Nu har jag förlorat oskulden.
Min sexting oskuld. Vad är då sexting? Jo, det är att skicka sexsms med någon, som att prata dirty i textsms. Jag är inte en sådan tjej som lätt pratar dirty. Jag tycker att ju mindre ord som kommer ur munnen under sex, desto bättre. Stönanden och mumlanden är helt okey, men att prata? Nej tack.
Men nu har jag korsat en gräns jag satt upp, och vet ni?
Man får mersmak.
Det är ju superkul att snacka snusk! Haha, ja alltså att göra det med sina vänner är en helt annan sak, att berätta för dem om sexet man hade förra helgen är inte riiiiiktigt samma grej.

Anyway, ville bara att ni 3 personer som läser min blogg skulle veta det.

Annars då? Undrar ni. Vad har hon hittat på nu då? Jo, jag har gått ut i helgen med Jojo och Natta på Söder. Vi pubade loss där med några killar som Jojo kände sedan tidigare. NEEEEEEEEJ, ingen av dem var snygg. Men jag fick senare höra att om den minst fule av dem fick välja skulle han ha sex med mig, av oss tre tjejer. Alltid trevligt att få höra. Så att säga.

Annars har jag hela veckan vart 10h i skolan varje dag som genomsnitt. Helt sinnesjukt, jag vet. Men vi har ju bara haft två veckor på oss att starta upp en tidning från noll, till att göra den till en färdig produkt. Så jag är helt slut... Utgång nästan varje helg och sådanna veckor i skolan och med jobb... Jag håller nu på att bli sjuk och jag vet varför. Snacka om att ta död på sig själv.
Hej jag heter Lisa och jag är en overachiever.

Men men... Ähm, ja.. Inget mer att prata om så jag lägger ner för kvällen.
Ciao.

Hjärtat halvt och själen itu. Du saknas i mitt liv just nu. Det är ju förstusan vår årstid nu.