Hejsan!
Allt blir inte alltid som man tänkt sig. På fredagen så blev det bara mys hemma för mig själv. Hade tänkt gå på basketen men var så trött när jag åkte hemåt att jag kände att det skulle vara att tvinga mig "bara för att". Så jag tappade upp ett bad och låg där. Satte mig i soffan och andades ut. Det var länge sedan jag tog en sådan kväll som bara är för mig och där jag inte gör något annat än vad jag vill göra.
 
På lördagen så åkte jag ner på stan med mamma och pappa, dem skulle shoppa lite och så fikade vi självklart. Dem skjutsade mig även för att ta ut mina paket (ett hade nämlligen hamnat uppe i Saltskog). Egentligen skulle jag ha åkt direkt till Kim, men han fick biljett att gå på fotbollen så då fick han det. Jag mötte upp honom och resten av grabbarna på Söder så att vi kunde åka tillsammans till Uppsala. Väl i Uppsala så åkte vi direkt hem och fixade lite i lägenheten och myste. Stackars Kimpa var bakis och hade spytt vid fotbollen så han var inte på topp. Tidig kväll i säng och sängsnack tills vi somnade.
 
På söndagen var det full fart! Upp 9.00 till Kims träning, jag passade på att gymma och sedan iväg och handlade en massa saker (mat, mixer, biobiljetter osv) innan vi åkte hem och gjorde världens största storkok. Åtta matlådor blev det. Vi slängde även in en tvätt och hängde upp en annan. Fixade i ordning oss och stack till en Italiensk restaurang där vi käkade supergod pasta i väntan på bio. Vi såg 100åringen, helt okej rolig men jag hade lite för stora förhoppningar på den då jag älskade boken... Åkte sedan hem igen och fortsatte storkoka och hänga lite mer tvätt innan vi kraschade i säng. Kim var så himla fin som sa att jag var underbar och världens sötaste som hjälpt till under dagen. Jag såg till att spara dem orden lång långt inne för jag vet hur sällan dem kommer ur hans mun. Helgen har helt enkelt vart superhärlig!
 
Idag jobbar jag sent........ Död.............