Hej hej mina vänner!
Helgen spenderades under fredagen framför tv:n med mamma och pappa. En riktig familjekväll med fruktsallad och På Spåret!

Lördagen blev lite roligare.. På morgonen efter melodikrysset så åkte jag med Heyman till utförsäljning av Iitalla och Höganäs vid just Höganäs fabrik. Jag hittade jättefina koppar, Swedish Grace, 6pack för 120kr. Som gratis! :D
Sedan stack jag fort hem efter en fika på söder för att trycka i mig lite mat innan Johanna anlände. Jag hade nämligen kommit över två biljetter till spelningen med Norlie och KKV på The Strip! :D Så jag tvingade med kvinnan.
Väl där så stod vi i baren och väntade på att allt folk skulle komma... Många kom men alla såg ut att vara 14. Jag kan lugnt säga att Johanna och jag höjde medelåldern på stället. Men det sket vi i och dansade som furier på dansgolvet!
Under kvällen träffade jag Trosa pojkarna Anton, Simon och Filip. Så sjukt kul att snacka och dansa med dem. Mitt span "långhåriga killen" var också där och vi satt och flörtade lite i sofforna innan jag var tvungen att hitta Johanna.

En rolig sak som hände var att mitt KK som jag i princip dumpat var där. Han har en tendens att bli väldigt klängig och jag var INTE på humör att träffa honom. Så när han helt plötsligt står framför mig och Johanna så ställer sig Johanna fort så hon blockerar hans syn mot mig. Jag hukar ihop mig som om jag var i en skyttegrav och skelar vilt med ögonen för att få Johanna att fatta, om hon rör sig kommer hon dö. Jag smyger hukande runt den avdelaren i rummet och gömmer mig på andra sidan. Nästan lika smidigt som en gnu i en swimmingpool. Jisses...

Själva spelningen var kort men bra och resten av kvällen var dramafri och full av dans! :D

Helgen gick fort som satan. Johanna och jag stack till Göteborg för att fira Lollos födelsedag. Vi sov hos Johan, en skåning som Johanna känner sedan länge. Som resten av alla skåningar var han kaxig och frispråkig. Jag gillade honom skarpt. Vi hann med en sightseen av hela Götet på linje 6, bli uppraggade på RockBaren och gå längs avenyn. :)
Grym helg.

Nu idag är det in till skolan för att lämna in C-uppsatsen. Sedan upp till Sthlm för att ta en kaffe och fira att Johanna fått löneförhöjning! Inget fika för mig dock. Den nionde är här och det betyder att vadet har startat. Jag och mamma ska gå ner 4 kilo till juni. Så nu motioneras det och äts nyttigt för fulla muggar!

Btw, vill ni veta något mer om vad jag gör i mitt liv så spana in fruitloops.blogg.se där skriver Johanna och lägger upp bilder dagligen. :)