Yo yo yo.. Måndag var det idag ja. Håhåjaja, skolan rullar på och mina pojkar visar vägen mot excellens. Utan dem skulle jag gå under. De är så duktiga och seriösa att de får mig att skämmas allt som oftast. Jag har gått och blivit en skolslacker! :O Jag vet, helt ofattbart. Tjejen som var med i vart enda råd och extraskolsaktiviteter i gymnasiet har gått och blivit slacker. På heltid. Jag jobbar ju inte ens längre. Vad stoppar mig från att plugga??? Jag vet inte. Är bara så förbannat trött hela tiden. Så fort jag kliver upp måste jag hälla i mig kaffe, kommer till skolan och häller i mig kaffe, åker hem efter 2-3h föeläsning och sover framför tv:n... Lagar mat vid 5-6 och går sedan och läser i min bok för att somna 9-10. SERIÖÖÖÖÖST? Nepp, inte ett dugg skulle jag vilja påstå. Min kropp är nog i komachock. Från att ha vart i gång i 1000km/h om dagarna til att nu ha massa extra tid, har inte gått smidigt. Jag behöver tydligen ha en miljon saker att göra för att inte hamna i koma. Så därför startar operation "Saving The Nerd". Steg 1) Börja läsa all litteratur som du borde ha läst direkt när du kommer hem. Steg 2) Känner du att ögonen faller ihop eller motiveringen tryter, stick till gymmet en timme! Steg 3) Börja göra lunchlådor samtidigt som middagen så att du kan sitta kvar med andra i klassen efter skolan för att plugga i grupp. Steg 4) Börja titta på SVT.se dokumentärer och reportage, grymt inspirerande! Steg 5) Gå bara ut en gång om helgen. Inte två. Eller fler... Lisa ska återigen bli seriös. Peace.

Idag har jag vart på språng hela dagen! Började med att försöka ta tåget till Sthlm, som vi alla vet är ett äventyr nu för tiden. Självklart var det försenat, inställt och kaos. Vilket ställde till det för mig, för klockan 11.15 skulle jag möta pappa för lunch på Mongolian Barbeque. Väl på tåget (40 senare än tänkt) ringer jag honom för att berätta just detta. Han måste då ställa in lunchen... *Sad face*
Eftersom jag redan sitter på tåget åker jag upp till Sthlm och går på en lång promenad upp mot observatorielunden och vidare. 12.15 möter jag Agnes från klassen på Östermalm torgs t-banestation, vi knallar mot Kungliga Biblioteket där vi ska ha... Studiebesök antar jag att man kan kalla det. :)
15.00 kutar jag ut från biblan och bort mot Coffe place på Drottninggatan för att möta Johanna och Milla för fika. Milla är tillbaka från Barcelona och hade mycket mumsiga saker att berätta. Hon har bland annat tatuerat in derecha och disquirda (stavning?) alltså höger och vänster på respektive fot! :D

Efter fikat åker Milla hem och Johanna och jag promenerar genom Gamla stan, över Slussen, längs hela (nåja halva) Götgatan till Södra station. Väl framme är det GALET mycket folk som ska exakt samtidigt ta sig hem... Så vi tar tuben till T-centralen och käkar på Tacobar! Muuuuuums... Me love tacos!

Väl hemma så satte jag på tv:n och såg på första Greys Anatomy för säsongen. Spännande! :D

Nu ska jag sova för skolan börjar 08.00 imorgon. Här får ni en bild att älska så som jag gör:

Jajamensan! Nu har jag klarat av min körlektion på morgonen (07.00-08.20) och sitter på tåget mot skolan. Ska möta upp min pluggpolare Agnes för lyxkaffe innan vi sätter igång med veckans uppgift. Vi är så duktiga så.

Snart ska jag köra upp också! Robert, min körskolelärare skulle boka det idag. Spännande... Nu måste jag nog sätta igång och plugga teorin.. :P

Här har ni lite bilder från min morgon promenad till stationen att njuta av tills vi hörs igen.

http://instagr.am/p/PDu51/

Dagen började mindre bra... SL har lyckat klanta till sig igen och det tog mig en låååång stund att ta mig till skolan. Väl framme så blev det en tråkig föreläsning innan jag stack hem igen.
Nu är det Oprah, kladdkaka och plugg! ;) Senare ska jag möta Johanna för att hälsa på Monica i hennes nya butik BodyCo! Monica har de snyggaste underkläderna i världen! Kolla in dem. Postar länk senare. :)

I helgen då, CP blev det på fredagen. Mysigt som vanligt, med min fina lillasyster. Sedan på lördagen så blev det Harry B James med Johanna! Superkul, kvällen innehöll drama med borttappad väska (som blev hittad tillslut), dramaskapande och kladdande killar i dreads, flörtande med snygga killar. Och tillslut, för min del, en sovplats i Vasastan hos en kille som heter Jesper. På morgonen fick jag hans visitkort (otroligt pretto, right??) innan jag, något förvirrad och vilsen, letade mig till stationen och hade min walk of shame home. ;)

Vännen, min Johanna. Hon har skaffat kille, alltså de är inte ihop (än :P) men de är så söta ihop! Och han gick i Rönninge samtidigt som mig! :D Gick i byggklassen, tog studenten 08. Jag håller tummarna för de lovebirdsen.

That's it.