Jaha mina vänner. Det har vart ett par sjukt jobbiga veckor...
För att ni inte ska bli för förvirrade lägger jag upp allt i punktform:

*Hade min första tenta
*Flyttade in i lägenhet
*Insåg att det inte finns micro och ugnen funkar typ inte
*Blev koffeinmissbrukare pga för mycket plugg/för lite sömn
*Fick IG på första tentan samtidigt som jag pluggade inför nästa
*Lyckades få ett nervsammanbrott och flyttade hem igen
*Skrev min andra tenta
*Satt bredvid en transa på 70bast på bussen
*Gjorde ett grupparbete som fick mig att gå in i väggen
*Pluggar dagen innan omtentan för första gången
*Skrev tentan på mindre än två timmar
*Belönade mig själv med en shoppingrunda

Imorgon är det över, då har jag ingen tenta först om 4 veckor och jag har bara en komunresearch-för-artikelserie-uppgift kvar. Vet ni vad som kommer sen? BERLIN!!!
Och framför allt kommer JOJO tillbaka, saknar den kvinnan som galen. Det ska bli så underbart att strosa runt på julmarknader och röja järnet på nätterna med mina kvinnor. <3

Imorgon är det födelsedagsfika hos morfar och mormor och fest i vagnhärad.
På söndag ska jag äta middag hos mormor och morfar & städa hela huset.

Jag tror livet börjar ljusna snart. Men jag saknar mina vänner. Har inte träffat dem på år och dar...

Nu sitter jag här. Mitt fabouless self, framför Sex and the City. Jag kan inte somna. Sova. Slappna av. Mina nerver är som elektrifiserade piskor som driver min hjärna till överfart. Mitt dåliga samvete håller mig uppe. På dygnets timmar har noll av dem spenderats i böckerna som skriker efter mig...
Tentan känns mer och mer som något katastrofartat, en lavin som jag hör på avstånd och som jag vet kommer begrava mig levande. Men jag blundar och håller för öronen så hårt jag kan. Förnekelse funkar alltid. Tills verkligheten slår en i ansiktet. (Ljudlig suck hörs här).

Tillråga på allt har verkligheten av min ensamhet gett mig ett riktigt slag under bältet. Att bo ensam har visat mig att pojkvänner är ganska bra att ha ibland. Så nu när jag sitter i min stora soffa i min stora tvåa alldeles ensam, med singeltjejer som får sex i fabouless kläder på tv:n, så kretsar tankarna kring mina vänner. De flesta (alla i princip) har ett förhållande. Varför har jag valt bort det hittills?
Och VARFÖR skriver jag om allt det här nu? Jo mina vänner för att klockan närmar sig 1 och jag kan fortfarande inte sova!!
Imorgon kommer bli en lång dag...

Kram, snälla kom ihåg att ni älskar mig imorgon.
Hej mina vänner, idag var det meningen att jag skulle plugga som en tokfralla och läsa tills ögonen gick i kors.. Det funkade inte riktigt. Vädret har vart piss hela dagen och fått mig på ett tungt humör. Lika tungt som molnen, de svävar likt fientliga ubåtar uppe i skyn. Vid tre hade jag tittat klart på ännu en säsong av sex and the city och inte läst ett enda kapitel. Men jag tog mig ut genom dörren och in i mamma och pappas bil, vi åkte till min farbror Sune och hans fru Anneli. Sune hade nämligen fyllt år för inte så länge sedan. Hela tjocka Rönnqvist släkten var där, eller ja... Alla utom de i Norrland då... Vi tjockade oss och skrattade åt mina kusin barn som kladdat ner hela ansiktena med choklad.
Efteråt åkte jag direkt hem till mig och satte mig framför tv:n igen. The City marathon var på MTV. Nu SKA jag plugga lite. Sedan är det dags att laga mat. Livet är ett enda stort nöjesfält...

Imorgon blir det lite roligare iaf, då ska jag med tjejerna och hälsa på i vår gamla gymnasieskola. Fika och snacka skit med gamla lärarna. Längtar. Sedan plugga lite medans jag väntar på att få åka upp till Söder för att köpa en bok av en tjej som heter Camilla.



Jag hittar inte vattenkannan vilket stör mig lite. Mina växer har typ dött totalt... Måste ta tag i det där. Jag har har i alla fall skaffat mig en tvättid nu! 17-21 imorgon. Hoppas att jag hinner till det. Ska köpa boken klockan 16...

Anywho.. Vi ses och hörs snart igen mina vänner!

Jaha, jag var duktig i en timme idag iaf. Sedan försvann koncentrationen totalt! Lite Weibull om samhället och jounalistiken..
Ehm, jag hade tjejerna över på middag igår. Det blev lite thai och lite sushi med lite vin.
Kvällen kan sammanfattas som mumsig och mysig. Lite Idol-tittande-skrikande-kritiserande (HUR kan Camilla fortfarande vara kvar?!, Jag tror att jag har sett Erik i en skolmusikal!, Vad har hon på sig?!) Sedan lite film, twentyseven dresses. Inte den bästa man sett men helt okey. Amanda och Felli somnade sedan sött in i min lägenhet.
Idag har jag bara tagit det lugnt, pluggat och slimmat med Amanda nere i hanmnen innan hon tog bussen hem.
Fika hos min farbror imorgon, han har fyllt år, sedan mer plugg!

Vad tycker ni om min nya design då?? :D:D Awesome va?
Det är en speciell tjej som heter Johanna, min Johanna, som gjort den. Hon är superbra! Kolla in hennes egen blogg på:
Http://fruitloops.blogg.se

Just an other day of my life,
XX.

Idag såg jag en tjej med världens största överbett. Seriöst. Hon var skitsnygg och lyckades trots det "skönhetsfelet" få mig att tycka att jag är världens största slemhög. Men seriöst. Om man bortsåg från resten av henne så var det grymt, galet , stort överbett...

...Tänk er Percy Nilegårds underbett, fast upp och ned...

Anywho, jag ville bara berätta det.
Nu kan jag somna utan att tänka på det.

Ha det bra och godnatt.