Hej alla. :)
Idag ska jag på fest med KTH. Min älskade Thess har bett mig att komma och jag kan ju inte tacka nej till henne. Det går bara inte när hon tittar på mig med sina hundvalpsögon... Så Geek-night here I come! Jag har fått låna nördglasögon av Felicia och Elin H. Thess har lovat att ta med en stick-on tatuering där det står "Nörd" på, så jag är redo! Jag har ingen aning om vad geek-kväll betyder ifs, Thess trodde att dem skulle sitta och spela tv-spel och sånt... Hoppas inte! Men blir det allt för tråkigt sticker jag därifrån och ringer Johanna. Hon skulle ut med tjejerna på krogen så jag sticker dit då ;) Innan detta så har jag en lista av saker jag måste göra! (Har jag någonsin sagt hur besatt jag är av listor?)

1. Tvätta håret och raka benen (vinterpäls av)
2. Platta håret (inget rakt afro här inte)
3. Klippa naglarna
4. Måla naglarna
5. Bestämma kläder
6. Fixa glasögonen (finputsning)
7. Messa Thess om tid (redan gjort)
8. Skriv essay till EngC
9. Läs metodboken till PsB
10. Kolla fronter och synka kalendern
11. Ta p-piller
12. Kolla upp bio inför söndag

Så jag har lite att göra ;) Så vi hörs mina små vänner. PUSS.
Överjävligt. Trött.
Ont i ögonen. Jävla. Trött.
Aldrig stanna uppe för att det blir "lättare" att vakna tidigt då...
Nu har vi lärt oss den läxan xD

Snackade med Thess under dagen idag, jag kommer på Geekfesten på Lovisin. Det kommer bli spännande. Eftersom killen (Oskar heter han btw) som bjöd ut mig på dejt kommer vara där. Det är väll inte pinsamt tänker ni då? Scrolla bak lite occh titta i gamla inläggen så fattar ni ;) Men, jag ska bara ta det lugnt och vara en artig och argumentativ flicka. Hur nu den kombinationen fungerar... Jag hoppas på att få låna några stora glasögon av kanske Felicia eller Heyman innan så jag kan vara geeky :D
Som att jag behöver hjälpmedel till det :P

Anyway, idag var min första DISA lektion också, ni vet, Din Inre Styrka Aktiveras. Så jag fick häftet där jag ska fylla i mina negativa tankar och min humörkarta över veckan. Kan ju bli lite spännande att se om man är så negativ som man tror. Jag har även lånat Huckleberry Finn som min klassiker till SvenskaB. Som psykologibok har jag Till alla duktiga flickor och andra som behöver det. Lång titel va? Säger sig självt vad den handlar om, att man ska sluta försöka vara så jävla duktig hela tiden! Känns som något jag behöver. Vi ska även hitta ett tal, som helst någon gammal gubbe sagt, och analysera det i SvenskaC. Usch, trååååååkigt. Massa extra skoljobb och läxer just nu.

Igår var jag på Friskis med Johanna, det var grymt skönt och precis lagom jobbigt för en måndag lixom. Så vi ska fortsätta gå på det passet. Nästa gång är på Torsdag och då är det ett medelpass som gäller. Jag har sådär skön träningsvärk idag. Jag försökte förklara för Erik vad jag menade när jag sa att jag var "sådär skönt ostretchig". Ni vet? Så att det sträcker lite varje gång man rör sig. Älskar känslan av träningsvärk!

Imorgon ska jag till Jojo och sy med resten av gänget. Ska bli superkul! Jag missade ju förra gången så jag har mycket att ta igen :) Men nu ska jag gå och laga lite krubb till mig själv. Som efterrätt ska jag ta lite av fruktsalladen. *Mums*

Puss och Hej, Jag äter inte Leverpastej.
Regnet faller och himlen är igenmurat grå. Jag sitter nu halvfrisk/halvförkyld i soffan och gör ingenting. Vilket iof är en rejäl upphämtning från min plötsliga insjukning i mini-lunginflamationen. Fick feber, hosta och huvudvärk. Konstigt.. Jag som aldrig blir sjuk.. Anyway. Jag tänkte att eftersom det antagligen är samma väder för er som bor här i närheten så ska jag lägga upp lite information som muntrar upp er!

Trumvirvel.... Brrrrrrrr....TADAAA!

5 scenarion där jag vart dödligt generad!

Scen 1: Vi var i Italien med Internationella kursen för att hälsa på våra italienska vänner. Vi hade vart på bussresa till någon sjöstad som vart underbart vacker, men vi hade också promenerat hela dagen och alla var ganska trötta när vi klev av bussen. Jag står bredvid Erik och snackar lite när en av italienarna, Sahra, kommer fram. Hon tittar lite på mig, sedan sträcker fram sin hand och stryker den över min mage några gånger och tittar med putande läpp och medkännande ögon på mig. Sedan går hon bekymmerlöst iväg. Erik kämpar med att hålla inne ett stort garv och jag är så förolämoad och generad att jag inte kan göra annat än att gapa. Jag står som på film, som en guldfisk och gapar efter luft! Tilsslut får jag till en utandning och lycka få fram en frustning vilket får Erik, som tappert kämpat hittils, att släppa ut skrattet. Såklart ser jag inte det roliga i situationen vid det tillfället. Men nu kan jag det... Nästan iaf...

Scen 2: Jag var på besök i Thess gamla gymnasieskola ITG. Hon och klassen hade ett matteprov och blev vaktade av rektorn. Jag satt med hörlurarna inne och lyssnade på some old rock 'n' roll ;) Men plötsligt så vinkade han fram mig till Katedern. Oooops, tänkte jag, nu blir jag utslängd härifrån. Men nej, när jag kommer fram så tittar an klurigt på mig och ritar en ring på ett rutat papper i en av ruterna. Han tittar sedan triumferande på mig. Som den blondin jag är fattar jag inte vad han menar. Vaddå en ring? Vad pratar han för språk? Är detta ett Matte E tal? Varför tror han att jag kan det?... I min panik så kommer jag fram till att det bästa är att rita en exakt ring bredvid hans. Så det gör jag. Han tittar flrvirrat på min ring. Sedan på mig. Tillbaka på pappret. Ger ifrån sig ett litet frust till skratt och viskar: Jag tänkte vi kunde spela lite luffarschack... Behöver jag tillägga att jag blev galet generad? Nu kan jag iaf skratta åt det!

Scen 3: Högstadiet. Jag hade precis börjat i 7:an och ni vet ju att största skräcken är 9:ans basketklass? Så självklart lyckas jag den första veckan av min skoltid på Rosenborg så lyckas jag göra bort mig inför dem. Jag springer i korridoren med blicken mot mitt nya schema. Helt plötsligt så springer jag in i en männsklig vägg. Min kropp slungas med en väldig kraft rakt bakåt och landar med en duns på rygg. Väskan flög åt ett annat håll och innehållet är lite spritt över marken. Jag tittar upp på den som (enligt mig) skapade allt det här. Det är den snyggaste basketkillen i nian. Lång och allmänt underbar står han och glor på mig som om jag är en lerpöl som han måste hoppa över. Mitt ansikte fylls med rödfärg. Inte nog med det. Hela hans klass väller ut ur rummet och stannar och tittar på mig. Detta blir förmycket för mig. Tårarna hotar och mitt ansikte är totalt överhettat, kroppen är handlingsförlamad. Det bästa jag kommer på är att stänga ögonen. Jag blundar. Jag ser inte, alltså syns jag inte-principen. Jag hör hur folk muttrar åt mig, om mig och hur de går förbi. Tillslut blir det tyst och jag vågar öppna ögonen igen. Ingen där. Jag samlar ihop alla mina grejer och springar därifrån...

Scen 4: Gymnasiet. Stockholms KTH var och hade en liten monter i vår  hall på skolan. Jag, Amanda och Heyman tror jag att det var, stod och spanade in tjejen i montern. Vi kännde igen henne så jäkla väl... Tillslut kom vi på det! Det är ju hon som var med Kenny Starfighter!! -Vi måste fråga om det är så!! Men ingen vågar göra det.. Då kommer David förbi. Vi tre tjejer rycker tag i den stackars karln och trycker upp honom mot väggen och säger hysteriskt til honom att han MÅSTE fråga henne om hon var med i Kenny. Han tittar på henne och tycker också att det m,åste ju vara hon, så han går dit för att fråga. Jag och Amanda sticker ut våra huvuden runt hörnet för att se på. Helt plötsligt så pekar David på oss och säger - Det var dem som igentligen ville fråga. Hon tittar på oss och ler. Vi blir djupt generade då vi inser att vi måste se jävligt löjliga ut och dessutom lite stalker-varning.

Scen 5: Låg/mellanstadiet. Vi sitter på fritids och jag och mitt tjejgäng är längst inne i myshörnet och gör grek-flätor på varandra. Ni vet sådanna med trådar som man lindar in håret i? Tidigare hade jag under dagen lämnat en anonym fråga-chans-lapp i Gabriels sko. (Vem lämnar anonymt????) Helt plötsligt kommer han instörtande i det allmänna rummet och skriker frågande vem det är som ha frågat chans på honom?! VEM???!!! Jag sitter väldigt stilla. Rör mig inte. Andas inte. Lugnet kommer tillbaka och allt blir som vanligt igen. Efter tio minuter säger Klara: - Jag fattar inte varför han frågar vem det är, alla vet ju att det är du som är kär i honom. Alla utom han alltså.

NJUT ;)
Ja den här helgen blev ju en riktig besvikelse. På fredagen var jag bara hemma och tog det lugnt eftersom jag kom hem ganska sent. Väntade nämligen med Amanda på Nova och senare på stationen tills hennes pappa kom och hämtade henne. Vi spanade in några RIKTIGT heta killar inne på Nova, så dit ska jag snart igen för att se om de kommer tillbaka ;)
Lördagen var det tänkt att jag skulle ut med resten av tjejgänget för att fira Jojo som fyllde 20 i fredags men... Jag är fattig som en kyrkråtta så jag gick på Johan (Johannas kompis) födelsedagsfest. Det hela började bra, hälsade på det vanliga killgänget och alla hälsade tillbaka utom M. Han bara ignorerade mig och resten av kvällen sa han inte ett ord till mig, tittade inte på mig eller var i samma rum som jag i mer än 5min. Men jag bestämde att det inte skulle störa mig så jag sjöng singstar, spelade guitarhero och busade med Johanna och grabbarna. Fick fotmassage av Jamal och hade ett deeptalk med Hevvin. Vid halv1 kanske så brakar det till vid ytterdörren och in väller 7st fjortistjejer och i det vimlet ser jag 4st som jag känner igen. Dem har nämligen umgåtts med min lillsyrra... Så när de kom in för att hälsa på oss i vardagsrummet så fick jag 7ggr på raken höra: - Är inte du typ Sofias storesyrra? Jag tyckte jag kännde igen dig, asså ni är ju inte lika eller så men asså kul att se dig här. Är inte du lixom 18 år nu? Shit vad gammalt...Hihihihihihihi....
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
Jag är en gammal TANT! Jag fick hålla en lilltjejs hår och ringa hennes föräldrar undertiden hon spydde för hon hällt i sig för mycket sprit... Jag är en gammal nucka. Och som om inte det var nog så ser jag att M hånglar upp en liten sönderblonderad bimbofjortis... Jisses...

Men jag hade det trevligt på toalett festen som vi mogna tjejer bestämde oss för att ha för att slippa undan alla skrikande killar och tjejer på nedervåningen. Jag gillade också Johanna, Johan och mitt väntande på bussen, det var faktiskt det roligaste jag hade på hela kvällen nästan xD 
Så jag blev besviken men inte sviken den där kvällen :) 

Idag har jag bara stått i kiosken på innebandyn och städat. Jag har även kollat lite på Södertörnshamsida... Man måste börja planera nu inför framtiden. :P

PUSS.
Hej allihopa. Long time no see just nu. Jag har vart lite upptagen ;)
Veckan har bestått av diverse besvikelser och irritationsmoment, men även ljusglimtar och glädjeämnen. Vi har haft en vikare för Malin den här veckan, så åtta lektioner totalt med en nypensionerad svenska lärare.... Hon var väldigt nedlåtande och JOBBIG. Ett exempell:
Läraren: - ...och så vill jag att ni beskriver budskapet med texten och skriver en kort sammanfattning av den. En KORT sammanfattning alltså. KORT. Vet ni vad KORT är? Vet ni?.... Vet ni vad KORT betyder?
Klassen: Stirrar på henne som om hon var dumm ihuvudet tills en svag stämma säger att kort betyder inte lång, kanske tre till fem meningar.
Jisses...

Jag har lyssnat på när Amandas band har repat! De var jätteduktiga, även fast jag hoppar till som en skadeskjuten älg varenda gång Erik drar sina ackord (Det är en HÖG volym där i musiksalen). De ska ju spela på Valentinfesten som Mathilda och Alexandra har arrangerat. Så gå och lyssna!!

På tisdagen så var det dags för en tjejkväll med utgång (lediga på onsdagen). Så jag, Amanda, Jojo, Felicia, Heyman och Nathalie stack till Knast! Men det var en hel del motgångar innan jag och Amanda kom dit. När vi kom in till Södertälje centrum så stod det klart och tydligt att tåget var försenat. Så vi stack in till Pressbyron för att ta ut lite pengar. Vem kommer in genom dörren då om inte Philip? -Hej...?
-Äääh, Heeeej. Kommer det som svar från oss.
Tätt efter Philip så kommer Jamal in genom dörren, -Nej men heeej!
-Ääääh, Heeej!
Och så tittar ett annant huvud fram från Pressbyron, det var Alex!! -Tjaaa...
-Tjaaa, lyckas jag chockat få fram. HUR i HELA världen lyckas alla vi träffas just där? Just då? På Pressbyron?
Vi småsnackar lite och så till vår förvåning när vi tittar ut så åker det inställda tåget iväg! - Vad FAAAAAAAAAN. Skriker vi och kutar ut. Men nej nej.. Tåget efter det inställda går inte först om en halvtimme. HATA SL!!!!!!!
Men tillslut var vi påväg och fick också en undebar kväll med underbara vänner. :) Trots att vi var tvugna att tjata oss till sittplatser i värmen på ett hotell för att kuk-nattbussarna bara går en gång i timmen.

Idag så var det tänkt att jag skulle fira Jojo<3 men jag är pank och de lyckliga tjejerna ska ut på krogen.. Så jag får gå på Johans födelsedagsfest med Johanna ist. Sitter nu och väntar på att hon ska komma hit så gör vi oss iordning tillsammans. :)

PUSS.
Hey yall.
Jag vet att ni har längtat efter ett nytt inlägg från den alltid lika pessemistiska och cyniska Lisa, eller från den Lisa som går på änglastofft vilket gör henne till världens mest posetiva och hoppfulla personen någonsin...
Jag är en komplicerad kvinna med många personligheter. Lite roligare och mer omväxlande att vara med mig. Typ. Dagen har spenderats mest på mitt rum där jag har roat mig med att sortera upp alla skolböcker i tre högar. Hög 1: Lämnas in. Hög 2: Ha kvar i skåpet. Hög 3: Nya block. Tog mig ca halvtimmen för jag staplade alla helt rakt på sängen först men sen slog det mig.. Jag måste ju sova där! Så alla sorterades ner på golvet istället. Så nu måsta man sicksacka som genom att minfält för att ta sig fram i mitt rum. Mamma gav mig "the look" som bara mödrar kan ge när hon sneglade in på mitt rum. Men jag var och är stolt över mina högar. Så jag byggde vidare med mitt vuxenLego. Nu tog jag större byggstenar i form av universitetskataloger, återigen tre nya högar. Hög 1: Intressanta. Hög 2: Inte intressanta. Hög tre: Bra bilder att fylla i/bygga vidare på. Så nu involverar minfältet även hinder som man måste hoppa över. :)
Dagen fortsatte med marathon av programmet "The beauty and the geek" som jag blev kär i igen... Vilka härliga människor! Jag ska skaffa mig en riktig geek-vän. De är så söta! :D Sedan kom "Are you smarter than a 5th grader?" och jag insåg att Amerikanska vuxna människor är dumma. Inte lite glömska utan rent av dumma. Vet ni vilken kontinent som dessutom är ett land? Såklart ni vet! (Australien :P) Kvinnan som spelade svarade att ALLA kontinenter var även länder... Jisses... En annan sa att Pandor bor i SydAmerika... Jag menar... Wow...
Imorgon roar jag mig med basket och planering :) Ses då, PUSS HEJ.
Ett nytt år brukar betyda en ny termin.. Det gör också det här nyåret. Vårterminen 09. Den termin vi kommer komma ihåg klarast (eller dimmigast :P) eftersom det är vår sista inför studenten! Jisses kommer det att bli skönt. Men först ska man klara av projektet som är en fucking mess, btw hatar min projektledare... Klara av alla nya kurser, varför börjar man massa nya kurser sista terminen??, och se till att byta telefon nummer och msn med alla man någonsin träffat på gymnasiet! :D Det gäller också att gå på så många skivor som möjligt så att man knyter ännu mer kontakter. Så skicka biljetter hitåt! ;)
Första dagen på sista terminen imorgon då, jag ska fira med lite cafeteria kaffe :P Nu gäller det att göra ett sita ryck med allt. Jag har gjort mitt bästa för att förbereda mig, läst klart bokcirkel-boken, lämnat in alla sena uppgifter och uppdaterat min kalender. vet ni vad det står på imorgon? SKRIDSKOR! I Kungsträdgården :D:D Med mina underbara vänner, kommer bli så mysigt. Jag ska ta med mig varm choklad i termos, sittunderlägg och allt sånt som man brukade ha med sig när man åkte skridskor med skolan för hundra år sedan! Åååh, jag längtar redan... Jojo och jag smygövadelite hemma hos mig på vår min-rink i Nydala. Det var underbart skojjigt, man kände sig som ett litet barn på nytt när man halkade omkring och försökte undvika hockeykillarnas flygande puckar! Love it... :)
Hej allesammans.
Jag tittade just på The Sex And The City filmen.. För kanske hundrade gången. Jag blir alltid så hoppfull och får sådan tillförsikt inför framtiden av den. Jag vill bli som Carrie. Jornalist och jobbar med det jag älskar, har en underbar lägenhet i stan jag beundrar, letande efter kärleken och sedan hitta den. Underbara vänner som inte håller tillbaka. Så jag önskar av alla mina vänner, att snälla, håll upp hoppet om mig. Jag vet att jag är tillbakadragen och inte så utåtriktiad och bubblig alla gånger. Jag vet att jag inte är så spontan och tänker allt för mycket, och att jag alltid måste ha rätt. Men jag lovar er, jag älskar er och beundrar var och en av er så mycket. Jag kommer alltid att tänka på er med värme och hålla er rygg fri från allt ont. Jag hoppas att jag en dag kommer finna kärleken precis som Carrie. Även fast det tar mig lika många år, jag menar vad är 40år av väntan mot de troligtvis 40 år av kärlek som kommer efter? Det här är nog det enda ämnet som jag är en drömmare på. Jag vill tro på äkta kärlek och på "lyckliga i alla sina dagar". Det är något som jag måste få tro på. Om den kärleken bara kommer från mina vänner så är jag nöjd med det. Sex kan man ju faktiskt ha ändå ;) Men att ha en man vore ju inte helt fel. Jag tittar på mina vänner, framför allt Amanda och Olof och Johanna och Jamal. Mina hjältar och förebilder. Jag hoppas att er kärlek aldrig tar slut, även fast det är på ett litet själviskt plan så att jag kan fortsätta tro och drömma. Men det är en äkta önskan.
Livet efter gymnasiet kommer nog att knäcka några vännskapsband. Hoppas inte det men jag tror så. Så en bedjan har jag... Försök hålla kontakten med mig, även fast jag verkar som om jag inte vill det, jag är bara urusel på det själv! Inget annat... Kanske finner jag kärleken på universitetet eller högskolan. Kanske rymmer jag iväg till Europa i sökandet ett helt år. Inte troligt va? :) Nä, jag kommer vara här, väntandes. Tålmodigt. För jag vet att den finns där. Kärleken.

Ett år till har gått mina vänner. Det har vart ett otroligt sådant. Jag har knutit fler vännskapsband än någonsin. heyman vad gjorde vi utan dig innan?? Johanna, Jamal. Ni vet vad ni betyder. Jojo, vi kom närmare varandra än någonsin. Felicia och Carro, nu jäklar ska vi hålla kontakten! David, din stolle... Dig hoppas jag verkligen kunna hålla kvar vid.
Amanda. Du är min eviga kärlek. Hoes before Broes.
08 var nog året av reflektion. Över vad jag vill göra med mitt liv och med mig själv. Jag har ransakat mig själv grundligt och håller fortfarande på att rensa bort alla gamla rester av den osäkra och mesiga Lisa. Hon är påväg bort, tro mig.
08 kom även med en ny modemedvetenhet till mig. Jag som aldrig brydde mig innan xD Nu jäklar i min låda händer det saker.
08 gav även tillbaka min passion för böcker och skrivandet. Tackvara detta har jag nog äntligen valt inriktining inför vidare studier. Se upp alla därute, här kommer Lisa, toppskribent och journalist!
08 gav många fester och åldern 18, även fast krogen inte visade sig vara så kul om man inte gick till Knast <3
08 höst-terminen gav nervsammanbrott och panikattacker som följd till det galna schemat i skolan och pressen jag la på mig själv som tanke på en sista spurt det sista året. Men det gav mig också insikten till att min hälsa är viktigare än MVG i alla ämnen :) Kan vara ganska nyttigt att veta.
08 luciatåg... Det enda Lussetåget jag har medverkat i utan att svimma! Men jag hade skakningar som en chihuaua i antarktis båda gångerna xD

Nu är det slut på reflekterandet. Och summerandet. Hoppas att 09 blir minst lika bra som det här året har vart. För då kommer jag bli mycket lycklig. Tillsammans med er mina vänner och mina framtida kärlekar. Till alla som jag träffat och mött önskar jag ett gott nytt år.
Hejsan allesammans.
Nyår har passerat utan att jag har gett ett nyårslöfte. Vilket egentligen var mitt nyårs löfte... Men det räknas väll inte? Iaf, jag spenderade nyåret hos Jojo i hennes syrras lägenhet. Jag och Amanda åkte dit för att bli bjudna på middag. Mästerkocken/clapmaster/Jojo bjöd som förätt på mozzarella med tomater och rödlök sprinklat med olivolja... *MUMS* Sedan blev det potatisgrattäng, ugnsbakade grönsaker och kött med tre olika såser, AWSOME! Vi drack lite torrcider och skrattade och lyssnade på musik. Samtalen var som vanligt bland oss om allt mellan skola, sex, skvaller och musik :D
Jag älskar den kvinnan... Det var också kul att träffa Jojos kompisar Nina och... och... Nathalie! (Jag och namn alltså xD).
Men vi stack därifrån ganska tidigt för dem skulle iväg på fest på Kungsholmen och jag och Amanda var bjudna på fest i Rosenlund! Hos Johannas- Kompis- Pojkvänns- Syrra. *Hihi* låter som det där barnprogrammet med Kitty Jutbrink, en av mina idoler! "Hasses- brorsas- syrras- låtsaskompis" eller nåt sånt heter det! Anyway, vi var lite nervösa för vi kännde inte så många där direkt. Johanna såklart, Jamal och jag hade träffat hans kompis Max en gång innnan. Likså Johannas kompisar Hannis och... och...Hevvin! Men det gjorde ingenting! För alla var verkligen supertrevliga så att jag minglade runt mellan alla. Och på 12slaget så gick vi ut och då var även Dennis, Jimmie och.. och... Johan? där. Så dem hälsade vi på innan jag regrigerade tillbaka till 5årsåldern och slängde runt på innergården och hoppade, och klappade händerna till alla fyvärkerier! Jag äääälskar fyvärkerier xD
Tillslut tog festen slut och Johanna, jag, Amanda och Jamal drog hem till Max lägenhet för att sova. Vilket vi också gjorde i princip så fort vi satte foten innanför dörren! Eller, jaa... Nästan alla iaf ;)

Dagen efter var seg och vi satt och tittade på barnprogram, pojkarna heldissade Findus och vi tjejer kärade ner oss i Pettsson. Vi käkade rostade mackor och oroade/roade oss åt Amanda som var vääääldigt bakis stackarn. På någotsätt lyckades jag, Amanda och Johanna ta oss ner till stan för att käka bakiskäk på nyrenoverade Donken. Det var faktiskt riktigt fräscht. Så de får en 8 av 10 möjliga, avdrag för att det inte var så personligt/orginellt. Sedan satte vi oss alla på varsinn buss och åkte hem.. Dagen efter den spenderades framför tv:n i konstant koma. :P

Idag har jag vart på stan och shoppat! Ja du läste rätt... Jag har SHOPPAT! :D:D:D Ett par svarta läderstövlar för 500kr på rean.. De är jäääääääättefina.. Jag har inpregnerat dem så nu kan jag marschera i skogarna! ;) Snart kommer kanske Johanna, vi ska promenera med hennes hundar! Alltid lika trevligt, och lägligt för jag har träningvärk!

Ha det bra allesammans!