Jobbade idag. Inget konstigt med det. Nej.
Men grejen är att jag har börjat samla på mig en massa saker som bara "måste" göras. Nu. Snart. Helst igår. Som jag bara fortsätter skjuta upp. Även om det är saker som skulle göra livet lättare för mig.
  Konstigt, jag vet. Jag hade samma problem förra hösten, när jag nästan haft ihjäl mig med stress över mördarterminen på skolan + jobbet. Men nu är det verkligen inte så stressigt, och jag känner mig inte utbränd på något sätt. Vad jag känner är mer... Brist på engagemang.
   Vilket är väldigt konstigt för mig, jag brukar alltid vara den duktiga tjejen som gör allt. Ser till att allt görs bra. Men nu orkar jag inte engagera mig längre, inte i mitt eget liv eller i andras. Konstigt.
   Höstsvacka kanske?

Anywhooo... Jag ska till skolan imorgon för att opponera på samma sidor som jag läst 5ggr redan. Alla texter till tidningen. Jisses, vem visste att korr-jobb var så här jobbiga?
Solsidan i det här är däremot att jag får träffa Jojo efter skolan och på kvällen ska jag och syrran se på bio. Vi tänkte se "The Last Airbender", både hon och jag var galna fans av den tecknade versionen som gick på Nickelodien. Sjukt bra serie. Så nu ska filmversionen trashas ;)

Så då vet ni det. Snackade med min vän Gotlänningen på msn här om dagen, den gamla stöten visade sig vara i USA (Florida mer exakt) och pluggade någon kriminal-biologi-CSI-skit. Häftigt som fan. Han har alltid drömt om att åka till USA och nu är han där och pluggar! Drömmar kan gå i uppfyllelse hurrni!
  Förresten, vad är det med mig och döpa alla killar jag gillar till deras län? Gotland och nu Norrland. Jaja..

Hare gött.