Talihooo.
Idag är en väldigt speciell dag, det är min lillasysters födelsedag!
Lilltjejen blir 16 år. Det firades klockan 10 på morgonen med sång och presenter. Av mig fick hon ett tal som jag skrivit med tanke på att hon ska börja gymnasiet, och en present check på en massage! Av Bengtssons fick hon trehundra kronor, som hon spenderade direkt! För klockan halv 12 satt jag inne på frisörsalongen och väntade på att hon skulle bli klar. Hon klippte sig och spatserade sedan hem med mig med Beatles i öronen och dans i steget.
Nu här hemma har vi fikat lite, suprice suprice, och Sofia har plockat blåbär till kakan som vi ska ha på hennes födelsedagsfika. Eller fika och fika, nattsnack typ! Gästerna kommer klockan 6 ikväll.. Men innan dess ska hela familjen samlas för oxfilémiddag. Jag, mamma, pappa  och syrran ska frossa i god mat! :D

Imorgon, lördag, ska jag med Johanna och hennes kompis upp till huvudstaden för att gå på PRIDE! Ska bli askul, vi ska gå med i tåget och dansa, dansa, dansa! Måste hitta något "prideigt" att ha på mig som Johanna säger. Förslag någon?
På kvällen senare ska jag träffa Thess utanför TomTits för att gå på promenad till Maren och dingla med benen. Vi ska fika lite snodd fika från just TomTits och snacka en massa strunt. Awesome.

Måndagen är än så länge ledig vad jag vet, förlåt om jag har glömt någon!!!! :S:S:S

Tisdag ska spenderas med the one and only Amanda Kollberg. Förhoppningsvis kommer kvinnan hit till mig och vi kan sola och bada kanske! Iaf så ska vi umgås och mysa runt.

Onsdag blir en speciell dag... På många sätt... Mer kan jag inte säga för det är en hemlis :P

Mer än så har jag inte hunnit i min veckoplanering!

HA DET LOVELY MINA GULLUNGAR!

Hey yo!
Idag har mami och jag vart på Plantagen. Vad gjorde vi där då? Jo, vi letade krukor. Nu pratar jag inte små fönsterbleckskrukor, utan stå-som-grupp-på-verandan-krukor. Megakrukor helt enkelt. Vi små damer på 163 repektive 162cm konkade runt på monsterkrukorna genom hela affären och plockade samtidigt på oss andra blommor och krukfat mm.. Tillslut kommer det fram en sådan där förvirrad och genomstressad affärsarbetare som springer runt i affären utan att igentligen göra något, och frågar om vi behöver hjälp? Grabben var väll i min ålder och jag hade kunnat välta honom genom att blåsa på honom. Han ar lika smal som ett av de små staketen vi stod vid. Så vi lät honom hålla i några blommor och fat medans vi kånkade resten mot kasserna. Väl där fick vi lite gliringar som vilken bra träning det måste ha vart att bära på allt. Tack tack. Men vi kom äntligen därifrån iaf.

Annars har jag slängt iväg 8 nya jobbansökningar. Gissa hur många vi är uppe i nu? Jo kom igen, GISSA!
23.
Jag skojar inte.
 23st.

Livet fortsatte sin vanliga gör-livet-surt-för-Lisa-gång, och det är dags för middag. Jag kan inte äta den för mamma glömde bort att jag är laktosintolerant. Jag får laga egen middag medans mamma och Sofia trycker i sig sin fantastiskt goda krämiga gräddiga sås... Jag får köttbullar och snabbmackaroner.
Helt plötsligt i bakgrunden hör jag ett ljud som brukar göra mig glad!
Glassbilen.....

Det var mitt liv folk! Jag hoppas att pappa snart hör av sig så att vi sticker och övningskör!
Se upp ute på vägarna, Ciao. 


Saknar mitt långa hår...
Hejsan allihopa.
Idag har jag vart och hälsat på min farmor på sjukhuset. Hade tagit med mig en tidning och lite muffins som vi delade. Hon var klarare i huudet än de andra gångerna vi vart och hälsat på. Kände igen mig direkt och kom ihåg att jag gillade kaffe. Så... Det kändes bra! Jag var ett nervrak innan jag mötte henne. Gick runt och var skitsur på alla här hemma och snäste av alla som pratade med mig. Skrek åt cyklisten som korsade vägen framför mig...
Men nu är det bra. Ska till mormor och morfar på middag vid 5. Ska bli grillat, vilket alltid är awesome. 

Ni får ursäkta men jag har ingen fantasi eller skrivarglädje idag.. Känner mig bra urlakad från besöket..

Skriver mer sen.

Ha det bra mina vänner.
BILDER FRÅN GREKLAND FINNS NU PÅ BDB!!!

http://litenmenstark.bilddagboken.se



När jag väl duschat och fräschat mig efter torsdagens bravurer...
Så cyklade jag i rejserfart till Elbe och inhandlade lite nödvändigheter till festen och cyklade sedan i rekordfart till Johanna. Där städade vi lite, innan jag kom på att FAN, jag har glömt Ipodstationen. Så jag cyklar ÄNNU snabbare tillbaka hem kutar upp och hämtar den på rummet, sprintar till cykeln och rejsar hem till Johanna igen. Denna lilla cykeltur plus den innan gör att jag måste duscha igen.. Så det gör jag och börjar fixa iordning mig till festen. På med den nya klänningen från VILA och de lånade vita strumpbyxorna, armbanden och halbandet. Sminket på och leendet klistrat i ansiktet. Gästerna började komma och partyt var igång. Det klagades lite från en tjej om att jag inte hade "skaka rumpa musik" lite mer hiphop. Men jag ignorerade frågan på ren princip.
Det finns inte så mycket att säga om festen, man kan sammanfatta den såhär: 6st myggbett från när vi satt ute och pratade, ett knullruffs som såg ut som en kakadua-toffs på Johanna från när hon låg mellan mig och Nikola när vi myste i sängen (NEJ vi hade inte en trekant snuskis där!), jäkla massa tomflaskor att städa upp morgonen efter och ingen från de två värdarna...
Men jag hade det supertrevligt! :D

Idag ska jag försöka få ihop det så att jag kan vara med Amanda och Natta på dagen på måndag, och Heyman och Jojo på kvällen. Eller att vi alla hänger tillsammans. Superplaneraren är igång igen! *Dadadadadadaaaaa*

Oooh! Just det, jag har ett löfte att lägga ut också. Jag ska ha som mål att ta körkort till i jul! Sikta mot stjärnorna så når du trädtopparna!

Ha det bra mina gullungar..


Helooo.
Nu har dagarna gått sedan senast jag uppdaterade er om mitt "spännande" liv...
Jag har vart med mina vänner till den största delen. I torsdags var jag med Heyman i stockholm och shoppade lite. Jag hittade en BH som jag kärade ner mig i. Heyman hittade ingenting, vilket skapade stor ånest inför hemresan, så vi gick in i en sista affär, Weekday, och banne mig! Hon hittade tre plagg som direkt införskaffade! Snacka om kap hon gjorde sen, hittade en kjol för 50kr som tidigare hade kostat 299kr... Den tjejen kan shoppa!
Men innan vi stack hem fikade vi på Café 60, jättemysigt och med SUPERGODA pajer. Jag tog en ost och skinkpaj. Mumsade i mig den i ett nafs innan vi tog en kaffe. På vägen hem ringde vi Jojo och mötte upp henne i Rönninge. Jag åkte med Jojo hem till henne och käkade middag med hela hennes familj och hennes pappas flickväns morsa som kommit på besök från USA. Var riktigt häftigt att höra sådan bred sydstatsdialekt! Efter den goda middagen så kom Heyman tillbaka och vi bytte om till badkläder och blev upphämtade av Adam Åman med kompisen Jocke i bilen. Vi stack och badade... Eller alltså... Jag och grabbarna badade, Jojo gjorde massa hopp och Heyman var livrädd för fiskarna och stannade uppe på bryggan. Med några tappra undantag när hon simmade, ljudligt plaskande, hundsim två meter ut och kutade upp igen. Hon var väldigt modig tycker jag ;)
Efter badet stack vi hem till Heyman för att titta på film, White Chicks, jag skapade stora förvånade tillrop när jag erkände att jag aldrig sett den... Den var riktigt rolig! Efter filmen satt vi bara och snackade strunt tills grabbarna åkte iväg. Vi tjejer gick och la oss för att sova i den trånga sängen. Men den här gången slapp jag ligga i mitten iaf! Klart bättre att ligga in vid väggen!
Morgonen efter åt vi frukost med det obligatoriska Yatzy spelet och stack vidare till Jojo. Där hämtade hon och jag upp lite saker och fixade till oss lite innan vi stack till stationen. Vi båda skulle in till Tälje. När vi väl stod där på stationen kände vi oss båda lite... Trashy. Så jag utropade komentaren: "Men du ser så rockig ut, typ jag har vart uppe hela natten och fortsätter nu på dagen, what you gonna' do about it??!" Detta skapade skratt hos min älskade Jojo och hon kontrade med komentaren: "Men du ser så härligt indie ut, typ jag har legat med Håkan Hellström, IN YOUR FACE BITCH". Hehe tack tack Jojo! När vi nu boostat vårt självförtroende så åkte vi in till Tälje.
Jag åkte direkt hem och började fixa inför FESTEN!

 
Heeej.
Idag har jag bara slöat, eller njae. Jag var och träffade Therese på stan vid 12. Vi gick runt ett tag och tog en glass på Valencia. Sedan promenerade vi i det underbara vädret till min pappas lägenhet innan jag åkte hem. Väl hemma tog jag ut soporna (spännande va??). Sedan lite städning och uppringning till pappsen min. Han och jag åkte till Thaimatens mekka. MUMS.

Nu sitter jag bara med MTV i bakgrunden, Americas best dancecrew, och väntar på att riktiga tv:n ska börja. Har inte så mycket att rapportera om idag faktiskt.. Men ni får helt enkelt vänta till imorgon, då ska jag städa JÄRNET.
OCH jag kommer att lägga in bilder från Grekland på datorn och här. Lägger in ett litet montagé.

Ha det bra sötnosar.
Gårdagen.
Jag lagade en god middag med kyckling som faktiskt blev bra! Jag var så överlycklig, en riktig hausfrau. Heyman och Jojo skrattade åt mig, vilket de gjorde rätt i. Mitt face var lika lyckligt som ett oskyldigt barns. När Jojo sedan dansade för min granne och vi alla skrattade åt min one-liner återigen, så kände jag den där dragningen i hjärtat. Som jag alltid känner när jag är riktigt lycklig. Jag hade den bästa kvällen på riktigt länge...
Men som de flesta sagor så kommer den lite mörka episoden. Vi åkte vidare till Tessie och hennes pojkväns lägenhet. Vi fortsatte drickandet och jag testade snus för första gången. Vi rökte vattenpipa och flätade håret på varandra, skrattade och spelade urkass musik. Jag hade jätteroligt. Tills vi skulle gå ut... Då, spydde jag. Makaronerna flödade. Sedan vinglade vi tre ner på stan. Snubblade över bron och sicksackade över kyrkogården, där vi förövrigt kastade boxen med vin. Den var helt slut. Vi hade alla tre druckit en liter vin var. Inte undra på att det som hände sen hände...
Vi kom fram till CP's där vi alla gick in och satte oss. I 5 minuter. Sedan kutade jag ut och spydde. Och grät som ett litet barn. Heyman var snäll och tröstade mig och häll mig i handen undertiden jag ringde pappa som hämtade mig.

Idag mådde jag som jag förtjänar. Jag vaknade av att Jojo ringde vid nio. Vi snackade ett bra tag, båda fyllda med ångest över gårdagen. Sedan vänder jag på mig... STORT misstag. Hela min kropp knakade så jag trodde den skulle gå av! Min mage vände sig och min hjärna svällde till dubbel storlek inne i kraniet. Men jag lyckades hålla kvar mag innehållet och om jag blundade fungerade hjärnan. Vi skulle ha träffats idag igen, Jojo och jag, men det blev inget... Tråkigt. Men aja.

Jag snackade med Tobias från Ljugarn idag. Det var sjukt länge sedan... Han ska komma till Stockholm snart. Vid den 1:a augusti. Vi sa att vi skulle träffas då. Skulle bli spännande. Men jag vet inte. Vi har inte träffats öga till öga på två år. Men han är sjukt snygg och jättetrevlig. Så... Vad fan. Kan ju inte skada. :/ Men jag vet inte... Känns lite, gammalt.. :P

På fredag ska jag och Johanna ha fest hemma hos henne, så då kommer lite nytt folk. Ska bli kul, jag vill verkligen slippa tänka på allt runt omkring just nu.

Men imorgon ska jag och Thess träffas. Ska bli kul! Vi har inte träffats något alls nästan sedan Grekland! På tal om utomlandsresor. Jag ska till Dublin i augusti! Med Johanna, vi ska gå på pub och starbucks. Ska bli awesome att komma ifrån Södertälje och hela mitt oaktiva liv just nu. Någon dag ska jag ta tag i det.. Men i december ska jag också åka bort! Då ska jag till Berlin, med Heyman Jojo och Heymans pojkvän med kompis. Vi ska gå på Ramstein konsert och ha det sjukt roligt! Längtar som fasiken...

Ha det bra mina vänner.
Och kom ihåg:
Det sista som lämnar människan är hoppet!

Idag ska jag få mina älskade vänner över på middag!
Jag ska bjuda på "Kyckling med citron" till pasta. Hoppas att det går bra, har aldrig gjort det här receptet förut. Men jag vill verkligen bjuda på något som jag har ansträngt mig med. Ska duka riktigt fint också! Känner mig som en äkta hausfrau, men på ett positivt sätt. Jag är ju en organiserare av rang, så en liten middag ska väll inte vara något problem!?
Men jag har vart riktigt lat de senaste dagarna, har inte städat fast jag verkligen borde... Och jag har inte tvättat först idag! Vattnat blommorna hade jag också glömt bort att göra så mamma skällde lite på mig idag (via telefonen i bilen på gotland med Sofia som pratade i luren som ett eko av mammas röst). Jag saknar dem..

Idag har jag ändå hunnit med mycket, jag har åkt med Johanna och hennes mamma och pappa för att handla inför nästa vecka då vi ska bo ensamma i deras hus. Mamman och pappan åker nämligen till fjällen med hundarna och vandrar.. Typ.. Aja, huvudsaken är att vi ska ha supermysigt tillsammans. Blir lite fest på fredagen också för att fira lite!

Igår var jag med min käre bamsefar. Han bjöd ut mig på middag, på Barolos. Jag åt en oxfilépasta med champinioner. MUMS. Vi drack varsin öl och snackade om livet i allmänhet. Det var verkligen supertrevligt och jag kunde äntligen släppa lite av den här spänningen jag har kännt runt honom sedan han flyttade ut. Han kommer höra av sig och ta lite initiativ. Och vi funkar ju fortfarande bra ihop! Det är fortfarande pappa. Efter middagen promenerade vi genom sommarnatten till hans lägenhet och tittade på film, "The international". Den sög. Getballe. Men alltså det var mysigt ändå. Men jag rekomenderar den inte till NÅGON.

Innan jag och pappa möttes upp så hade jag umgåtts med Heyman. Vi gick runt på stan och pushade varandra att slösa pengar, fikade på kondis och käkade glass i Maren. Den kvinnan alltså. Hon har vart som ett ankare för mig i den här stormen. Alla ni vänner har verkligen ställt upp och.. Jag vill bara säga Tack. Det gör att jag vågar hoppas på lite ljusning.

Oj, nu spelas Håkans låt "Nu kan du få mig så lätt". Då kommer studenten upp i huvudet, eller rättare sagt några dagar innan... Jag och Amanda sitter på stationen i Rönninge och väntar på tåget, funderar på vilken låt hon skulle kunna sjunga på studenten och vi börjar båda samtidigt sjunga på den här låten. Med tårar i ögonen lovade vi att alltid hålla kontakten och framför allt under sommaren träffas mer än en gång som det råkade bli förra sommaren... Jag saknar dig Amanda. Vi måste ses någon dag/kväll/morgon/natt. Jag tar en timme om jag bara får det.

Nu måste jag börja med middagen och klä mig själv! :O Tiden flyger förbi. Vi syns!

Ciao Bello.

JAG SKA TILL BERLIN OCH DUBLIN!!

Haha, jag sa ju att det skulle bli ett glatt inlägg den här gången :P Mina underbara tjejer har överträffat sig själva och har bjudit med mig på resa till Berlin för att se på konsert och festa järnet. Jag kan knappt vänta! Ska blir så kul att faktiskt göra något ihop, det har vi inte gjort på superlänge. Visst, jag är inget superfan av Ramstein som vi ska se men vad fasiken... Hur kul kommer det inte bli ändå? Det ska tydligen vara sjukt bra stämning på deras konserter och jag kan ju lite tyska så.. Det bli awesome!
Johanna den puddingen frågade om jag inte ville hänga med henne och Hevvin till Dublin också nu i höst, och SJÄLVKLART vill jag det! Jag har ju tjatat om att jag vill till Irland sedan jag var 12!!!! Hur underbar är inte den accenten? Och vem vet, jag kanske charmar till mig ett jobb där och stannar ett tag! Jag har ju inte mycket som binder mig här hemma.
Eller så sticker jag till Norge och jobbar med Jojo. Kommer efter henne som en stalker i mörkret och jobbar järnet som fiskrensare. Kan ni tänka er det? Aja. Kanske inte ideal jobbet men vad fasen. TO HELL MED ALLT IDEAL! Nu tänker jag ta för mig lite av livet och leva. Jag fick inte pluggplatsen så nu är jag fri att göra vad jag vill! Så se upp alla därute.

HÄR KOMMER LISA!
Livet blir nog inte sämre än så här.

1. Mamma och pappa skiljer sig.
2. Farmor har bröstcancer.
3. Jag kom inte in på Södertörn.
4. Vågen pekar på +3kg.

No other way but up from here....

Usch... Imorgon lovar jag ett glatt och positivt inlägg.