liggervi nog pyrt till. Jag är fan gla om vi bara går vidare från gruppen!
Så då fick jag ur mig det ;)

För mina tjejpolare som läser detta så kan jag berätta att imorgon ska jag till Thess på studentskiva och ska då innan köpa present till henne och shorts till mig :D Jag har siktat in mig på ett par jeansshorts på HM.
Såååå söta :D

Ha det mina små läsare.

Hejsan alla läsare. Sorry att jag haft enorm torka på skrivar fronten nu på senare tid... Men jag har stressat sönder mig med allt jag ska göra, men det blir bättring nu på sommarlovet! Jag lovar.
Var och jobbade på studenten, pimpade flaken och såg till att inga obehöriga kom på flaken och så. Åkte sen med på flaket och sjäng halsen av mig! Jag lyckades få en massa blåmärken och en brännande röd solbränna på köpet ^^ Damn those nordic genes..
Aja, dagen efter var det vår skolavslutning, vi bestämde oss i klassen för att mötas i Sjönviksparken för lite picnick och femkamp. Det blev ingen femkamp *suprise suprise* men det vart en lång väntan i skuggan för min del. Vi kom dit vid 12 och skolavslutningen började 4. Men vi fördrev tiden med lite käk, drickandes av öl, fikandes på cafét, rökande.
Tillslut vart det dags för avslutningen och vi pallrade oss upp till skolan för att höra när Sandra sjöng som en ängel och se på när folk fick stipendier(presentkort på Akademi bokhandeln).
Mathilda fick från vår klass, helt klart rätt val. Den tjejen kommer leda världen en dag.

Annars lunkar livet på, jag börjar inte sommarjobba först vecka 29 så innan dess jobbar jag i vårt nya hus. River badrum, lägger klick-golv och målar väggar.
Ska bli kul, därimellan ska jag på Issas födelsedagsfest, Thess studentmiddag, Tomaz 20 årsfest. Jisses, snacka om att jag kommer bli pank!

Anyway, fotboll på måndag, längtar. Ha det mina få trogna vänner ;)