Har gått i en rasande takt!
Helt plötsligt är det vinter och superkallt, mössor och vantar på. Jag har jobbat som en tok inför belsutet om huruvuda jag skulle få en anställning eller ej, och vet ni vad? JAG FICK FORTSÄTTNING! 2 år tillsvidare visstidsanställning. Vilket i princip betyder att jag har fast jobb i 2 år. Sedan måste dem antingen ge mig en fast position eller så får jag gå vidare till andra jobbplatser.

Så excited! Tror att jag kanske fick över dem på min sida när jag var på Eko Byggmässan i Kista. Då signade jag en BRF och tog med tillbaka till företaget. Så jäkla grymt! Vi hade världens finaste monter där också. Nu i helgen ska jag upp och stå själv i Åre på deras höstmarknad och representera O2. Spännande va? Bo på hotell och grejor. Myspys! Hade ju vart lite roligare om någon mer hade vart med.. Men men...
 
Nästa helg ska jag stå på Hem och Villa-mässan i Älvjsö! Den ska tydligen vara awsome och är samtidigt som chokladmässan, jag menar det kan inte bli bättre! Haha.
 
Kim min käraste man, han har passat på att tatuera sig! En trekvartssleeve blir det med döskallar och roser. Ser skitsnyggt ut. Jag är riktigt avis, är dundersugen på att göra min egen snart snart snart!
Men första investeringen måste bli en ny säng för jisses vad jobbigt det är för oss i min lilla 120säng. Vi måste typ klamra oss fast vid varandra för att inte ramla ut. Mysigt när man var nykär men nu vill man ha lite spejs. Eller hmm.. Jag vill ju somna på hans arm men sova i eget space.
 
Jag avslutar med två härliga bilder, den ena är ett tecken på min snuskiga hjärna och den andra är på fina fina fina Nirvana som är min syrra och sambos hundvalp!
 
Ha det gött nu allihopa!
 
 
Hej på er!
Jag vet inte vad det är jag har hållt på med i natt alltså... I vanliga fall skulle jag tro att det är Kim som nockat mig i sömnen men jag sov ensam i natt, så vart kommer denna fläskläpp ifrån??!
Öm som fasiken är den också. Sjukt konstigt!
Var och bakade hemma hos mamma och pappa igår, gjorde lite speciella bullar inför födelsedagsfirandet och en pajdeg som nu ligger i min kyl och gottar sig. Idag ska jag baka snickerskakor till jobbet för att fira mig på torsdag. På torsdag så ska jag baka två sorters kakor och på fredag blir det att baka kakan/tårtan. Så har jag allt redo inför lördag och det enda jag behöver göra då är vispa grädde och ställa fram allt! Vilket påminner mig om att jag måste sno med mig kakfat från mamma och pappa på torsdag. Då ska jag dit på middag och firas lite, för det är ju trots allt på torsdag som jag fyller år på riktigt! Vi firar bara på lördagen.
På kvällen på lördagen så blir jag bjuden på Björn Rosenström på Berget av Milla och Carro! Kommer bli AWSOME! Är sååååå exalterad inför födelsedagen!
 
Hurra hurra för mig!
 
Lisa "Rocky" Kulla
 
Hej hopp!
Gjorde ett litet personlighetstest på jobbet idag via Rexonas hemsida. Det handlade om hur mycket "doer" man är. Inte, Doer eller extrem personlighetstyp var ungefär dem alternativen man kunde få. Helt okej kul att pyssla med, ni hittar det här: http://www.aftonbladet.se/kampanj/domore/
 
Här är mitt resultat som stämmer (skrämmande) bra in på mig!
 

Du är en Doer

Doers har en energinivå och ett socialt behov i nivå med de flesta andra. De tycker om att umgås och tillbringa tid med andra, men behovet av sociala aktiviteter är inte lika starkt som hos personer med höga poäng. Vanligtvis känner de sig bekväma i sociala sammanhang och har oftast inga större svårigheter med att ta plats i en grupp. De håller vanligtvis ett rimligt tempo, men kan växla upp om situationen kräver det, liksom det motsatta, att sakta ner i tempo när tillfälle ges.

Deras livstempo är i nivå med de flesta andra. Vanligtvis har de behov av ett aktivt liv med en hel del aktiviteter, men det är lika viktigt att ibland kunna leva i ett lugnare tempo. Energin tillåter en hel del, men den är inte outsinlig.

De kan dock bli otåliga och frustrerade om tempot blir alltför lugnt under en längre tid, eftersom de har ett behov av att hålla igång och få saker gjorda.

Dessa personer söker sig till spänningsfyllda situationer och aktiviteter i samma utsträckning som de flesta andra. De är inte ständigt på jakt efter nya starka intryck, präglade av spänning och risktagande, men undviker heller inte tillfällen att uppleva dramatik eller utsätta sig för måttliga risker. Att de inte blir understimulerade lika fort som personer med höga poäng gör att de inte är lika benägna att sätta igång saker eller ta onödiga risker enbart för spänningens skull. De har inget emot det redan kända och att arbeta med beprövade metoder, eftersom det får dem att känna sig bekväma och trygga. Samtidigt stimuleras de av att emellanåt ge sig ut i det okända och obekanta.

Doers är inte speciellt känsliga för yttre påfrestningar, utan agerar för det mesta sansat och rationellt. Under särskilt pressade förhållanden kan de dock ha svårt att strukturera och prioritera, men det kräver oftast en längre och/eller intensivare belastning för att de ska bringas ur balans. De har en rimlig tro på sin egen förmåga, duglighet och möjligheten att lösa vardagliga problem, men självförtroendet kan svikta om belastningen blir för stor eller om problemen blir för många eller allvarliga. När svåra och krävande beslut ska fattas tar de gärna hjälp från andra, vilket ibland kan uppfattas som osjälvständigt, men även som förståndigt och insiktsfullt. Dessa personer tänker vanligtvis noga igenom olika alternativ och konsekvenser, dock lägger de inte lika mycket tid och resurser på att uttömma alla möjliga alternativ och konsekvenser. De har dessutom en större förmåga att fatta hastiga beslut utan större vånda, när situationen kräver detta.

Vanligtvis har Doers god förmåga att lägga saker bakom sig och gå vidare. Det här präglar även sättet att hantera motgångar, de låter sig sällan bli allvarligt nedslagna, åtminstone inte under någon längre tid. Andra uppfattar de som lagom självsäkra, självständiga och självgående, som lyssnar på andra och låter dessa vara med och påverka både dem själva och besluten, utan att ge ett veligt eller osäkert intryck.

Dessa personer har en ambitionsnivå och ett arbetstempo som är i nivå med de flesta andra. De har oftast ett mål med sina åtaganden, även om detta kanske inte alltid är uttalat, men de drivs inte av behovet att prestera och överträffa sig själva i allt som de tar sig för. Dessa personer har förmågan att inta en mer distanserad syn på sina mål och blir inte lika frustrerade om de blir tvungna att åsidosätta de egna målen till förmån för något annat.