Snapsvise-serenad.

1kommentarer

Helgen var rulig. Riktigt ruuuulig! Jag socialiserade, sjöng, gjorde miner till kameran, rökte Camel för första gången, gick i högklackat och blev serenerad av min taxichaffis som körde hem mig från Maxens efterfest vid 3 på morgonen. Han sjöng många snapsvisor för mig men det var en som fastnade i huvudet på mig:

"Stolen den har fyra ben, människan bara två,
Kuken den har inga, men den står ändå"

Nu kan du ju tro att jag blev väldigt generad, obekväm och lite rädd av att sitta ensam i taxin med den här snubben? Men nej, det var den mest ofarliga smålänningen jag träffat! Han pratade med den bredaste dialekten och drog skämt hela tiden, och när vi kom fram till mig så sa han att han var orolig för mig. Han ville att jag skulle ringa någon att möta mig så jag inte gick ut i mörkret själv. Supersöt.

Bilder från Ginas "going away-party" finns hos http://fruitloops.blogg.se

Tyvärr så missade jag JMS ölkväll på torsdagen eftersom jag hade omtenta på fredagen klockan 9 på morgonen. Snacka om att jag ångrar mig att jag inte gick dit!! Hela, jag upprepar HELA Skarsgård familjen var på det stället klassen var! Jag menar... DUDE...

Nåja, nu ska jag låta huvudet sjunka tillbaka in i pluggböckerna. Bastu- och filmkväll hos Johanna på söndag. Annars helt ledig resten av helgen! Hör av er ;)

1 kommentarer

Johanna

03 Nov 2009 11:33

TUR att han var ofarlig! xD Var lite orolig, men han var nog inte en psykopat iallafall. :P

Kommentera

Publiceras ej