Heeeej!
Sitter i lägenheten och tittar på "Taking the stage" på MTV. Jag har blivit lite besatt av den kanalen... Heh.. Aja, idag fortsatte vi med vårt granskningsprojekt, jag mailade VeckoRevyn och bad om att vi skulle få komma på besök. Intervjua, fota och skit. Min grupp är inte supermotiverad och inte jag heller, men som alltid är det jag som drar och sliter. Mindre kul men vad fan, i rapporten sedan kan jag säga det och se till att jag får bäst betyg.

Efter skolan åkte jag med bussen och handlade, men jag visste inte riktigt vart jag skulle gå av... Så jag hamnade ganska långt bort. Så jag var tvungen att gå hela vägen tillbaka och sedan handla mina panik-saker. (mitt kylskåp var panik-tomt). Senare i kväll kommer mamma, pappa och jag åka och storhandla. Då kan jag köpa de viktigaste sakerna. När jag handlat klart gick jag mot vad jag trodde var rätt busshållsplats, men det var det självklart inte!! Så jag började promenera hemåt och upptäckte att det inte alls var långt till butiken från lägenheten! Nästa gång promenixar jag så slipper jag bli vilse!

Imorgon är det en heldag jag går till halv 5 och kommer vara totalt SLUT! Men jag ska höra med Thess om hon inte vill ses en snabbis. Käka lite middag hemma hos mig kanske. Skulle vara så skönt..
Fredag är lugn, ska bara promenixa med Johanna, ska nog Friska också. Lördagen är The BOMB! Hannis ska ha going away-party! Massa härligt folk och bra musik, jag längtar som fasen!

OH, just det! För er som inte har fattat vad jag har pratat om när det gäller tatueringen jag vill ha.. Här kommer först till vänster den blomman jag vill ha, och till höger den färgen jag vill ha :)

 

Nu sitter jag här, i min lägenhet.
Packat upp, städat och diskat. Jag har bäddat och ringt hem och lovat att jag är säker.
Imorgon måste jag åka tidigt för att komma till skolan. Tar lite längre tid nu, men det är helt klart värt det.
Nu ska jag leta busstider och titta klart på Hells Kitchen. Återkommer med tider för inflyttningsfest! :D
PUSS.
Vi människor blir så besvikna om vi inte får som vi förväntar oss. Det kan vara svaret på en enkel fråga eller ett resultat på ett prov. Min mor sitter där nere i köket med två vänninor och de frågar såklart en massa saker när jag kommer hem från middagen med pappa. Direkt börjar jag gå på autopilot. Hjärnan stängs av, leendet är fastklistrat men avslappnat och jag kommer med politiskt och socialt korrekta svar. Totalt opersonlig men helt i kurs med vad de förväntar sig. Ingen blir besviken, och jag är faktiskt småpratets mästare. Jag behöver inte ens lyssna på vad de säger, det är  bara att lyssna till tonläget och humma, nicka eller se upprörd ut efter det.
Peace of cake.

Imorgon har jag min första tenta, det kommer gå åt helvete. Jag har helt enkelt inte pluggat  nog. Men då ska ni veta att jag lagt ner 9h på att plugga sammanlagt. Det är ändå inte nog. Hur mycket kommer det här krävaav mig egentligen? Dessutom har jag fått nej till praktik på två tidningar och tiden rinner ut. Motivationen är lika låg som mitt humör. Det kan inte bli sämre. Helt enkelt.

Därför tar jag till mig uttrycket "In challa" (stavningen är säkert totalfel), det betyder att det som händer, händer. Det finns inte så mycket man kän göra åt det.

Ses imorgon, då berättar jag om skräckupplevelsen som heter FÖRSTA TENTAN!!!!

PUSS.
Hejsan!
Igår var det utgång till Harry B James med Johanna, Lollo, Gina och Deas. Vi travade iväg upp på tåget och iväg åkte vi. På plattan mötte vi upp bandet som vi kommit för att se, de skulle ha sin första spelning! Så vi följdes åt till HBJ. Väl där tog vi oss varsin öl/vin/drink och snackade skit. Spelningen började klockan 21.00 och var helt okey, not my cup of thè, men helt okey. Basisten var ursöt och gitarristen hade armar att dö för, så jag var nöjd. Efter spelningen och några fler öl, så stack vi hemåt igen. Nöjda och glada somnade vi nästan in på tåget. Gina sov hos mig och Lollo sov hos Johanna. De tre stack idag ner på stan för att fika. Jag sitter här och pauserar i pluggandet lite. Måste kämpa på som fan nu inför tentan! PÅ TORSDAG!!! :S:S:S:S

Appropå mitt förra inlägg har nu pappa släppt bomben. Min mamma och pappa ska bli ihop igen. Bra. Antar jag. Svårt att bli riktigt glad faktiskt i och med att dem inte var separerade särskillt länge. Känns inte som om det här heller kommer vara så varaktigt. Vi får se, jag tar en dag i taget och bara hänger på. Tar inget för givet och blir inte särskillt överraskad.

Ja, det var bara det jag ville uppdatera er om, nu måste jag plugga vidare.
Ciao.
Nu har mycket byggts upp under veckan och jag kommer att bara släppa ut det nu,
Håll till godo, jag lovar att inte klandra er om ni inte orkar läsa allt.

Jag är fruktansvärt förvirrad just nu.
Mitt huvud snurrar i hundra-åttio knop men tankarna får leta sig fram genom sirap. Mycket snack men liten verkstad pågår just nu i mitt sinne.
Min mor och far. Separerade. Det var asjobbigt och knäckte mig lite. Nu har jag börjat komma över det. Då börjar de dejta. Eller nåt. De har plockat svamp i skogen, gått på bio, käkat på restaurang.. Nu sitter de nere i vardagsrummet och myser, gosar, kelar, what ever man vill kalla det. Förvirrande. De åker runt tillsammans över allt helt plötsligt. Ringde mamma idag eftersom hon inte svarade på mitt mess i morse. Men hon svarade inte, vilket gjorde mig orolig. Så jag ringde pappa. Han svarade, och skojjade om att jag vet ju att jag ska ringa till honom, inte mamma, om jag vill få tag på dem.
- Men ni sitter ju inte ihop med höften numera, vad jag vet. Svarade jag.
- Nej men vindar vänder ju, mycket har hänt. Svarar han.

Förstår ni min frustration i den här situationen?
Lägg sedan till att jag har blivit så fruktansvärt studietrött och omotiverad, att jag heldre kör huvudet genom väggen 1000 gånger än pluggar inför min tenta. Jag tackar heldre ja till en middag och filmkväll med mina två vänner som nyss blivit ett par och går runt nykära 24/7. Att studera känns lika roligt som att hyvla tungan. 
Varför valde jag journalistik i TRE jävla år?! T.R.E. 3. TRES. KOLME!!
En enkel lite kurs för att starta lite lugnt och kunna tjäna in lite pengar samtidigt, så att jag ÄNTLIGEN kan flytta hemifrån? Nej, jag skriver upp mig på tre år av nyhetshelvete med ingen chans till att kunna jobba, plugga, träna, ta körkort och ha ett socialt liv samtidigt... 
SMART ASS!!! 

Borde jag hoppa av nu, eller vänta och hoppas att lusten kommer tillbaka? Har ju ändå lärt känna lite människor där. Men hur lockande är typ lärarlinjen eller kassajobb på ICA då? Typ lika lockande som att återigen hyvla tungan. Men jag måste hemifrån. Jag klarar snart inte av hemmasituationen. Mamma och pappa som inte är ett par, inte helt skilda, men sover i samma säng sporadiskt och går på middag. Syrran som PMS:ar konstant och ett rum som jag inte gjort något annat än sovit i sedan jag började högskolan. Mamma sken upp och drog på wattbelysningen i leendet när jag sa att jag hade sett en jättefin och billig etta. Hon vill bort mig och jag kan inte klandra henne. Jag vill ju för fan själv härifrån!

Känner ni min ångest? Förstår ni min förvirring?

Någon som har några råd? Nej, trodde väll inte det. Klyschor undanbedes bestämt.

Peace.
Jag kommer nog inte kunna blogga så mycket den här veckan men jag hoppas att ni har tålamod med mig.
Skolan är sinnesjuk den här veckan nämligen, jag lovar att försöka spendera lite tid framför datorn!

Fuck, who am I kidding, det är ju inte som att man har värsta fan-basen :P Men aja, hehe ha tålamod med mig :)
Hej alla! Just nu bloggar jag från min rykande färska nya mini pc.. Så ursäkta alla skrivfel! Tänk på att allt är mini, som att vara elefanten i porslinsaffären, och vi vet alla hur klumpig jag är :P Var kommer det uttrycket ifrån förresten? Någon som vet?
Anyway, mot lite viktiga saker. Som MIN FÖDELSEDAG! Den var igår, om ni inte visste det och den var underbar. Jag fick Sex and the City boxen av min syrra, sammanlagt 1400kr av släkten´, ett armband och ett halsband och så klart.. Den här mini-pc:n!! Jag älskar att fylla år! Man får välja ut sina favorit bak-saker och äta dem hela dagen tills man spyr och blir sedan bjuden på restaurang! :P Snacka om att jag har tryckt i mig muffins med kokos, hallon och vit choklad.. Plus bullar, småkakor och kladdig kola kaka med krossade choklad bitar! MUMS.
Bilder får jag återkomma med, eftersom det inte finns några på den här datorn.

Eftersom jag har pimplat kaffe hela dagen så är jag fortfarande uppe i varv och kan inte somna. Jag är shoppingsugen så jag kan dö och vill köpa SKOR. Men det får jag inte, jag måste köpa kläder.

Vår första pub-högskole-natt var i fredags och jag gick inte... Tanken var att jag och några vänner skulle gå på Håkan Hellström men det blev inställt i sista stund, och då vågade jag mig inte till puben! Jag hade inte en aning om vilka som skulle dit eller någonting! Tänk om alla var där och hade ASKUL, och snackar om det i skolan imorgon? Och jag är den enda som står som ett stort frågetecken.. Usch.. Nej det får inte hända.

Nästa vecka är galen. Jag har saker att göra 24/7. Dygnet runt alltså. Men jag är så sjukt sugen på att dra ut och dansa. Ta en natt och bara vara galen med mina vänner. Saknar det lite..

Ha det små nattsuddare, PUSS.