Sol, sol, du underbara sol!
Äntligen har vi fått riktig sommarvärme hit till Stockholmsområdet. Jag har vart ute hela dagen idag. Åt frukost ute på framsidan med föräldrarna till melodikrysset. Vi klarade hela, såklart.
Sedan gick jag in för att ta på mig bra skor och gick på upptäcksfärd. Var ute i solen och promenerade runt vid vattnet och in i skogsgläntor. Nästa gång ska jag hitta ruinen som ska finnas där nere! Jag spanade bara på hästarna som var ute i hagen idag, de slöade där i hagen och mumsade på gräset. Men tillslut fick det vara nog med upptäckande för en dag, så jag gick hem.
Precis när jag kom hem kom mormor och morfar över med en rabarberpaj som vi alla satt på baksidan och käkade i solskenet. Så underbart mysigt. Så där har jag setat nu i över tre timmar och bara chillat. Supermys.
I kväll ska jag nog hitta på något med Heyman. Den underbara kvinnan.

Så nu ska jag gå och ta en dusch och så hörs vi en annan dag!
Peace out.
Jaha. Mitt liv har vart en enda stor bergochdalbana under det här senaste sex månaderna. Mina vänner har flytt utomlands och jag är kvar här och pluggar. Saknar mina prat-walks med Johanna. Nu har jag ingen att lufta alla tankar med... Men Jojo är tillbaka från Australien och Heyman den gullungen är alltid supermys att umgås med. Vi har vart ute nästa varannan helg nu under ett bra tag, jag har också shoppat en hel massa. Vilket betyder att jag nästan är konstant pank. Men det är okey. :)

Jag jobbar fortfarande på Telge Energi, lika pissigt jobb men perfekta tider och lön. Så jag blir kvar. Men i sommar så är jag ledig hela 6 veckor! Då ska jag på fyra veckors tågluff med Heyman, Jojo och Natta. Sedan ska jag och familjen var två veckor i Thailand, Phuket. Hoppas att alla rödskjortor har demonstrerat färdigt då.. :)

Skolan knallar på, jag har två veckor kvar tills sommarlovet och jag ska bara bli klar med alla rester som jag har. Men det ska jag nog kunna. Det gäller bara att ta sig den tiden. Jag är så sjukt skoltrött nu. Jag KAN inte få mig att ta tag i saker. Men som sagt, bara två veckor kvar så jag får kämpa på.

Vi har ju äntligen fått lite sommarvärme här till oss, så jag går på promenader i min ensamhet och funderar över livet. Jag har verkligen gjort en ansträngning att göra saker jag tycker är roligt. Inte bara saker jag "borde" göra. Att vara lite spontan. Det är svårt när man levt hela sitt liv efter alla andras vilkor, men jag försöker.

Jag har hittat en kille som jag flörtar med, hoppas på att det kanske ska bli något. Men vi har bara träffats en gång än så länge så jag vågar inte hoppas för mycket. Vill inte bli besviken. Men jag har en sådan härlig magkänsla kring honom. Så... Vi får väll låta tiden utvisa vad det kan bli.

Annars bostadsporrar jag mycket under dagarna. Letar hyreslägenheter. Badrum och kök flimrar för ögonen och jag blir i extas över orginalgolv och stora fönsterbleck. Men det går inte med min ekonomi nu att bo själv. Jag har ju ingen fast anställning så det får bli mamma och pappa ett tag till. Ännu en grej att hata skolan för. Men det kommer vara så skönt sen när jag blir klar. Det kommer vara super. Men det är en lång väg kvar...

Sådär, nu har ni alla fått ett livstecken. Sååå.... Jag återkommer väll snart när jag har något mer att berätta.
Peace out.