Vad gör Lisa nu för tiden? Undrar ni säkert. Varför fyller inte hon inte bloggsidorna med massa festbilder, anekdoter om dejter och ramblande tal om jobb?
 
Jo mina vänner, såhär ligger det till. Den Lisa som levde livet i superfastplay har nu saktat ned till nästan snigelfart. Mina dagar fylls med jobbsök på datorn och sedan hundpromenader. Jag sitter hundvakt åt min vän Hannas lillvalp Maja. Så nu förtiden är det skogspromenader och kel i soffan som gäller för mig. Inte stressande efter deadline eller pengaspenderande på krogen sökandes efter killar. Jag har inte råd och helt ärligt inte alltid lusten heller. Nu umgås jag heldre med mina vänner och snackar över ett vinglas eller en öl på pub istället för dansar mig svettig bland 94or.
 
Vuxen, ja kanske. Inte ångest över vuxenlivet längre eller tidspress. Jag söker alla jobb jag hittar för att kunna tjäna ihop cashen som gör att jag kan flytta ut. Men det får ta den tiden det tar. Jag börjar få slut på cash men samtidigt, jag får inget jobb och det är inget jag ska slå ned mig själv med. Jag gör så gott jag kan.
 
Så tills ett jobb dyker upp så kommer mina dagar fortsätta masa sig fram i godtycklig takt. Med Majsan-Vajsan och Johanna på mina promender.