Idag har jag klippt gräs och lagt ut torvmull på buskrabatter. När vi skulle slänga upp torvmullspaketen på lastvagnen så var jag lite för "teknisk" för Siv. Jag satsade på svinga och kasta metoden.. Hehe Siv flög nästan med paketen upp på vagnen xD Men man börjar tröttna lite på allt trädgårdsarbete... :P Men det är bara två veckor kvar nu! Känns något jävla härligt.
Imorgon ska jag en snabbis på stan och sen bara slappa, om inte någon ringer :P Var och badade i tullan och Mälaren igår med Jamal, hans killgäng och Johanna. Det var superkul! Grabbarna spelade i Volleybollturneringen och vi hejjade på!

Nej nu ska jag titta lite på tv, ett sista ord bara;
GRATTIS SYRRAN! 15 år, värsta stora tjejen <3

Wow, galna veckor det är just nu. Jag går och lägger mig klockan halv 9 / 9 ena dagen och halv 11 den andra. Jag var på grönan i söndags med Johanna, Jossan som kom upp från malmö med pojkvännen Stefan och syrran. Dessa fyra galningar och jag åkte alla bergochdal-banor minst två gånger om! Vi gick i lustiga huset och skratt-speglarna. Jag och Stefan gick i spökhuset, jag gick för första gången... Jag var ganska skrajj måste jag ju säga men lite besviken var man på att det inte var läskigare faktiskt. Men men.
I måndags var det bara jobb och idag med. Men Imorgon ska jobbgänget och jag dra och bada direkt efter slitet. Ska bli skitkul, vi drar till Tullan och glassar lite ;)
På lördag är det grillkvällen, med KVÄLL i stora bokstäver. Ingen fest.
Men nu ska jag titta på American Pie.

Ha det! :D 
Hej hopp!
Det redan utbredda hatet mot gravlyktorna sprider sig längst gruppen sommarjobbare. Sivan satte oss ner en dag och förklarade att trots att man verkligen vill, så får man inte ta bort och slänga gravlyktorna. Vi sommarjobbare ser förvånat på varandra men riktar sen uppmärksamheten mot Siv igen. "- Men vad ni kan göra är att ta med er en jordsäck och snabbt lägga i dem där, så att ingen ser vad det är ni slänger."  Hon tittar triumferande på oss och vi nickar lydigt. Det finns som sagt riktiga orginal där på kyrkogården. Varje gång vi nu går förbi en trasig gravlykta fnyser Siv så högt att folk hoppar till och himlar sina ögon. Jag diggar henne, att hata är lixom min melodi :D

Igår var jag och hälsade på Jamal efter jobbet. Jag och Johanna åkte hem och fräschade för att sen ta bussen till gamla fornhöjden. Där så tittade vi på film och käkade en massa popcorn. Max var även där ett tag, han gick på Rosenborg samtidigt som jag så vi snackade lite Rosen-minnen med Jamal. Tillslut lagom till andra filmen kom Thess också! :D Min gullesnutt hade vart jättemodig och åkt dit själv trots att hon inte hade en aning om var han bodde xD

Idag ska jag fira Syrran med resten av släkten vid tre, sen på kvällen ska jag med Lolson på spelning vid eklundsnäs camping. Vi får se om Therese också hänkar på!

See ya bitches.
Hejsan boys and girls.
Nu har jag jobbat i en och en halv vecka.. Snacka om jobbigt men värt det. Alla är hur schyssta som helst att jobba med! Mina jobbkamrater i arbetsgrupp 2 som vi till hör ;) är Siv och Stefan. Sivan är en kvinna på 50+ som gillar att klaga på allt och alla (förutom mig såklart), hon har tagit mig under sina vingar och berättar en massa roliga saker om alla besökare. Stefan är en man med järnkoll, han vet allt om... Ja.. ALLT! Mina sommarjobbar-kompisar är också hur schyssta som helst. Johanna är den som jag kommer bäst överens med. Jag bad henne åka till Grönan med mig och kussens gäng. Får svar imorgon. Annars har vi Annica som är lite för osäker för att jag ska tycka om henne... Sen har vi the boys! Jamal som gick på Rosenborg samtidigt som mig, han är ju bara ett stycke godhet och humor hela vägen! Han och Johanna är ihop btw. Sen har vi Ken som är ett tystlåtet muskelpaket som jobbar på. Han säger inte mycket men det han säger är rätt. Har jag sagt att jag gillar min grupp? xD
Alla som arbetar där skojjar med varandra och skämten flyger genom luften konstant. Bästa sommarjobbet evööööör. Min solbränna är dessutom grym.

Idag var LT på besök hos oss och intervjuade Jamal om sommarjobbet. Vi andra stog bredvid och fnissade åt honom när han "helt avslappnat och naturligt" skulle gå fram och tillbaka med gräsklipparen!  Gick sådär.. ;)
På fredag blir det förhoppningsvis filmkväll hos Jamal med hans grabbgäng och jag + Johanna. På lördag kommer Jossan och company, och vi ska fira Sofia som fyller 15. Söndag är det Grönan som gäller :D

My life is Grrrrreat :D
Hej hopp gummisnopp, som Kurtan skulle säga.
Idag var min första jobbdag och jag är sluuuut.. Men jag ska ta allt från början. Jag började klockan 7 och då fick jag vara med på morgonmötet och träffa min "Handledare" Siw. Sen fick jag mina arbetskläder (blåbyxor och stålhätteskor) för att sedan gå upp till Monica och få mitt anställningsbevis. Fick sen en tour av hela stället och började jobba. Klockan halv 10 var det dags för första rasten. Jag käkade lite päron och mandarin för att sen gå ut i solen till de andra sommarjobbarna för att lära känna dem lite mer. Alla är supertrevliga på det stället. En tjej (Johanna) påminner om Emmie så jävla mycket att jag blir mörkrädd nästan :P
En annan tjej Amanda verkar vara den som jag kan komma bäst överens med, men hon är ganska tyst av sig. Sen har vi "kvar-i-fjortis-stadiet" tjejen som heter Annika. Sen till grabbarna då, det är Jamal som jag gick på Rosenborg med och som gick i Thess gymnasium. Sen har vi den andra grabben som jag inte har fått veta vad han heter än... Men det löser sig! Chefen heter iaf Kenneth.
Jag är riktigt stolt över att jag kommer ihåg alla namn :D

Nej nu får det vara nog för idag..
So long, tjottafjong.