Wote for Pedro, yeaaah!

0kommentarer

Idag har jag hängt med Kurtan.. Vi var i hennes plejs innan vi fick kontakt med omvärlden och stack till grillen för att käka med en av hennes killpolare.
Elin och polaren tog Kebab och jag tog chickybits ;) Jag är ju inget fään av Kebab.
Sedan drog vi ut och utforskade omgivningarna men naturenslagar kom ikapp oss så vi drog till hans plejs för att... ja ni fattar.. (Skita ;P)
Vi sitter på hans rum och checkar in lite låtar och snackar om sommaren som kommer! Han erbjöd sig att bli våran egna chaufför när vi ska till Danmark! Hur jävla bra är inte det??
Helt plötsligt så bara kommer han inrusande och viskar:
- Kan ni göra mig en jättetjänst? Ta era skor och ta med er jackorna och dra in på morsans rum tyst som faan! När ni hör att jag stänger min dörr kan ni smyga ut ur lägenheten??

Blond som jag är fattar jag typ nada men hänger på Elin in i hans morsas rum.
Där står vi i typ 10 min inna vi vågar smyga ut! Tydligen hade hans enormt svartsjuka flickvän kommit dit objuden och han fick väll panik..

Hahaha. Vi garvade om dålda kameran hela vägen hem till Elin.
Senare blev man bjuden på tårta hemma hos Elin innan man drog hem till sej för att skriva här då.

Imorgon börjar skolan igen och jag är sååååå mycket efter.. Pinsamt värre kommer det bli när vi har matteprov nästa vecka.. Jag är typ 5 sidor efter alla andra.

Oh well. Igår så var jag på en visning av en lägenhet. Snygg men liten tyckte jag  och för dyr tyckte päronen.
Det blev inget med det.. Men aja.
Senare så var det dags för basket, så jag mötte upp med min mys-muffin Therese och skrek halsen av mig under matchen. (Kings-08 HR)
Vi vann!!!! Seriestart mot värsta konkurenterna och vi vinner en klar seger! Kungar i Kings var denna gång:
Skjöldebrandt, Massamba och Wikner.

Kul att se de nya unga killarna, jag har gått i samma skola som båda.. Det visade sig att en av nya killarna i 08 har jag spelat biljard och snackat med på min högstadietid... Pinsamt värre, socialisera med konkurenter...
FÖRLÅT!
;)


Oh well, thats it.
Jag vet att ni älskar mej.

Kommentera

Publiceras ej