Helgen

0kommentarer

 
 
Bild nr 1-3: Helgen började awesome med grillning och förfest hos Milla och Carro + Tess. Carro och Tess var debutanter när det kom till att grilla själva så med det i åtanke blev det riktigt bra fart och gott kött från den lilla söta klotgrillen. Mycket skratt, god mat och vin tillsammans med vänner går verkligen inte att slå. Solen sken och fåglarna kvittrade och vi festade långt in på natten. Kärlek på det.
 
Bild nr 4-6: Uppladdningen under lördagen inför Bruce Springsteen konserten! Vi vandrade runt i Stockholm, tittade på dem snart utblommade körsbärsträden i Kungsträdgården och käkade en helt underbart god lunch på kulturhusets tak. Där gassade solen och min fisk och skaldjurssoppa var himmelsk. Vi vandrade vidare för lite shopping efter det och middag på BBQ steakhouse. Käkade en blodig oxfilé och pommes med tzatsiki och beasås. Som mirakelkur för min baksmälla från kvällen innan.
 
Bild nr 7-15: BRUCE SPRINGSTEEN!!!! Vi åkte in till Solna 1,5 h innan konserten skulle börja och JÄVLAR vad mycket folk som skulle dit. Det var som ett lämmeltåg. Har nog aldrig sett så mycket folk på en och samma plats! Hela Friends arena var fullpackad, fanns inte en enda centimeter ledigt. Stämningen var på topp och vågen kördes genom hela läktarplatserna och ut på golvet till ståplatserna. Bruce och E-Streetband var grymma. Han var som en sektledare och vi var hans villiga undersåtar som hyllade honom. Vi dansade, vi sjöng, vi beundrade. Han kom, han såg och hans segrade. Det var nog bland det bästa jag upplevt i hela mitt liv.
 
 

Kommentera

Publiceras ej