Hejsan alla.
Igår kväll hörde min sockerkaka Therese av sig och ville att jag skulle komma över på middag idag! Hon jobbar numera heltid på Scania som... Äh.. Teknisk utvecklare typ.. Hon hjälper dem att förbättra teknikprylar! Så vi ses inte så mycket längre, eftersom våra scheman inte funkar ihop. Men anyways. Haha jag kommer alltid bort från ämnet! Jag ska proppa mig med Alvedon och kuta över dit när hon slutat idag. Såååå... Hur blir man frisk fort?
Just nu missbrukar jag nässpray och näsdukar! Dricker tropiskjuice och slaggat framför tv:n. Måste bli frisk tills helgen. Orkar inte sitta hemma och inte orka någonting. Jag har alltid vart en person som älskar att ha mycket att göra, så när det blir tvärstopp blir jag stressad. Måste plugga, övningsköra, träffa vänner och PLUGGA!

Haha jag vet, jag vet. Stackars liten västerländsk tjej! Dagens I-landsproblem. Men jag tycker om att klaga lite så nu har jag fått det ur systemet.

Bokklubbsvänner! Min bok som jag börjar på idag är Blonde, biografin om Marilyn Monroe. I'll get back to you! ;)

Ojojoj, snorande, snörvlande och snarkande har jag tagit mig igenom de här senaste dagarna. Nu är det tredje dagen som jag är sjukilisjuk. Men det finns fördelar, som marathon av Sex and the city, True Blood och Glee!

Har vart duktig tjej och pluggat mycket dessa dagar dock. Bakningstanten har också vart framme i mig, som en motreaktion på helgens bravader om jag får gissa... Hehe. Jag och Johanna tog med pojkarna Alessandro och Asif till Laughing Duck. Vi hade såååå kul! Shottade, ölade och pratade en massa strunt om livet i allmänhet. Jag älskar sådana spontana kvällar när skrattet hela tiden är nära och alla pratar med varandra utan stopp! Nästa helg ska jag och Johanna på Harry B James. Blir spännande... ;)

Nu ska jag skjutsa syrran till ridningen innan jag dör i soffan igen!

Kram på er!