Hejsan alla ihärdiga.
Jag vet jag vet, uppdateringen har vart megadålig. Men jag har till mitt försvar vart megauptagen med sjukdom (Halsont som visade sig vara bihåleinflammation), nytt jobb som hatad telefonförsäljare, skrivit artiklar och pluggat till tentor. Sen har det vart utekvällar och tillfälliga förbindelser, med vänner då menar jag. Mig bokar man in i minuter nu för tiden. Det är inte dagar man frågar efter, det är klockslag.
"Lisa, är du ledig fredagen den 13:e mellan 12 och 12.17?"
"Njaae, det kan bli jävligt körigt. Men okey jag skippar att käka lunch."

Just det, jag har lyckats gå ner lite tills julens möshande (uttalas mööh-sch-ande) av mat. Att vara sjuk har sina fördelar. Men även nackdelar, jag höll på att svimma på vägen hem från affären, ni kanske inte vet det men det är en riktigt lång backe upp till oss. Hela vägen ner till affären, nerförsbacke. Hela vägen hem, uppförsbacke. Nåja. Med feber och 89 i sänka så funkade inte kroppen som den skulle.

Jobbet dårå, som jag vet många frågar om. Det går bra, jag har vart där en vecka och lyckas ganska okey med att nå målen. Vill ni veta mitt manus?
"Hej, mitt namn är Lisa och jag ringer från Telge Energi. Ni är ju kund hos oss idag, och just därför får du nu chansen att sänka dina elkostnader en del på ett väldigt lätt sätt. Låter det bra? Jo då går det till såhär,..." Mer tänker jag inte skriva. Får fan kramp i handen. Jaja, chefen funkar som en människa och inte en babian. De som jäbbar där är roliga och trevliga. Det är OK.

Tentorna rullar på, har en om en vecka. Därför meddelar jag härmed att nästa vecka blir KÖRIG! Men nu i helgen ska jag bara ta det lugnt och ni vet... Plugga lite. Jobba på söndag.

Så nu håller ni er ett tag till! Vill ni veta mer om mitt liv, checka in Johannas blogg; www.fruitloops.blogg.se eller kolla in min Facebook.









Peace out.



(Saknar mina bondlurkar lite...)
Hej allihopa.
Long time no see, jag vet, men jag har vart superupptagen som alltid!
Jag tar det hela baklänges så försök hänga med i den värld som kallas student/jobb/vän/party-tjejens liv. Idag har jag jobbat mellan 1 och 5, lyckades komma en timme förtidigt vilket skapade stor ångest då jag bara sovit 5,5h på natten.. Anledningen var gårdagens svirande! Jag, Johanna och Ellika var ute i Södertälje och gjorde världen osäker. Vi började på Hamnmagasinet och slutade på nya The Strip. Vilket häftigt ställe det var btw, dit ska jag gå fler gånger. Mycket söta pojkar. Men i alla fall, vi dansade som tokar och mötte härligt folk och mindre härligt folk. Tack och lov var Johannas Max där och räddade mig från pinsamma situationer på dansgolvet. (Blodiglar ni vet?)

Fredagen var grejt, jag lodade omkring hemma innan jag stack till Johanna. Vi gick på promenad med hundarna och snackade en massa skit som vanligt. Perfekt avkoppling.

Så det var min helg, bilder kommer hos Fruitloops.blogg.se

Lovar att uppdatera bättre i framtiden! Nu är det Bridget Jones som gäller.
Ciao Bitches.
Helgen var rulig. Riktigt ruuuulig! Jag socialiserade, sjöng, gjorde miner till kameran, rökte Camel för första gången, gick i högklackat och blev serenerad av min taxichaffis som körde hem mig från Maxens efterfest vid 3 på morgonen. Han sjöng många snapsvisor för mig men det var en som fastnade i huvudet på mig:

"Stolen den har fyra ben, människan bara två,
Kuken den har inga, men den står ändå"

Nu kan du ju tro att jag blev väldigt generad, obekväm och lite rädd av att sitta ensam i taxin med den här snubben? Men nej, det var den mest ofarliga smålänningen jag träffat! Han pratade med den bredaste dialekten och drog skämt hela tiden, och när vi kom fram till mig så sa han att han var orolig för mig. Han ville att jag skulle ringa någon att möta mig så jag inte gick ut i mörkret själv. Supersöt.

Bilder från Ginas "going away-party" finns hos http://fruitloops.blogg.se

Tyvärr så missade jag JMS ölkväll på torsdagen eftersom jag hade omtenta på fredagen klockan 9 på morgonen. Snacka om att jag ångrar mig att jag inte gick dit!! Hela, jag upprepar HELA Skarsgård familjen var på det stället klassen var! Jag menar... DUDE...

Nåja, nu ska jag låta huvudet sjunka tillbaka in i pluggböckerna. Bastu- och filmkväll hos Johanna på söndag. Annars helt ledig resten av helgen! Hör av er ;)