Hej hej hej!
Nu är jag hemma från min tågluff i Europa. Vi besökte Krakow, Budapest, Prag, Amsterdam och Paris. Superställen allihopa. Men jag orkar faktiskt inte gå igenom allt som hände under resan eller berätta om den. Det ligger för nära för att sammanfatta allt. Måste smälta det hela lite.
Men dagen jag kom hem så var mormor, morfar och Jossan (kussen från malmö) här och käkade middag. Snacka om att det var härligt att komma hem till en mysig familjekväll med god mat och gott sälskap. Visserligen föll ögonlocken igen några gånger framåt slutet på kvällen, men men. Jag höll ut bra!
Hemma nu de här två dagarna har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med familjen, rett upp alla slingrande tankar i huvudet. Planerat inför Thailand, åker dit på torsdag. SUPERSPÄNNANDE!

Idag ska Heyman och jag ses och leka lite. Får se vad som händer. Känner för att bara umgås med många och leka av mig lite.
Längtar efter varma sommardagar i Sverige med många vänner, god mat och dricka, dans och sång. Ni vet, filmmoments som blir verklighet. En riktig sommarfest vore underbart, tror jag ska fixa det innan skolan börjar när jag kommer hem från Thailand.

Nåja, nu får det räcka med uppdatering för idag. Kanske återkommer imorgon, då ska jag jobba för första gången på tre veckor. BLÄÄÄH... :P