...Från midsommar!
 
Voilá! Se och njut.
 
 
 
 
Men guuuuud så härligt jag har haft det under midsommarhelgen!
Hoppas ni har haft det lika bra.
Jag drog till Milla och Carros land, med Kim också såklart. Vi bodde i en liten gillestuga och sov i våningssängar jag, Carro och Kim. Milla sov i stora huset med sina föräldrar och äldre syrra Lotta med pojkvän.
Det hela började med mys ute i trädgården och tidig sänggång då vi kom dit så himla sent. Vi alla hade jobbat under dagen och käkade på vägen dit.

På fredagen sedan var det fullt ös medvetslös från första början. Vi vaknade vid 09.00 och käkade frukost ute i solskenet med hela familjen Reinholdsson. Sedan gick Milla, Carro och jag iväg för att plocka blommor till midsommarstången. Jisses vad vi plockade... 7 trädgårdar och 2h senare så dumpade vi 2 skottkärror med blommor till dem som band stången. Vi sprang sedan hem för att duscha och byta om till sommarklänningar. Vi band våra egna kransar till huvudena och gick över till grannen för midsommarlunch. Hela grannskapet lunchade tillsammans och snappsade hej vilt! Sedan var det 5-kamp och frågesport.
Tillslut så vandrade vi vidare till midsommarfirandet borta vid Gillet och midsommarstången. Jag dansade kring den, lekte med hundar och njöt av solen. Tillslut började magarna knorra för mycket så vi gick tillbaka för gemensam middag med grannarna igen.
Efter all mat, stoj och lek så var vi så sjukt trötta att vi bara orkade med en film innan vi la oss till sängs.

På lördagen så var det frukost vid 09.00 igen innan vi började göra oss i ordning inför kvällen. Vädret var lite halvdåligt så vi tittade på film och mös inomhus under dagen. Gick på promenad med Cleo och testade att bada i sjön (superkallt!).
På kvällen var det dags för dans på logen. Jag buggade med Kurt, 81 år och några raggare från trakten. Kim släpade jag upp för en tryckare och lite styrdans innan jag lät honom återgå till sin stol i hörnet. Behöver jag säga att vi hade det superkul? Lite efterfest hos Milla och Carros kusin innan hemgång och sussa.

På söndagen vaknade vi vid 09.00 igen och käkade frukost, en film senare så var det dags för hemfärd.... Trodde vi ja! Kims bil vägrade och starta och efter flera försök och experthjälp så kom bärgaren och bärgade den till närmsta verkstad. Han fick ta en lånebil och åkte direkt till Uppsala. Jag, Milla och Carro åkte hem till tälje. Jag till föräldrarna för lite middag och fika med tjocka släkten innan jag ÄNTLIGEN fick slänga mig i min egna säng och sooooooova. Tills 05.30 då klockan ringde och det var dags att ta sig till jobbet... Här är jag nu.

Ha det gött!

 
Hej på er alla!
 
Vet ni vad som är en av mina absoluta favvisrätter? American Pancakes!
Jag har världens godaste recept på dem. Så jag tänkte generöst dela med mig av dem. Och ni kan vara lugna, det finns inget proteinpulver eller annat tråkigt nyttigt shit i dem.
 
2st ägg
5dl filmjöl eller yoghurt (jag använder naturell laktosfri yoghurt)
5dl Vetemjöl (smeten ska bli tjock och trögflytande men inte degig)
3tsk Bakpulver
1tsk salt
Kanel efter smak.
 
Vispa ihop ägget och filen/yoghurten. Häll i mjölet och bakpulvret under omrörning. Tillsätt salt och kanel. Rör om.
Nu ska du klicka ut pannkakorna i smörstekta pannan. tänk dig knytnävsstora plättar, gör inte för tjocka för då blir dem degiga i mitten. Stek bara två taget annars blir det ihopkletat och trångt i pannan.
Du ser att du kan vända pannkakan när du ser att den tillagats även på kanterna.
 
Servera med honung och bär.
Mumsigare blir det inte!
 
 
American, American pancakes, Amerikanska pannkakor, Cinnamon, Gott, Kanel, Pancakes, Pannkakor, Recept,
 
(Bild 1: Exalterade roadtripdeltagare på väg till Göteborg! Bild 2: En öl mitt på avenyn i gassande sol. Bild 3: Mys med Cleo.)
 
Hej på er!
Vad har hänt? Vart är hon? Vad gör hon?
Jag förstår att frågorna är många hos er mina typ 3 trogna läsare, hehe. Så jag ska berätta allt för er. Göteborg var awesome! Vi bilade ner på torsdagen och var framme vid 15.00 ungefär. Då checkade vi in på vårt hotell som var superfint. Vi blev lite nervösa för att det var typ bara golfmänniskor där eftersom dem hade en golfabana precis intill knuten. Dessutom stod det konferens och Spa på utsidan och min erfarenhet av konferenshotell är INTE bra.. Men det här hotellet var toppen, snyggt, rent och jättehjälpsam personal. Och mina vänner, SPA-delen var som en dröm. Typ 4 olika bastus, varm källa, tropisk dusch med aroma terapi, fotbad och terapi, utomhuspool, inomhuspool.... med mera! Alltså jag var så slapp och mosig efter att vi plaskat omkring där i alla pooler och bastus i en hel dag att jag knappt kunde stå upp!
Vädret var toppen alla dagar, strålande sol och varmt. Så vi satt och svalkade oss med öl på uteserveringar och käkade middagar i solen. Första kvällen på Hard Rock Café och andra kvällen på en italiensk restaurang där vi båda åt tills vi dog mätthetsdöden... Höll knappt på att kunna ta mig upp ur stolen och gå därifrån!
 
När vi kom hem på lördagen så var det bara att byta om och springa över till Milla och Carro för tredubbel födelsedagsfest och inflyttningsfest! Det var som vanligt sjukt roligt att träffa alla och festa loss lite. Ni kan spana in Camilla Reinholdsson på facebook så finns det en del (mindre fördelaktiga) foton.
 
Sen har jag bara vart ledig och lodat hemma, fixat hyllorna i sovrummet, tagit en sväng till IKEA och fixat i lägenheten. Var hundvakt åt sötaste Cleo som mest ville sova i knät hela dagen! Sånt myyyyyyyyyys.
 
Nu så är det jobb som gäller fram tills på torsdag då vi sticker till Milla och Carros land för midsommarfirande! Ska bli supermysigt. Kim kommer såklart med också. Min fina karl. Så jag är väldigt spänd av förväntan inför mitt första riktiga midsommarfirande någonsin!
 
Hörs och störs.
 
 
 
Min fina kille och jag har sovit i Uppsala de senaste två nätterna. I söndags skulle han coacha barn i baseboll, han är ju pitcher som det heter, alltså han kastar bollen. Så det var det han lärde ut. Var faktiskt riktigt roligt att se, han var duktig och tyckte själv att det var roligt. Han hade knorrat en del på vägen dit om att han var trött, och varför måste jag? Men i slutändan tror jag att han var riktigt glad att han gick dit och genomförde träningen.
Igår tog vi det bara lugnt, jag var så himla trött efter att ha vart uppe sent (kunde inte sova ordentligt när Kim satt och spelade WoW med sina vänner i samma rum) och gick upp extra tidigt för morgonmöte på jobbet...
 
Idag ska vi hem till mig för lite tvättande och mätandes av hyllor. Det finns lite fördelar med en händig karl. Han kan bygga garderobshyllor åt en när man ber snällt. Haha! Sen blir det nog hopp i säng direkt, är fortfarande riktigt trött och seg.
 
Imorgon är det halvdag på jobbet så då ska jag hem så fort som möjligt och njuuuuuuuta av ledighet! För på torsdagen så åker vi till GÖTEBORRRRRG! Spa, mys, goa middagar och förhoppningsvis solskenspromenader. Semestern är fram till 14e men vi åker hem från Göteborg på lördag. Då är det direkt till Milla och Carro för födelsedagsfest som gäller!
 
Men nu ska jag jobba, så vi hörs och störs.